2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar şimdi aldım sonucumu, 1.20 çıktı. Gebe değilim demek di mi? Daha önceki aylarda kan testi sonucumda 0.01 çıkardı hep. Sizce 1.20'ye umutlanmalı mıyım? Doktorumu aradım açmadı.

Kızlar şimdi aldım sonucumu, 1.20 çıktı. Gebe değilim demek di mi? Daha önceki aylarda kan testi sonucumda 0.01 çıkardı hep. Sizce 1.20'ye umutlanmalı mıyım? Doktorumu aradım açmadı.
Canim 1.20 de dusundurmeyecek bir deger degil cunku benim 0.00cikmisti hamilelik yokken

cnm bnde 2 kez yaptırdığımda 1.2 ve 1.25 çıkmıştı olumsuz ama gec döllenme diye de bişi var belli olmaz yani dr daha ii bilir

Canim 1.20 de dusundurmeyecek bir deger degil cunku benim 0.00cikmisti hamilelik yokken

Anladım tatlım, umarım vardır yarabbim, kafayı yedim resmen, ihtimali bile yetti, gerçek olursa temelli sıyırıcam galiba. Elif bana dua et nolur.

Abla nasilsin nasil gidiyor hamislik:)
CANIM HİÇ SORMA YA İYİ GİDİYORDA YÜZÜMDE SİVİLCE Mİ ALERJİMİ BİŞİLER ÇIKTI BİRDE Bİ KAŞINIYORKİ ACAYİP...ONUN DIŞINDA GAYET İYİYİM HAFİF MİDE BULANTILARI YAŞIYORUM AMA ODA ÖĞÜN ATLADIĞIMDA OLUYOR.SENİN UFAKLIK NE ALEMDE??

Merhaba kızlar, okullar açıldığı için pek giremiyorum artık ama kalbim sizinle her gün her namazdan sonra aklıma geldikçe hepimiz için dua ediyorum rabbim hayırlısıyla en kısa sürede bizi de bebeklerimize kavuştursun hamile olan arkadaşlarımızında sağlıkla doğsun yavruları diye. Bu arada bu ay çok az denememiz oldu malum zamanda onun için pek umudum yok diye bende spor yapıyorum 2 gündür düşükten sonraki kilolarım gitsin diye ama genede içimden küçük bir ihtimal ya hamile kalmışsam diyede korkuyorum. Birde bende kabızlık durumu var şuan onun içinde aktardan aldığım bir şey kullanıyorum. acaba yanlış mı yapıyorum 19'una kadar beklsem mi bilemedim.

Mevsim geçişlerinden de oluyor sanırım memlekette kayınvalidenmi yoruyor seni
ŞEHİR DEĞİŞİKLİĞİ UYKU DÜZENİN BOZULMASI TABİ BENİM KAYIN VALİDE HİÇ YERİNDE OTURMAZ BENDE ONA UYUYORUM ÖYLE OLUNCA O AYAKTA BİŞEYLER YAPARKEN RAHAT OTURAMIYORUM SÜREKLİ Bİ LAF SOKMALARDA OLUYOR GÖNDERMELERİ YAKALIYCAM DİYE YORULUYORUM :)
yumda 2 gün sabah diyorsun tatlıcım bence bu iyi bişey hem biriktirmişsiniz de :) işe yarayacak umarım :)
UMARIM CANIM İNŞALLAH SENDEN BU AY HAMİŞ OLURSUN ÇALIŞMALARININ ÖDÜLÜNÜ AL :)

CANIM KAFAYA TAKMAMAYA ÇALIŞ.UMARIM KÖTÜ BİR ŞEY OLMAZ KAHVE RENK OLMASI Bİ PROBLEM YARATMAZ BİLDİĞİM KADARIYLA KIRMIZI OLURSA İYİ OLMAZ BENCE ÇOK DÜŞÜNME KENDİNİDE BEBİŞİNİ DE STRESE SOKMA CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOL BOL DUA ET KUZUM...
Sagol cnm umarim kotu birsey olmaz hep dua ediyorum uykularim kacti inanki insalh hayirlisi olu..

canım benı belki hatırlarsın geçen ay benımde gecikince yatırmıştım 2.00 çıkmıştı daha önce dört defa yaptırdım hep 0.01 çıkıyordu bende çok umutlanmıştım ama 40. günde adet oldum ve hiç o kadar gecikmemişti adetim. umarım senin yükselir ve hamile çıkarsın

CANIM HİÇ SORMA YA İYİ GİDİYORDA YÜZÜMDE SİVİLCE Mİ ALERJİMİ BİŞİLER ÇIKTI BİRDE Bİ KAŞINIYORKİ ACAYİP...ONUN DIŞINDA GAYET İYİYİM HAFİF MİDE BULANTILARI YAŞIYORUM AMA ODA ÖĞÜN ATLADIĞIMDA OLUYOR.SENİN UFAKLIK NE ALEMDE??
Iyi abla uyuyup duruyor ne zaman ultrasonda baksak ense yapiyor bizimki :-) dun paylasmistim resmini gordunmu:) ya sorma abla bende normalde yuzume lazere gidiyordum ama hamilelikten dolayi artk gitmiyorum sir agdayla aliyim dedim sivilce yapti bendede zaten hassas bi cildm var:(

canım benı belki hatırlarsın geçen ay benımde gecikince yatırmıştım 2.00 çıkmıştı daha önce dört defa yaptırdım hep 0.01 çıkıyordu bende çok umutlanmıştım ama 40. günde adet oldum ve hiç o kadar gecikmemişti adetim. umarım senin yükselir ve hamile çıkarsın

Anladım canım, ben de sanmıyorum gelecek kırmızılar ama bi umut doğdu içime. Hayırlısı.

Anladım tatlım, umarım vardır yarabbim, kafayı yedim resmen, ihtimali bile yetti, gerçek olursa temelli sıyırıcam galiba. Elif bana dua et nolur.
Benim olmadığında değerim 0.1 cıkmıştı kuşum... doktor da 00 değil olabilir demişti o ay... ama yoktu tabii , yani bu 1.20 ye doktor bir kaç gün sonra tekrarlayalım geç döllenme olabilir gözüyle bakabiliyorlar canım benim... stres yapma e mi...

Benim olmadığında değerim 0.1 cıkmıştı kuşum... doktor da 00 değil olabilir demişti o ay... ama yoktu tabii , yani bu 1.20 ye doktor bir kaç gün sonra tekrarlayalım geç döllenme olabilir gözüyle bakabiliyorlar canım benim... stres yapma e mi...

Tamam canım, anladım. Yarabbim duymuş olsun sesimi inşallah.

Oyyy yerim... sivilce mi yaptı ufaklık .. çok normalmiş abla , yağlanma arttığı için ...benim de suratım bir yağlı , ufak tefek bir kaç sivilce çıktı ... mide bulantım var bütün gün ama katlanılabilecek gibi şükür... :)

Back
X