• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ağzın bal yesin canım ya :D canım sende doktoruna bebiş istiyorum dediğinde o sana doru yolu gösterecek yeterki sen dediklerini harfiyen uygula rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun ...

aminnnn allahım isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallahh adet gelsin geçsin hemen doktora gidiyorum :))

aminnnn allahım isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallahh adet gelsin geçsin hemen doktora gidiyorum :))

canım doktora adet olmadan git derim çünkü hormon tahlili adetin 3. günü yapılıyor ve adet bittiği zaman rahim filmi çekiliyor. bir ön bilgi al doktorun dan derim zaman kaybetmemiş olursun gerçi inşallah hamişsindir de bunlara gerek kalmaz..

canım doktora adet olmadan git derim çünkü hormon tahlili adetin 3. günü yapılıyor ve adet bittiği zaman rahim filmi çekiliyor. bir ön bilgi al doktorun dan derim zaman kaybetmemiş olursun gerçi inşallah hamişsindir de bunlara gerek kalmaz..

öyleyse haftasonuna kadar kırmızlar gelmezse ki gelir doktora giderim :((

kaygılı sende nasıl bir sıkıntı var neden doktora gideceksin.

aslında haziranda doktora gittim adetlerim iki gün ata ata gidiyordu sorun yokktu smear normal çıktı muayene oldum o da normal çok şükür şimdi temmuzda gecikti bu ay gecikirse hem adet düzelmiyor diye hem de çocuk düşündüğümü belirterek doktora gideceğim .

korktum dedim kötü bişimi diye hemen araştırdım kimisi 6-8 tane arası ile kullananlar varmış adet görmek için ama kullanma sebeplerine baktığımda düşük önleyici olarakta kullanılıyormuş arkadaşımı aramıştım onda düşük tehlikesi vardı doktoru onada vermiş düşük olmasın diye sonra içim rahatladı :D sana bişi söyliyim mi bu şimdiki doktorumdan önceki doktorum da düşük yaptığımı bildiği halde tutunması için hiç bişi yapmadı ve şimdiki doktorum kızdı düşüğün olduğunu bile bile hamile kaldığında sana nasıl düşük önleyici ilaç vermez diye kızdı..
canım bn de düşünüyorum bunu yani bana neden hafif kanamam var deyince ilaç vermedi diye.. sadece ben hastaneye yatınca bi serum verdiler bi iğne yaptılar öğlen 2 de baska da bişey yapmadılar hemşireye sordum gece baska ilaç verilmicekmi diye iğnenin etkisi baya sürüyo dedi sabah 7de de bebeğim düştü zaten tekrar hamile kalırsam önlem almasını isticem

aslında haziranda doktora gittim adetlerim iki gün ata ata gidiyordu sorun yokktu smear normal çıktı muayene oldum o da normal çok şükür şimdi temmuzda gecikti bu ay gecikirse hem adet düzelmiyor diye hem de çocuk düşündüğümü belirterek doktora gideceğim .

ciddi bir durum olmamasına sevindim , zamana bırak sorun yoksa illa ki olacaktır bebişin.

kaygılım nassın

iyiyim afroditim sen nasılsın :)) çalışmalar var bıraksalar ilk aydan tutturursun maşallahh sana :)) benimde geçen ay ki bat sendromu gelmez gecikir umutlanırım pat gelir :) bu ay senaryoyu bildğimden sıkıntı yapmıyorum ov testlerimi alıcam kısmet olursa bu hafta ya da haftaya :)

benim göğüslerimde fibrokist var . adet dönemi nasıl şişiyo acıyo anlatamam şu an yanıyolar ve şişler araba tümsekten geçse acıyolar öyle kötü hamiş olunca ben ne yapıcam bu göğüslerle acıklı acıklı şiş şiş:)):))

canım bn de düşünüyorum bunu yani bana neden hafif kanamam var deyince ilaç vermedi diye.. sadece ben hastaneye yatınca bi serum verdiler bi iğne yaptılar öğlen 2 de baska da bişey yapmadılar hemşireye sordum gece baska ilaç verilmicekmi diye iğnenin etkisi baya sürüyo dedi sabah 7de de bebeğim düştü zaten tekrar hamile kalırsam önlem almasını isticem
bunu muhakkak söyle çünkü bende de eski doktorum hamilesin diyip gönderdi folik asit bile vermedi düşün artık ondan bıraktım onu zaten

iyiyim afroditim sen nasılsın :)) çalışmalar var bıraksalar ilk aydan tutturursun maşallahh sana :)) benimde geçen ay ki bat sendromu gelmez gecikir umutlanırım pat gelir :) bu ay senaryoyu bildğimden sıkıntı yapmıyorum ov testlerimi alıcam kısmet olursa bu hafta ya da haftaya :)
iyiyim canm ben de adetimi bekliyorum işte test al canm oldu mu olmadı mı acaba yumurtayı yakaladım mı değerlendirdim mi derdinden kurtlulursun son 1 hafta kala düşünürsün en azından tuttumu tutmamdıo mı diye..adetin baslasın siparişini ver tatlım ben de yarın falan vercem sipariş 20 li alsam yetiyo bana test yani yetmişti 2 tane de artmıştı :KK24:

bunu muhakkak söyle çünkü bende de eski doktorum hamilesin diyip gönderdi folik asit bile vermedi düşün artık ondan bıraktım onu zaten
ilk gidişte cok güzel bilgilendirdi folik asiti zaten normal muayeneye gitmiştim önceden bi o zaman önerdi ama iişte hafif bile olsa kanamayı dikkate almaması beni düşündürdü bundan sonra baska bi ihmalini de görürsem değiştiririm ben de canm

öyle yapmam lazımda işte sabırsızlık yine de bi şeyler yapmam lazım yani ov testi fln heyecan yaratıyorum kendime :))

ben sana bişi diyim mi bende hep oluruna bıraktım olur kendiliğinden diye ama 4 sene oldu hala tık yok :) en sonunda teslim oldum doktora :D bu aydan ümidim var sanki ama ne biliyim ya

Back
X