2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

asi_m bide kan degerin kaç çikti onu da yaz mesela 0.1 ya da 3.6

kızlar slm konuyu görünce ilgimi cezbetti :)) nerdeyse 2 yıllık evliyim bir kürtajım var mayıs ayında kısmetse çalışmalara başlicam ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı durdu inşallah bu sefer aynı şeyi yaşamam ve hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olabilirim

lucky hayirlisiyla olur insallah oglun olcak gibi geliyo bana içime oyle dogdu.çok hisliyim vesselam :)

asi_m bide kan degerin kaç çikti onu da yaz mesela 0.1 ya da 3.6

ya anlamadıgım sey bu kan degerı ben kantestı yaptırmak ıstıyorum dedım kan aldılar yarım saat sonra cıkar dedıler bekledım verdıklerı kagıtta adım yazıyordu tarıh felan bıde betahgc negatıf yazıyo normal de deger olarak vermezlermı onun ıcın sordum yanılma paı varmı dıye

cnm kan testi yanilmaz ama negatifte olsa 0.1 bisey yazar yani bi deger vardir.benim ilk testte degil ikinci testte çikti geç dollenmeden.kagida iyice bak deger yazar

İlki melek olmuş rabbim ikinciye hayırlı ömür versin kaç haftalıktı kalbi durduğunda

İlki melek olmuş rabbim ikinciye hayırlı ömür versin kaç haftalıktı kalbi durduğunda

7,5 haftalıktı canım 8.ayımda hamile kalabildim ilkine bakalım bu sefer kaç ayımı alacak hayırlısı olsun diyorum hepimiz için kızlar..

lucky hayirlisiyla olur insallah oglun olcak gibi geliyo bana içime oyle dogdu.çok hisliyim vesselam :)

sağlıklı olsun da inşallah banada ilki erkek gibi geliyodu hep erkek isimleri geçiyodu aklımdan ama malesef olmadı kalbimde erkekten yana ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyete takılmıyorum artık.

cnm kan testi yanilmaz ama negatifte olsa 0.1 bisey yazar yani bi deger vardir.benim ilk testte degil ikinci testte çikti geç dollenmeden.kagida iyice bak deger yazar

yok cnm negatıften baska bısı yazmıyo bos kagıdın yarısı zaten deger hıc yok

dun sabah yaptıgım ıdrar testınde silik çizgiçıktıya sonra bı heycanla kan testı yaptırdım ondada sadece negatıf yazıyordu sonra arkadasım geldı onunla konustuk yenı bır test yapalım dedık ilk aldıgımdan farklı bır markadaydı onuda yaptık gene 2. çizgi silik cıktı kafam cok karıstı bugunde etst yapsammı acaba

kızlar bı bakın bakim ustunden bır gun gectıgı ıcın testlerde lekelenmeler olmus hala hasta olmadım kan testınıde koydum pelin7kagıtta baska bısı yazmıyo

Eklentiler

• $a.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $b.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 46
lucky onda da vardir bi hayir belki sorunlu bi bebek olacakti hastalikli,hayirsiz vs. insallah Bu sefer Rabbim yuzunu guldurur.asi_m cnm degersiz kan tahlili olmaz.idrara gelince ise ikinci çizgi bes dk içinde mi çikti

lucky onda da vardir bi hayir belki sorunlu bi bebek olacakti hastalikli,hayirsiz vs. insallah Bu sefer Rabbim yuzunu guldurur.asi_m cnm degersiz kan tahlili olmaz.idrara gelince ise ikinci çizgi bes dk içinde mi çikti

evt 5 dk ıcınde cıktı ıkısıde valla deger yazmıyo zaten resmınıde yukledım ve 30 dk cıktı sızın dedıgınız degerlı tahlıl 3 saat sonra cıkıyo dedı arkadslar yaa kafam cok karısık ne yapım ben sımdı

bende daha once yarim saat içinde çikan test verdim ama onda da deger yazardi.kan testinle ilgili birsey diyemem ama idrar testine gore hamile olabilirsin.kan verdikten uç gun sonra birdaha ver acele etme en azindan uç gun bekle

bende daha once yarim saat içinde çikan test verdim ama onda da deger yazardi.kan testinle ilgili birsey diyemem ama idrar testine gore hamile olabilirsin.kan verdikten uç gun sonra birdaha ver acele etme en azindan uç gun bekle

pelin7 gene ıdrar testı yaptım buda farklı bır marka ılk once hemen yapınca var silik çizgi dedim arkadasım yok dedı ve koydum sonra bı baktım gene sılık cızgı ya bu sılık cızgılerı dusunce gucu ılemı cıkartıyorum ben anlamdım gıttı

aslinda idrar geç çikar kan erken çikar.seninkini anlamadim ben.son adet Tarihin Nedir?

en son ne zam an kan verdiysen ondan uç gun sonra tekrar ver.yalniz ne zaman yumurtladigini bilsen tahmin etmek daha kolay oluurdu.bu ay olmazsa gelecek ay dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…