2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Banada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim :(

Eki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeye:-) erkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
oyyyyy ısrırım onun totosunu...Doğduğundaki fotolarını da görmek nasip olsun

kızlar ya... moral vermenize ihtiyacım var... en son değerlerim 357:KK46:225:110:173:110:267:110:424 ve bugün 442... değerlerim bir anda çok az artış göstermeye başladı... kanamam falan yok... ama hem sağ hemde sol kasığımda batmalar oluyo...göğüs hassasiyetim çok az... sizce düzelirmi yeniden değerlerim... böyle olupta sağlıklı bir doğum yapan varmıdır acaba:KK61:
canim adermen mide bulantin oluyomu biyola girmid iste ne guzel artiyo degerin bundan sonra daha iyi olur insallah

muayene oldum... çarşamba günü bi daha test yapıcaz... eğerki durum aynıysa yatışımı yapacaklar... sonuç olarakta ilaçla düşük yapmamı sğlayacaklar:KK61:
İnan bana ne kadar zor bir durum dahi olsa bu en iyisi olacak... çünkü en önemlisi senin sağlığın ... en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın Rabbimin izniyle...çarşmaba ola hayr ola...

Kuzum valla çatlamış bugün ama sabahki akıntımdan anlamalıydım cumadan beri de uzayan akıntım vardı. Bugün gelenide sabah incelemiştim kopmuyordu. Bugün sizle yazışırken çatlamış meğerse. Eşim gelecek şimdi yemek yiyeceğiz. Sonra kahve ve meyve yedireyim gece de çalışalım madem. İnşallah kaçırmam gerçi olacak olduktan sonra dünküylede olur ya umut işte. Tedbiri elden bırakamadık gene.
çatlamış yum :) lovelyim telefonunu şarja tak :-):-):-)eşini yedir içir hızlıca bugün de çalışın derim ben yuma taze sperm gönderin ben yumda her gün yaptım sonrasında da öyle oldu da gerçi :oops:

Canım biliyorum benim iki aydır testlerim öyle zaten t kontrol çizgisinden(c) daha koyu çıkıyor. 2 gün görüyorum ben o koyuluğu 3. günü t'nin rengi açılıyor. Ovulasyon testleri konusunda profesyonelleştim artıkta ilişkide mi birşeyi yanlış yapıyorduk ya her gün her gün yaptığımız için olmadı ya pozisyondan ötürü bilmiyorum bu ay ben altta o üste şeklinde birleşme yaşıyoruz.
Ovulasyon testı kullanan arkadaslar!
Ben düzenli olarak neredeyse 3 ay kullandım testleri.şunu demekiyim ki, pozitifi ilk gördüğüm gün ve daha sonrasıda birkaç günü daha calısma yapardım sonrasında yapmazdım.mesela 14. Gün pozitifse calısırdım sonrasında 16. Günde calısırdım zaten test sılınmıs olurdu 16. Gün.daha sonrasında calısma işlerini önemsemezdim keyfi bırakırdım.hamile kaldığım ay 14. Gün pozitifi gördüm daha sonrasında ilişki 4 gün boyunca hiç olmadı.4 gün sonraki ilişki 18. Gün oldu.bu bakımda ben 14. Gün olan calısmadan yada 18. Gün olan calısmadan hamile kaldım bilmiyorum arada 4 gün var.şunu demek istiyorum ki ilk pızitifi gördükten sonrakİ en az 1 hafta boyunca gün aşırı calısmaya devam edin Derim .

Banada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim :KK43:
Batının gelmesini beklemekten başka bir çaren yok maalesef... hamilelik ve adet belirtileri benziyor... inşaAllah hamilesindir...

Yarenim inşallah tutunur bebeğin yat bol bol ve kendini sıkmamaya çalış biliyorum çok zor ama.

Başakcım sende inşallah hamişsindir batmalarının sebebi bebektir.

Banada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim :KK43:
insallah hamissindir

Umarım senin içinde hersey güzel olur yorma kendini lütfen dinlen
Teşekkür ederim sağ olasın canım ... sana tek diyebileceğim eğer ki bu ay hamile kalmadığın aylara göre farklılıklar hissettiysen hamile olma ihtimalin yüksek canım :)

mogami canım bende ve eşimde internet hastalıgı ar alırsak eger aç kalırım inan çünkü basından kalkamıyorum engel olamıyorum kendime :) bu arada kan erdim bugun regli günüm olmasına ragmen :)
anladım kuzum ama arada uğra buraya lütfen topiğimizin sahibi :KK39::KK39: Bu arada kan testi sonucunu aldın mı

canim adermen mide bulantin oluyomu biyola girmid iste ne guzel artiyo degerin bundan sonra daha iyi olur insallah
aşermem devam ediyo canım... önceleri tatlıya aşererken 1 haftadır ekşiye aşeriyorum... mide bulantım şu anda bile mevcut...önceleri hep sol kasığımda kasılma olurken 2 gündür sağ kasığımdada kasılma ve ağrı başladı... hatta acaba ikizmi diye hayal kurarken değerim çok az yükselmeye başladı... bakalım çarşamba günü ne olacak:KK61:

İnan bana ne kadar zor bir durum dahi olsa bu en iyisi olacak... çünkü en önemlisi senin sağlığın ... en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın Rabbimin izniyle...çarşmaba ola hayr ola...
aynen öyle... hakkımda hayırlısı artık... gelde çarşambayı bekle şimdi

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ :KK71:

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------> :KK43:
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------> :KK43:
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------> :KK43:
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------> :KK43:
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme ---------> :KK43:
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme

Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme ---------> :KK43:
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme ---------> :KK43:
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ----------> :KK43:
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ----------> :KK43:
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ----------> :KK43:
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Kuzum valla çatlamış bugün ama sabahki akıntımdan anlamalıydım cumadan beri de uzayan akıntım vardı. Bugün gelenide sabah incelemiştim kopmuyordu. Bugün sizle yazışırken çatlamış meğerse. Eşim gelecek şimdi yemek yiyeceğiz. Sonra kahve ve meyve yedireyim gece de çalışalım madem. İnşallah kaçırmam gerçi olacak olduktan sonra dünküylede olur ya umut işte. Tedbiri elden bırakamadık gene.
çatlayan yuma girsin spermcikler inş lovelym :KK49: :D

Back
X