- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
inşallah canımmOlabılır canım adet donemınde bende duygusal gergın olurum Allah'ım uzerımızdekı kasvetı alır ınsallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımmOlabılır canım adet donemınde bende duygusal gergın olurum Allah'ım uzerımızdekı kasvetı alır ınsallah
İnşaAllah canım.. ama hala içimde o hissiyat yok![]()
Allah razı olsun canım... Havalrın kasvetinden de olabilir.. Bu sabah kalkarken bende çok zorlandım çünkü.. Biri bana deseydi ki, bugün iş yok; öğlene kadar o yatktan kalkmazdm vallahi.. Ohhh.. keyif modu![]()
![]()
bende bugün pazar değil mi ya niye çaldı bu alarm dedim![]()
Evet dogru canım nasıl bır akıntı benım yum donemındekı akıntı seffaf oluyror canım adete yakınkendecok az gelıyor ama dun aksam cok az hafıf koyulasmıs rengı degısmıs akıntı geldı ama az o yuzden merak ettım
SOL KASIK AĞRISI HEP DEVAM :)) BU AY BEBİŞ OLMAZSA SOL KASIK AĞRISI TAMAMEN BELİRTİLER DIŞI![]()
benım bu ay sol kasık fazla agrımadı canım cumartesı gunu yogun bır agrı cektımsanırım rahmımdı bolgemın ust kısmı cok agrıdı ozellıkle yururken :)
Yarın sabaha kadar olmaz isem, sabah sağlık ocağına gidip kan testi vericem.. olmadı en azından adet olmam için bir ilaç verir ya da yönlendirir belkiBende vardı da ne oldu![]()
Buluşmuşlardır belki deSupermıs bızımkılerde bır bulussa ne nazlı cıktı bızm yumlar bır turlu randevu veremedıler spremcıklere onlarda kapıda öylece beklıyorlar :)
Yarın sabaha kadar olmaz isem, sabah sağlık ocağına gidip kan testi vericem.. olmadı en azından adet olmam için bir ilaç verir ya da yönlendirir belki![]()
oda ilginç bu ay ağrılarda ilginç :) testler de hepsii![]()
Buluşmuşlardır belki de![]()
Bende o akıntı hiç olmadı canım daha yeni yeni bazen oluyorHamile arkadaslar hamılelık belırtılerınden olan akıntı ne zaman baslıyor ?