poazartesı kan vermeye gıdyorum belkı hafta sonu regl olurum bırazdaha beklıcem artık bıktım test yapmaktan dunde ogleden sonra yaptım ilk once cok cok sılık cızgı cıktı 10 dk cok belıgınlesmıs kafam cok karısık ben belkı psıkolojık olarak cok etkılıyorum reglımı yanı hamıle olmaya bılırımasi_m yarin bi kan ver bakalim
tesekkur ederım cnm arkadasım usutmemeye calısıyorum evde folıkasıtım var 3 ay once dr vermıstı kardesım rahatsızlıgı yuzunden almayı unuttum gecen ay bıraktım ıcmeye baslassammı sımdı acaba
kkaderım gene test yaptım sımdı gene silik cizgi çıktı arkadsım eczaneye goturdu testı gostermeye oda hamıle demıs bıtane hedıye test vermıs yarım saat sonra yapsın demıs getırsın ay cok heycanlandım kan testını yaptıramadım pazartesı yaptıracaktım yasadıgım yerde yok hastane merkese gıdemedım
asi_m cnm artik daha fazla idrar testi yapma p.tesi kan ver.ben ilk yazdigindan beri hamile oldugunu dusunuyoruum geçen hafta yazdim hatta biliyosun.insallah yanilmam.yanilirsam da senden çok uzulcem o kadar konsantre oldum :)
asi den ses yok mu bende bir heyecanla açtım forumu
Hayırlı olsun yüksek ihtimal hamilesin ben bu forumda çok okudum değeri çok düşük olup gittikçe yükselenleri gözün aydın :)kızlar ben geldım sabah 9 da aldım test sonucunu kan test degerı 70 cıktı bende hemn dr gıttım dr ıyı ıhtımal olarak gec dollenme olmus olabılır dedı yada dedı regl olur gıder dedı folık asıt verdı 10 gun sonra gel tekrar bakalım dedı adetım cok gecmesını ragmen deger dusuk dedı kanaman olursada gel dedı ultrasonla baktı kıst varmı dıye yoktu kısttım dua edın kızlar inş bebegım benımle olur
Hayırlı olsun yüksek ihtimal hamilesin ben bu forumda çok okudum değeri çok düşük olup gittikçe yükselenleri gözün aydın :)[/QUO
dr da hamilelık var gorunuyo dedı ama degerım dusukya korkuyorum bebegım benı bırakıcak dıye
dr da hamilelık var gorunuyo dedı ama degerım dusukya korkuyorum bebegım benı bırakıcak dıye
Sen içini ferah tut bırakmayacak inşallah lakin bırakırsa da Allaha sığınıp vardır bir hayır de. Şimdilik bebeğine iyi bak ağır falan kaldırma tutunmaya çalışıyor yavrucak
asi_m çok çok çook se vindim cnm ya hadi hayirlisi.biseycik olmaz korkma agir kaldirma ayaklarini sicak tut
stres yapma canım kızlardan birisinin daha değeri düşüktü normale döndü, Allahtan hayırlısını dile herşey olacağına varıyor yapacak birşey yok, herşeye hazırlıklı olmaya çalış, Allaha sığın gerisi Ona kalmış.cok tesekkurler ama sevınemıyorum ben ya benı bırakırsa bebegım inş oyle olmaz degerlerım dusukmus ayın 21 de gıdıcem bakalım ozamana kadar adet olamam ve degerım yukselır sen hamılemıydın acaba
asi_m cnm doktorunun ne zaman gel dediyse o zaman git ama için çok rahatsiz uyuyamiyorum falan diyorsan sagglik ocagina uç gun sonra kan ver deggerin yukselmisse katlarina çikmissa yukselmeye devam edecek yani tutunacak demek ama stress yapma nolur
ya evt bende onu dusundum önümüzdekı hafta bı sorun cıkmassa gıdıp kan vermeyı dusunuyorum en azından yukselmeye basladıgını gorursem rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?