- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oyy çok haksızlık ediyor kayinvaliden sana... İkidebir gün mu olurmuş... Hadi ayda bir anlarim yada bir kaç ayda bir... Ne diyeyim kuzum Allahım sabır versin sana...merhaba kızlar nasılsınız ....benim bugün heyheyleim üstümde...sevgili kayınvalidem gün yapma meraklısı var 4-5 tane günü gecenlerde bi iki hafta önce günü vardı kendisi pasta falan yapamıyo bana yaparmısın dedi gittim evine yaptım 3-4 çeşit bişiler aradan 2 hafta gecti gecmedi yarın bi günü daha varmış gecven diyoki gelip pasta yapacan bana beni iş arkadaşlarıma utandırmıycan ...kör şeytan aç ağzını yum gözünü ama tabi bişi diyemedim elimden geldiğince yaparım daha iyisini bilen kendi yapsın dedim sonuç olarak yaş pastayı falan bugünden yapim kekini de yarında kalanları yaparım artık.....nefret ederim gün olayından nasıl böle tam ortasına düşüyorum herseferinde yaa bide 15-20 kişiye çay koy hizmet yap allahım yarabbim ....eşim annesini biliyo ona yetişemezsin sen bir değil iki değil onun günleri bahane bul gitme dedi ama koca kadın nasıl yalan söylim hem elimede yapışmaz belki yapim nolacak diyorum zaten yapması sorun değilde çok stres yapıyorum eminim onun günü ama benim kadar kafaya takmıyordur şimdiden acaba ne yapsam ne etsem offf