2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

belirtilerın var inşallah hamişsindr :) kac haftalık düşük yaptın kurtaj oldun mu canm?
Kürtaj olmadım 6 haftalıktı doktorum kendiliğinden düşmesinin daha sağlıklı olduğunu söyledi 25 gün sonrada düştü malesef :( belirtiler her dakika artıyo yüz üstü yatınca ağrılarım artıyor hem kasık hem göüs inşallAh vardır ve bu defa rabbım saglıkla kucağıma almayı nasip eder :)

İnşallah wuslt inşşah arkadasım, güzel haberleri duymayı isterim msj atarsın

Eşimle hep sorun vardı çözülür belki bilmiyorum ama bebek konusu bana uzak...

Dogru dıyosun cnm vaadetmez ama insanı azda olsa umursamaz yapmazmı ılacını msj atarmsn

eşimin işi stresli idare et galina adamın ailesi soguk idare et galina bnı kım ıdare etsın valla bılmıyorum

İnşallah canım amin..

HEPİNİZ EN GÜZEL ANNE ADAYLARISINIZ,HEPİNİZİN KALBİ YÜREGİ TERTEMİZ,RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI Bİ EVLAT NASIP ETSİN İSTEYEN HERKESE...
VEE TATLI ANNELERDE BOL BOL DİNLENSİN TADINI CIKARSIN HAMİLELİK GÜNLERİNİN..RABBİM SAGLIKLA KUCAGINA ALIP KOKLAYA KOKLAYA ÖPMENİZİ NASİP ETSİN...SEVİYORUM SİZİ :KK68::KK68::KK68:
Canim bende seni seviyorum insallah esinle sorununuzu cozersiniz uzak oldugun icin belkide oyle dusunuyorsun canim benim sana haber veririm hamile olursam

Kürtaj olmadım 6 haftalıktı doktorum kendiliğinden düşmesinin daha sağlıklı olduğunu söyledi 25 gün sonrada düştü malesef :KK43: belirtiler her dakika artıyo yüz üstü yatınca ağrılarım artıyor hem kasık hem göüs inşallAh vardır ve bu defa rabbım saglıkla kucağıma almayı nasip eder :)
Hosgeldin canim rabbim bidaha yatmasin insallah saglikli hayirli bir hamilelik gecirirsin kucagina almayida nasip etsin insallah

Rabbim bu seferkini sana bağışlasın inşallah sanki var gibi en önemli belirti göğüsler çünkü :) hoşgeldin bu arada

kaçıncı haftadasın keseni kalp atışını falan ne zaman duydun diye soracaktım
canim gecen hafta 7 haftalikken gordum. ama kalp atislari cok net duyulmuyordu daha. alette doktor boyunu olctu, orda 7 hafta 3 gunluk cikti. bugun 8 hafta, ve haftaya 9 haftalikken randevum var yine. canim burda genel itibari ile 8-9 haftalik olmadan doktorlar randevu vermiyorlar pek. gecen hafta benim ilk randevumdu. hem ilk kez keseyi gorduk, hem de ilk kez kalp atisini duyduk. ama hala endiseliyim biraz, insallah haftaya detayli bir randevu olacak. tekrar duyariz kalp atislarini. hesaplanan gunum de larsson larsson 'la ayni, 25 mayis.

Yok canim yormadim dinlene dinlene yaptim tamda bitmedi yarinda yaparim sabah dr a gidecegim yumurtalara bakacak bakalim ne diyecek dr 12. Gunum olacak sen ne yaptin degerlendirdin mi gunlerini
Amanın iyi haberlerle dön inşallah, ben de 13 ve 15 i değerlendirdim, 14 te kocişim çok yorgundu,sol göğsüm acıyor gene prolaktin arttı diye tahmin ediyorum bakalım kısmet umudum yok ama dr. Kızmasın diye
Sen git bakalım neler diyecek,sakin sakin hayırlısı inşallah

canim gecen hafta 7 haftalikken gordum. ama kalp atislari cok net duyulmuyordu daha. alette doktor boyunu olctu, orda 7 hafta 3 gunluk cikti. bugun 8 hafta, ve haftaya 9 haftalikken randevum var yine. canim burda genel itibari ile 8-9 haftalik olmadan doktorlar randevu vermiyorlar pek. gecen hafta benim ilk randevumdu. hem ilk kez keseyi gorduk, hem de ilk kez kalp atisini duyduk. ama hala endiseliyim biraz, insallah haftaya detayli bir randevu olacak. tekrar duyariz kalp atislarini. hesaplanan gunum de larsson larsson 'la ayni, 25 mayis.
Belirtilerin nelerdi acaba paylasabilirmisin rica etsem hAyırlı olsun buarada saglıkla kucağınıza alın inşallah :)

Amanın iyi haberlerle dön inşallah, ben de 13 ve 15 i değerlendirdim, 14 te kocişim çok yorgundu,sol göğsüm acıyor gene prolaktin arttı diye tahmin ediyorum bakalım kısmet umudum yok ama dr. Kızmasın diye
Sen git bakalım neler diyecek,sakin sakin hayırlısı inşallah
İnsallah bebisten aciyordur canim sen yaniliyorsundur umarim hic heyecan yok dr a gidesim bile yok nedense esime gitmeyelim dedim olmaz randevu aldin gidelim dedi hayirlisiyla gelir insallah bebislerimiz

Back
X