2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mogami canım bende ve eşimde internet hastalıgı ar alırsak eger aç kalırım inan çünkü basından kalkamıyorum engel olamıyorum kendime :) bu arada kan erdim bugun regli günüm olmasına ragmen :)

degerin düşük olmasıyla ilgili hiç güsel seyler yasmıyor yine moralim bosuldu :( aramısda adet gününde degeri 29 yada yakınlarında olan ar m yanı 4 haftalk gebelikte 29?

kızlar ya... moral vermenize ihtiyacım var... en son değerlerim 357:KK46:225:110:173:110:267:110:424 ve bugün 442... değerlerim bir anda çok az artış göstermeye başladı... kanamam falan yok... ama hem sağ hemde sol kasığımda batmalar oluyo...göğüs hassasiyetim çok az... sizce düzelirmi yeniden değerlerim... böyle olupta sağlıklı bir doğum yapan varmıdır acaba:KK61:

kızlar ya... moral vermenize ihtiyacım var... en son değerlerim 357:KK46:225:110:173:110:267:110:424 ve bugün 442... değerlerim bir anda çok az artış göstermeye başladı... kanamam falan yok... ama hem sağ hemde sol kasığımda batmalar oluyo...göğüs hassasiyetim çok az... sizce düzelirmi yeniden değerlerim... böyle olupta sağlıklı bir doğum yapan varmıdır acaba:KK61:

Üzmek istemem ama Mayıs ayında aynısını yasadım ve düşük yaptım 1560 dan 669 düşmüştü degerim öncesindede cok az yükseliyordu birden bire hersey normalken umarım bi sıkıntı olmaz dinlenmeni ve gerekmedikce kalkmamanı ederim

Kızlar sanırım ben dün koyu çizgimin 2.günündeymişim ve bugün yumurtam çatlamış. Hani diyordum ya ben ovulasyonda 2 gün üst üste koyu görüyorum diye dün yaptığım 2.günmüş sanırım bugün testim silik çıktı çünkü çok güzel bir zaman da ilişkiye girmiş olduk. Testime bakıp yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada takvimimde bugün yumurtlamayı gösteriyor maviyle bugün napayım sizce ilişki olsun mu?

Üstteki test düne alttaki test bugüne ait.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    image.webp
    166,8 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar sanırım ben dün koyu çizgimin 2.günündeymişim ve bugün yumurtam çatlamış. Hani diyordum ya ben ovulasyonda 2 gün üst üste koyu görüyorum diye dün yaptığım 2.günmüş sanırım bugün testim silik çıktı çünkü çok güzel bir zaman da ilişkiye girmiş olduk. Testime bakıp yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada takvimimde bugün yumurtlamayı gösteriyor maviyle bugün napayım sizce ilişki olsun mu?

Süper olmuş o zaman bu gecede olsun ilişki :KK9:

degerin düşük olmasıyla ilgili hiç güsel seyler yasmıyor yine moralim bosuldu :KK43: aramısda adet gününde degeri 29 yada yakınlarında olan ar m yanı 4 haftalk gebelikte 29?
Canım benim öyle değildi fakat olup da yükseleni de duyduk... ne zaman yumurtladığın , adet döngün bunlar önemli bir de, geç döllenme ihtimali vs var.. en iyisi bir kaç gün bekleyip doktora gitmen canım...

cnm bnmde senn gibi oldu 3 gün ilişki oldu 13-14-15.günlerde bgn 17.gün ilişki olacaktı ama eşim sperm testi için crsya randevu almış 3 ilişkide kaldık bgnde olsun istersen

çatlamış yum :) lovelyim telefonunu şarja tak :-):-):-)eşini yedir içir hızlıca bugün de çalışın derim ben yuma taze sperm gönderin ben yumda her gün yaptım sonrasında da öyle oldu da gerçi :oops:

kızlar giremedm bgn de dünde var mı güzel haberleriniz

Canım... istatistiksel olarak maalesef... bunu burada kaç kişi söyledi sana.. yaşadığın çok zor bir durum ama bunu kabullenmen gerekiyor , bir doktora gitmen ve ona muayene olman lazım , Allah korusun belki sana da zararı olabilir bu durumun :( inan çok üzülüyorum sana bunları yazarken...

Canım... istatistiksel olarak maalesef... bunu burada kaç kişi söyledi sana.. yaşadığın çok zor bir durum ama bunu kabullenmen gerekiyor , bir doktora gitmen ve ona muayene olman lazım , Allah korusun belki sana da zararı olabilir bu durumun :KK43: inan çok üzülüyorum sana bunları yazarken...
muayene oldum... çarşamba günü bi daha test yapıcaz... eğerki durum aynıysa yatışımı yapacaklar... sonuç olarakta ilaçla düşük yapmamı sğlayacaklar:KK61:

Back
X