• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar:KK39: bu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum:KK53:

Günaydın kızlar:KK39: bu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum:KK53:
benim bildiyim 3 cu gun yapilir tesstler ama siz turiyedesiniz sizde nasil bilmiyorum

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA:KK61::KK61::KK61:
off bunu duymak istemiyordum çok kötü bi durum kuzum sen ferah tut kendini çok üzme bak rahim temzilenecek ve yeni çalışmalara hazırlanacak şimdi tamam :) maalesef istediğimizde değil olduğunda olmuş olcak.. sen üzülme bak listeye ne kadar olumsuz surat var bizde istemeyiz ama kısmet başka aya gelecek bebişin zamanı değilmiş :(

Back
X