- 13 Ekim 2014
- 44
- 70
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyyy ısrırım onun totosunu...Doğduğundaki fotolarını da görmek nasip olsunEki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
canim adermen mide bulantin oluyomu biyola girmid iste ne guzel artiyo degerin bundan sonra daha iyi olur insallahkızlar ya... moral vermenize ihtiyacım var... en son değerlerim 357225
173
267
424 ve bugün 442... değerlerim bir anda çok az artış göstermeye başladı... kanamam falan yok... ama hem sağ hemde sol kasığımda batmalar oluyo...göğüs hassasiyetim çok az... sizce düzelirmi yeniden değerlerim... böyle olupta sağlıklı bir doğum yapan varmıdır acaba
![]()
İnan bana ne kadar zor bir durum dahi olsa bu en iyisi olacak... çünkü en önemlisi senin sağlığın ... en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın Rabbimin izniyle...çarşmaba ola hayr ola...muayene oldum... çarşamba günü bi daha test yapıcaz... eğerki durum aynıysa yatışımı yapacaklar... sonuç olarakta ilaçla düşük yapmamı sğlayacaklar![]()
çatlamış yum :) lovelyim telefonunu şarja takeşini yedir içir hızlıca bugün de çalışın derim ben yuma taze sperm gönderin ben yumda her gün yaptım sonrasında da öyle oldu da gerçi
![]()
Ovulasyon testı kullanan arkadaslar!Canım biliyorum benim iki aydır testlerim öyle zaten t kontrol çizgisinden(c) daha koyu çıkıyor. 2 gün görüyorum ben o koyuluğu 3. günü t'nin rengi açılıyor. Ovulasyon testleri konusunda profesyonelleştim artıkta ilişkide mi birşeyi yanlış yapıyorduk ya her gün her gün yaptığımız için olmadı ya pozisyondan ötürü bilmiyorum bu ay ben altta o üste şeklinde birleşme yaşıyoruz.
Batının gelmesini beklemekten başka bir çaren yok maalesef... hamilelik ve adet belirtileri benziyor... inşaAllah hamilesindir...Banada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim![]()
insallah hamissindirBanada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim![]()
Batının gelmesini beklemekten başka bir çaren yok maalesef... hamilelik ve adet belirtileri benziyor... inşaAllah hamilesindir...
Teşekkür ederim sağ olasın canım ... sana tek diyebileceğim eğer ki bu ay hamile kalmadığın aylara göre farklılıklar hissettiysen hamile olma ihtimalin yüksek canım :)Umarım senin içinde hersey güzel olur yorma kendini lütfen dinlen
insallah hamissindir
Heray yeni bi belirti buluyorum kendime 5 gün kaldı bekliyorum kısmet artıkTeşekkür ederim sağ olasın canım ... sana tek diyebileceğim eğer ki bu ay hamile kalmadığın aylara göre farklılıklar hissettiysen hamile olma ihtimalin yüksek canım :)
Anladım canım , o zaman azcıcık daha sabır inşaAllah yüzün güler , göbüşüne bebeğin konmuştur...Heray yeni bi belirti buluyorum kendime 5 gün kaldı bekliyorum kısmet artık
Teşekkür ederim hepimiz neyi istiyorsak onu nasip etsin Rabbim inşallahAnladım canım , o zaman azcıcık daha sabır inşaAllah yüzün güler , göbüşüne bebeğin konmuştur...
anladım kuzum ama arada uğra buraya lütfen topiğimizin sahibimogami canım bende ve eşimde internet hastalıgı ar alırsak eger aç kalırım inan çünkü basından kalkamıyorum engel olamıyorum kendime :) bu arada kan erdim bugun regli günüm olmasına ragmen :)
aşermem devam ediyo canım... önceleri tatlıya aşererken 1 haftadır ekşiye aşeriyorum... mide bulantım şu anda bile mevcut...önceleri hep sol kasığımda kasılma olurken 2 gündür sağ kasığımdada kasılma ve ağrı başladı... hatta acaba ikizmi diye hayal kurarken değerim çok az yükselmeye başladı... bakalım çarşamba günü ne olacakcanim adermen mide bulantin oluyomu biyola girmid iste ne guzel artiyo degerin bundan sonra daha iyi olur insallah
aynen öyle... hakkımda hayırlısı artık... gelde çarşambayı bekle şimdiİnan bana ne kadar zor bir durum dahi olsa bu en iyisi olacak... çünkü en önemlisi senin sağlığın ... en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın Rabbimin izniyle...çarşmaba ola hayr ola...
çatlayan yuma girsin spermcikler inş lovelymKuzum valla çatlamış bugün ama sabahki akıntımdan anlamalıydım cumadan beri de uzayan akıntım vardı. Bugün gelenide sabah incelemiştim kopmuyordu. Bugün sizle yazışırken çatlamış meğerse. Eşim gelecek şimdi yemek yiyeceğiz. Sonra kahve ve meyve yedireyim gece de çalışalım madem. İnşallah kaçırmam gerçi olacak olduktan sonra dünküylede olur ya umut işte. Tedbiri elden bırakamadık gene.