2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldiiin , bu son günlerde yok maalesef..birden patlama olacak inşaAllah :KK19:
sen nasılsın ?
Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canm

Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canm
Masallah Allah kucagina almayi nasip etsin cinsiyetini ogrendnzmi :)

Şimdi konuştum doktorumla, gebe değilsin dedi :( Adet söktürücü ilaç ismi verdi. Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kızlar, bekleyeceğim birkaç gün daha. 20'nin altında olduğunda gebelik olmaz dedi.

Ben vardım ve meemure vardı canım :)
Haafif bulantılarım başladı benim , dünden beri , ama çok şükür halimize :KK19:
perşembe de doktor randevumuz var nasipse...
Minnoşu sevsinleeeer, ne güzel hareket ediyor desene :D

Şimdi konuştum doktorumla, gebe değilsin dedi :KK43: Adet söktürücü ilaç ismi verdi. Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kızlar, bekleyeceğim birkaç gün daha. 20'nin altında olduğunda gebelik olmaz dedi.
Hayırlısı olsun tospam , bekle bir kaç gün daha madem...

Ben vardım ve meemure vardı canım :)
Haafif bulantılarım başladı benim , dünden beri , ama çok şükür halimize :KK19:
perşembe de doktor randevumuz var nasipse...
Minnoşu sevsinleeeer, ne güzel hareket ediyor desene :D
Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin Canlarım ben bulantılardan 4.5 ay ne çektim bulantıya kurban istifralar beni benden etmişti çok zor zamanlar geçirdim yeri geliyo hala geçiriyorum ama sabret böyle tepişmesini filan hissedince o zorluklar unutuluyo :)

Canım hosgeldın duzelmene ıyı olmana cok sevınıdm canım prensesını saglıcakla almayı nasıp etsın Rabbm

Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin Canlarım ben bulantılardan 4.5 ay ne çektim bulantıya kurban istifralar beni benden etmişti çok zor zamanlar geçirdim yeri geliyo hala geçiriyorum ama sabret böyle tepişmesini filan hissedince o zorluklar unutuluyo :)
Muhakkak öyle canım... benim çok hafif şükür... bakalım nasıl devam edecek .. bende sabırsızlıkla bekliyorum tepineceği günleri :KK48:

selam canım yaa zaman ne cabuk gecmıs senın bebş kocaman olmuş masallah kızçene :) arada gir böyle habersız bırakma bızı canım :)

Hayırlısı olsun tospam , bekle bir kaç gün daha madem...

Şimdi burda forumda okudum, birisi adeti 8 gün geçtikten sonra kan vermiş; 0.1 çıkmış. Doktor 10 gün içinde regl olursun demiş. Kız olmamış. Ardından bi sürü şikayetleri çıkmış, kusma bulantı vs. Dahiliyeye gitmiş neyim var diye. O sırada doktor beta hcg ye de bakmış, sonuç 10000 çıkmış. Umut oldu bana o kişi. 8 gün geciken adette değer 0.1 , benim şu an 7 gün geçti ve 1.20. İlaç kullanarak adet görmek istemiyorum göreceksem de. Beklicem, dua edin bana.

selam canım yaa zaman ne cabuk gecmıs senın bebş kocaman olmuş masallah kızçene :) arada gir böyle habersız bırakma bızı canım :)
selam canımcım valla kendime yeni yeni geliyorum desem yeri malum kusmalarım daha tam geçemedi :) büyüdü teyzoşu maşallah kuzuma Rabbim herkeslere nasip etsin valla çok güzel bi duygu

Back
X