2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Banada yardım edin regly me 5 gün var olması gereken günlerde ilişki oldu ve Sağ kasığımda batma göüslerde şişlik buğünde agrı ülküm ve birden ateş basması var hamile olabilirmiyim acaba Mayıs ayında düşük yaptım malesef ve bir senelik evliyim :KK43:
belirtilerın var inşallah hamişsindr :) kac haftalık düşük yaptın kurtaj oldun mu canm?

Kızlar sonunda kuzenimin içine sinen avukatı bulduk bugün. Kadın avukat olunca her şey daha kolay... Kuzenimin kocasına maddi/manevi, aldattığı kadına da manevi tazminat davası açılıyor. 50 bin ila 10 bin arasında para alırsın kesin dedi avukat. Arabaları var, onun da yarısını alacak kuzen. Bu acının parayla telafisi elbette mümkün değil ama en azından bundan sonraki hayatlarında birilerinin ahını almak üzereyken 2 kere düşünür öyle hareket ederler. Her şeyin bir bedeli vardır. Uçkuruna sahip çıkamıyosan evlenmeyeceksin. Evlendiysen de o uçkura sahip çıkacaksın. Ben de şahit olarak çıkıcam mahkemeye. Yarın vekalet veriyor kuzenim avukata. Her şeyin hayırlısı olur inşallah...
Bu arada kırmızılar teşrif etmedi. Sabaha umutluyum bakalım. 33. gündeyim.

Meraba kızlar Nasılsıniz. Ben hastayım gribim ağır geçiyor. Yeni ve güzel haberler var mı. Taze hamişler dikkat edin hasta olmayinnnn

Yok kuzu bir gün 2 bin küsur okudum. Üstüne 560 okudum bugünde 1500 okudum dinleniyorum. Adete kadar 70.000 bitireyim diyorum süresi yok.
Himm.. Namazlardan sonra düzenli okusak rahat biter aslında... duaların kabul olur inşallah canım...

güzel anne ve anne adayları yarın hastahaneden rapor almam lazım yumun 6-7 gününü geride bıraktım beklemek zor geliyor gitmişken kana baktırsam mı beklesem mi nedir fikriniz :KK64:
Canım acele etme bence adete 2 3 gün kala evde test yap varsa elbet çıkar ben olsam öyle yapardım direk kan vermek çokta mantıklı değil

Narı çok zor yedi sevmiyor pek onu. Hatta çocukların ağzına sevmediği bir şeyi verirsinde yutmaz tutar ya ağzında öyle tutuyor. Başka meyveler tıkıştırdım da öyle yuttu. Bu arada spermler 72 saatte oluşuyormuş. Benim bu yedirdiklerimin etkisi 2-3 gün sonra çıkıcak herhalde.
Adamı telef edecen kız :-) inşaallah bebisin gobüşüne gelir

güzel anne ve anne adayları yarın hastahaneden rapor almam lazım yumun 6-7 gününü geride bıraktım beklemek zor geliyor gitmişken kana baktırsam mı beklesem mi nedir fikriniz :KK64:
Sabretmenin ne denli zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama çok erken değilmi,bana kalırsa baktırma, bat ı bekle,erken öğrenmek iyi mi bilmiyorum bu seferde bat geçene kadar stres, tabii ki senin kararın

Sabretmenin ne denli zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama çok erken değilmi,bana kalırsa baktırma, bat ı bekle,erken öğrenmek iyi mi bilmiyorum bu seferde bat geçene kadar stres, tabii ki senin kararın
benim değer tam 0 ya ondan diyorum az yükselse bilirim en azından yoğun spor yapıyorum korka korka öğrensem iyi olur bakma pancarım kan vermeye de çok korkarım ben ama gitmişken diye aklıma geldi :)

benim değer tam 0 ya ondan diyorum az yükselse bilirim en azından yoğun spor yapıyorum korka korka öğrensem iyi olur bakma pancarım kan vermeye de çok korkarım ben ama gitmişken diye aklıma geldi :)
Oyyyy sende bendensin kuzu kan konusunda :) ne diyim be güzelim yaptır o zaman sporu kesersin ama bi dr. A danış en azından çıkarmı çıkmazmı diye ona göre yaptır

Back
X