2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin canım çok sağol ama fark etmiştim olmadığını pek bir şey hissetmiyordum. em buna da şükür dün değerlerim birden yükselirde dış gebelik derler diye çok korkmuştum. birde cuma günü öğrencilerimizden birini hastaneye kaldırdık okulda çok ağrısı vardı bende başındaydım muayne sonrası doktor yumurtalığı ters dönmüş alacaz deyince az daha ben düşüp bayılacaktım daha 16 yaşında adet düzensizliğinden bir yumurtalığı alınacak duruma gelmiş diğerini de takip altında tutacaz dedi. O zaman demiştim kendime üzülmeyecem en azından ben sağlıklıyım allah dermansız dert vermesin.
Amin canım.. Rabbim yardım etsin dertli kullaına..

Cnm ben en baştan nişanlıyken demiştim tüm odaların özelşikle yatak odasının kilidi yoksa yaptır çok dikkatliyim bu konuda demiştim. Kv bir kere girdi ben yokken o da aceleyle evden çıktığım için yatağı düzelttim ama yatak örtüsünü üzerine örtmemiştim baya süslü bişeydi vaktim yok diye.onu bahane ederek düzelticem bahanesiyle girmiş. Akşam da gülerek söyledi bide bana marifetmiş gibi. Bende sorun çıkarmadım gülümsedim o an. Ama o hfta hep kilitledim kapıyı ben evde yokken. Sonra görümcem itiraf etti geceliklerimi merak etmiş. Eltime de yapmış. Eşimin zevki nasılmış süslü müymüşüm falan diye. Ben tabi şok oldum :) zaten ayrı şehirlerdeyiz çok şükür :) demek aynı evde olsak bebek çalışmalarını ben kocam kv yapacakmışız da Allah korumuş :KK48:
Gorumcenin kendi kardesinin cinsel zevklerini merak etmesi de degisik gercekten :/

Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyle:D ikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba :KK46::nazar:ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah:DRabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn:KK36:

Kizlar selam nasilsiniz?Uzun suredir girmiyordum varmi bebis haberi ve ya suphesi olan?
Benim kocam da sonunda geldi kac gundur misafirlerim oluyor cok yorgunum yemek cay off gelip gidenim cok oldu
Ve adetime 5 gun kaldi ve bu ay cok deyisik agrilar hiss etdim karnimda sanci vardi adrt gibi deyil karnimin iciydi sanki ve ben cok aldirmadim kafama da cok takmadim ama nedense bu sabah icimden limonlu tedt gecdi ve yaptik sonuc limon dibe coktu simdi beklemek daha da zor keske yapmasaydim
Aranizda limon testi yapan varmi acapa?ben elimle.sikdim ve dibe cokdu ve oyle olunca hamile oluyormussun offffff yaaaa neden yaptim sanki:KK51::KK51::KK51::KK51:

Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyle:D ikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba :KK46::nazar:ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah:DRabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn:KK36:[/QUOT
cok sevindim canim bebeyinin iyi olmasina MASALLAH MASALLAH dahada buyusun saglikli sekilde insallah ve kucaqina aldigin gunu de goresin aminnnn

evet canım epeydir girmiyordum unutmakta haklısın okullarda açılınca bayağı iş var sene başlarında. artık daha sık girerim sanırım bakalım yoğunluğa göre ama çok bebek diye hatırlatınca stres oluyorum burasıylada ilk hamileliğimde tanıştım hep onları hatırlatıyor diye arada mola veriyorum. (o arada oldu bu bebişte) ilk olacaktı daha öncede 10 haftalık ikizlerim düşmüştü. Buda kimyal gebelik çıktı. Az kaldı diyorum kendime artık bundan sonra olacak. En azından hamile kalmakta sıkıntım yok. doktor pıhtılaşmadan şüheleniyor konya ya gidecem orda çok iyi bir doktor var komuşlarımızdan 2 tanesinin kızlarıda 2 düşük yaşadı ona gidiyorlar birinin bebeği var şimdi diğeride tedavi oluyor benide görsün rabbim büyük elbet verecektir. bu sefer kendimi çok daha iyi hissediyorum ümitlenmeye vaktim olmadı 5 gün içinde oldu her şey.

BENDE BİR KİMYASAL YAŞADIM EĞER PIHTILAŞMADAN ŞÜPHELENİYORLARSA TESTLERİN YAPILIR NEDENİ BULUNUR TEDAVİ UYGULANIR SENDE CORASPİN PROGESTAN TARZI TAKVİYELERLE BEBİŞİNE DESTEK SAĞLARSIN VE O SANA SIMSIKI TUTUNUR EN AZINDAN HAMİLE KALIYORSUN DEDİĞİN GİBİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BUNDAN SONRASINDA UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI BİR BEBİŞ NASİP ETSİN BAK ARTIK TÜM ÖNLEMLERİ ALACAKSIN EN AZINDAN

Cok sagol canim benim Rabbim sizlerede bu guzel duyguyu nasip etsin minik bir tulumba versin insaAllahhh:D

Back
X