Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz tospaaaa :)Kızlar ben de foto ekliyorum ama sonra silerim tamam mı? Anlaştık mı? Hemen bi yüzümü gösterip silerim :)
ben kaçırmışım demekkiben daha önce yollamıştım yagörmedin mi sen o ara tamam müsait olursam yarın atarım da tanıdıklar yoktur inşallah :):)
maşallahhhh canım saç rengine bayıldım :)Bu da bendeniz Tospaaa :)
Bu da bendeniz Tospaaa :)
hayyyyy maşallaahhhh fıstık kere fıstık ba-yıl-dım tü tü tü Allahım nazarlardan korusun belli canım Ankara güzeli tamBu da bendeniz Tospaaa :)
tatlım inan hatırlamıyorum denk gelmemişim demek kiben daha önce yollamıştım yagörmedin mi sen o ara tamam müsait olursam yarın atarım da tanıdıklar yoktur inşallah :):)
maşallah diyeyim Tospam güzelsin :) saç ten uyumu süper ayrıcaBu da bendeniz Tospaaa :)
MaaşAllah yawrum..Bu da bendeniz Tospaaa :)
Allah Allah birimi sürttü acabaya sanki işe gelirken arabanın önünde küççüçük minnacık bir çizik oluşmuşçok tırsıyorum akşam olmasın
![]()
elisam da atsa keşke.. eskiden atmışsan hatırlamayabilirim zaten adıyamandayken atanlar oldu onları kaçırmışım galiba haftada bir nete giriyordum da o sıra :)Maşallah canım benım cok guzelsın :)sac rengın cok yakısmıs
Allah Allah birimi sürttü acaba![]()
woooooooooooowwwwwwwwwwwww.....hakikaten söylediğin gibi yaşını asla ve asla göstermiyorsun , çok güzelsin maaşAllah yaaaBu da bendeniz Tospaaa :)
Masallah cok tatlisinBu da bendeniz Tospaaa :)