- 25 Nisan 2013
- 11.288
- 9.165
- 448
Allah kabul etsin..
Sağol canım 3000'de bugün okudum ama şöyle bir hesapladım 4700 tane okumam lazım adete kadar. Nasıl okucam bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin..
İnsallah bu siki calismaya bebisin gelecek insallah hayirlisiyla canimseni takipteyim guzel haberlerini bekliyorumAminnn... Aynen yumurtlama günlerini full yumurtlama dönemi bir iki gün öncesinde de gün aşırı çalıştık bakalım sonuç nasıl olacak![]()
canimya internetten baktimda bitter cikolata da artiriyormus hadi bakalim ben deniycemBen fındık yedircem ona bugün avuç avuç yemem dediyse bir şeyi hayatta yemez.
ah canim canin mi cekti yiyene kadar avucuna tukur ve gogsunu ovPestiiiil miiiii![]()
bende denedim onu eşimde :) çörek otu bal tarçın da çok etki ediyor :)canimya internetten baktimda bitter cikolata da artiriyormus hadi bakalim ben deniycem
kızlar ya... moral vermenize ihtiyacım var... en son değerlerim 357225
173
267
424 ve bugün 442... değerlerim bir anda çok az artış göstermeye başladı... kanamam falan yok... ama hem sağ hemde sol kasığımda batmalar oluyo...göğüs hassasiyetim çok az... sizce düzelirmi yeniden değerlerim... böyle olupta sağlıklı bir doğum yapan varmıdır acaba
![]()
Süper olmuş o zaman bu gecede olsun ilişkiKızlar sanırım ben dün koyu çizgimin 2.günündeymişim ve bugün yumurtam çatlamış. Hani diyordum ya ben ovulasyonda 2 gün üst üste koyu görüyorum diye dün yaptığım 2.günmüş sanırım bugün testim silik çıktı çünkü çok güzel bir zaman da ilişkiye girmiş olduk. Testime bakıp yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada takvimimde bugün yumurtlamayı gösteriyor maviyle bugün napayım sizce ilişki olsun mu?
Üstteki test düne alttaki test bugüne ait.
Canım benim öyle değildi fakat olup da yükseleni de duyduk... ne zaman yumurtladığın , adet döngün bunlar önemli bir de, geç döllenme ihtimali vs var.. en iyisi bir kaç gün bekleyip doktora gitmen canım...degerin düşük olmasıyla ilgili hiç güsel seyler yasmıyor yine moralim bosulduaramısda adet gününde degeri 29 yada yakınlarında olan ar m yanı 4 haftalk gebelikte 29?
cnm bnmde senn gibi oldu 3 gün ilişki oldu 13-14-15.günlerde bgn 17.gün ilişki olacaktı ama eşim sperm testi için crsya randevu almış 3 ilişkide kaldık bgnde olsun istersenKızlar sanırım ben dün koyu çizgimin 2.günündeymişim ve bugün yumurtam çatlamış. Hani diyordum ya ben ovulasyonda 2 gün üst üste koyu görüyorum diye dün yaptığım 2.günmüş sanırım bugün testim silik çıktı çünkü çok güzel bir zaman da ilişkiye girmiş olduk. Testime bakıp yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada takvimimde bugün yumurtlamayı gösteriyor maviyle bugün napayım sizce ilişki olsun mu?
çatlamış yum :) lovelyim telefonunu şarja takKızlar sanırım ben dün koyu çizgimin 2.günündeymişim ve bugün yumurtam çatlamış. Hani diyordum ya ben ovulasyonda 2 gün üst üste koyu görüyorum diye dün yaptığım 2.günmüş sanırım bugün testim silik çıktı çünkü çok güzel bir zaman da ilişkiye girmiş olduk. Testime bakıp yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada takvimimde bugün yumurtlamayı gösteriyor maviyle bugün napayım sizce ilişki olsun mu?
Canım... istatistiksel olarak maalesef... bunu burada kaç kişi söyledi sana.. yaşadığın çok zor bir durum ama bunu kabullenmen gerekiyor , bir doktora gitmen ve ona muayene olman lazım , Allah korusun belki sana da zararı olabilir bu durumunkızlar ya... moral vermenize ihtiyacım var... en son değerlerim 357225
173
267
424 ve bugün 442... değerlerim bir anda çok az artış göstermeye başladı... kanamam falan yok... ama hem sağ hemde sol kasığımda batmalar oluyo...göğüs hassasiyetim çok az... sizce düzelirmi yeniden değerlerim... böyle olupta sağlıklı bir doğum yapan varmıdır acaba
![]()
Yok tatlım , yeni hamiş haberi yok daha...kızlar giremedm bgn de dünde var mı güzel haberleriniz
muayene oldum... çarşamba günü bi daha test yapıcaz... eğerki durum aynıysa yatışımı yapacaklar... sonuç olarakta ilaçla düşük yapmamı sğlayacaklarCanım... istatistiksel olarak maalesef... bunu burada kaç kişi söyledi sana.. yaşadığın çok zor bir durum ama bunu kabullenmen gerekiyor , bir doktora gitmen ve ona muayene olman lazım , Allah korusun belki sana da zararı olabilir bu durumuninan çok üzülüyorum sana bunları yazarken...
rica ederim balımtşk ederım kuzu :)