2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

SirriEyvan SirriEyvan Kuzum dedıgın gbı yaptım yaparken bırsey hıssetmedım ama bıraktıktan sonra hafıf yanma oluyor ve gogsum bırazcık dolgunlanmıs gıbı ama ben bunların hepsını adete yoruyorum hı suda var dunden berı tuvalete bıraz daha sık gıdıyorum mıdem bır tuhaf bugun aksam ustu olmaya basladı arada kasıklarda bırsey var ama ben bunların hepsını adete yoruyorum ve üşütmüşümdür diyorum canım

Yuma bir hafta var... 2 gün önce koyuydu... ama yuma var daha ... nasıl oluyor o canım benim... yumun geçmiş demek ki koyuları görmüşsün :KK51:
ama ben 14 . günde yumu geçirirdim normalde bu ay her gün bi incir yedim o mu geliştirdi ki hemen :KK57: dur bak resmini atayım da sen gör :KK51: tabi yum geçtiyse bebiş çalışması da yapmadım daha :mad:

alışkanlık yapmasın düşünsene 7 24 el orda karıştır babam karıştır:-):-)kız çok kafaya takmaaa belirti arayınca bulunuyo zaten
hahaha.. çok iyiydi..
ya sen beni nasıl bir rezil duruma düşürecektin az kaldı kahkahayı basıyordum ben diyorum böyle şeylerin başına dikkat kahkaha içerir uyarısı yapın ofiste rezil olmıyım :):-):-):-)
Az daha bende patlatıyordum bir kahkaha ama son anda fark ettim ortamın müsaiy olmadığını.. he he hee :-):-)

Eklentiler

• 2014-10-27 16.17.00.webp
    2014-10-27 16.17.00.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 46
zaten başlarken doktor bi yığın test yapıp vucuduma uygun olan doğal bi ilaç vermişti gecen ayda gittim doktora aynı testleri yaptı yumurtalıklara rahime baktı herşey cok güzel çok temiz rahim içi yumurtalıklar dedi ...ama bilemedim korkuyo insan herşeyde bişi arıyo galiba inşallah canım yaa :anneadayı::KK69::KK46::KK50: sırasıyla bunlar olur :)

ooo o zaman rahat bırak kendini vücudun bunları atası varmışş gayet rahat hemen bu kadar pisliği vücut atıp temizlenmişken çalışmalara başlarsın adet biter bitmez :)

ooo o zaman rahat bırak kendini vücudun bunları atası varmışş gayet rahat hemen bu kadar pisliği vücut atıp temizlenmişken çalışmalara başlarsın adet biter bitmez :)
aslında çalışmalar güzel bişi :) komik oluyo birazda herşeyin bi güzelliği var ...fantazinin dibine vurduk resmen ilerde çocuğuma kızınca seni yapabilmek için ne kadar uğraştık sen biliyonmu şimdi yaramazlık yapasın diyemi :)

SirriEyvan SirriEyvan Kuzum dedıgın gbı yaptım yaparken bırsey hıssetmedım ama bıraktıktan sonra hafıf yanma oluyor ve gogsum bırazcık dolgunlanmıs gıbı ama ben bunların hepsını adete yoruyorum hı suda var dunden berı tuvalete bıraz daha sık gıdıyorum mıdem bır tuhaf bugun aksam ustu olmaya basladı arada kasıklarda bırsey var ama ben bunların hepsını adete yoruyorum ve üşütmüşümdür diyorum canım
Sen öyle yor , kafan rahat ol , bebiş süpriz yapar anasına :KK19::anneadayı:

Yok kuzum daha koyu değil bu ... daha var yumuna sen merak etme..bende koyu gördüm deyince bildiğin pozitif gördün sandım :)

meemure meemure mmm canım benimmm allah kolaylık versin, minikte tempoya uyuyor şimdiden ne yapsın :) inşallah geçer bu bulantılarrr bir an önce.
amiinnn cümlemize inşaallah miniğim büyüyor herhalde azıcık üzüyor anneyi ama canı sağolsun bitaneminnn:KK46::KK46: sen nasılsın doktor işleri nasıl gidiyor

tatlım o ters çekilmiş kaygılım benim yaa :-):-):-) benim yolladığım 6. ve 7. gün şeker işte 6. koyu7. silik anlamadım bende öncesi adetti yapmadım zaten bu gidişle adette yapacam ovulasyonu :KK47:

:-):-):-) belkide sen 6.gün yumurtladn olamaz mı olabilir :) 7.gün çalışma oldu mu ?

Yok kuzum daha koyu değil bu ... daha var yumuna sen merak etme..bende koyu gördüm deyince bildiğin pozitif gördün sandım :)
bende korktum yum kaçtı mı diye bi koyu bi silik şaştı benim hormonlar :confused:

Canım bata 9 gun varken bu yasananlar belırtı olurmukı cok ama cok erken baska bırseye yoramamkı suan eve gıdıp uyumak ıstıyorum dedıgı gıbı ınsallah suprız yapar bebısım kasımda :anneadayı: böyle gezmeye baslarım :)

aslında çalışmalar güzel bişi :) komik oluyo birazda herşeyin bi güzelliği var ...fantazinin dibine vurduk resmen ilerde çocuğuma kızınca seni yapabilmek için ne kadar uğraştık sen biliyonmu şimdi yaramazlık yapasın diyemi :)

evet her şeyin güzelliği var bencede eşim korunmuyor bununda zevki güzel bence yarın öbür gün bebiş olunca hep korunacağız o yüzden tadını çıkaralım bence :))

Back
X