2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım hersey ıcın sabır zaman beklıyoruz bakalım bızde bırseylerın duzelmesını ama ben kv de dedım mobılyanın borcu bıtsın ben arada evde yaparım yemegı sıze yuk oluyoruz yeterınce dedım hafta sonları falan kahvaltıyı evde yaparız dedım suratımı astım zaten anlamıstır ben suratımı astımmı kendıde susuyor bana surat yapıyor hıc yaklasmaz bana suratım asıkken oyle dıyor bır duvar oruyorsun sankı yaklasmıyorum sana dıyor suratın asıkken nasılsın demeye cekınıyorum dıyor umarım zamanla duzelır sızın yolda ılerler bızımkıde kaynım evlenmeyı dusunuyor evlendıken sonra kv ıle oturacaklar bakalım ondan sonra nasıl olacak

olur olur her sabrın sonu selamet tabi bu değil ki yıllarca bekle ama sabret borç bitsin sonra hallolur hepsi inşallah zaten kaynın evlendikten sonra sen bebişinle evinde eşine yemek hazırlarsın kv onlarla ilgilenir :) hem rahat edersiniz . desene sana elti geliyor :-)

Kızlar ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapasım yok hafta boyle basladım tum hafta nasıl gecer boyle gecen haftakı enerjımın yarısı bıle yok bu hafta :(

mevsimlerle ruh hallerimizde değişiyor sanırım ben iyiyimde hiçç çalışmak istemiyorum aşırı tembelim evdede iştede inşallah geçer hemencecik :))

KIZLAR BENİM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ GEÇEN KIŞTA BÖYLEYDİ EVDE DİYELİM SICAĞIM YATARKEN PİJAMAMI GİYMEK İÇİN ÜZERİMİ ÇIKARDIĞIMDA BİLE TİTREME GELİYOR İŞ YERİNDEDE AYAKLARIM ELLERİM BUZ GİBİ SİZCE Bİ DOKTORA MI GİTSEM EŞİM DİYORKİ BANYOYA GİDİYORSUN GELİYORSUN AYAKLAR BİR ANDA BUZ KESİYOR O KADAR HIZLI ÜŞÜMESİ NORMAL DEĞİL DİYOR :KK43:

Tatlım kanına baktır bi, demir eksikliğine vs. Benim de ellerim ayaklarım hep buzdur. Bende eksiklik çıkmadı ama yine de öyle hep.

Merhaba elisacım iyiyim şükür kürtajın etkisinden kurtuluyorum yavaş yavaş çalışmak çok iyi geldi yeniden bebek düşünmeye başladık 13.gün ilişki oldu bat 11 kasım sen nasılsın senin kaçıncı deneme oldu canım

Çok sukur canım sevındım ınsallah hemencecık saglıklı bır sekılde gelır bebısın benım 5 denemem canım bat 6 da gerım sayım basladı bakalım

friendlyyy nasılsın canım çalışmalar başlamışş hadi hayırlısı olsun eşine bak hızlı çıktı :))
İyiyim kuzum sen nasılsın neler yapıyosun evet başladık zor günler geride kaldı inş nası özlemişim biliyo musun bat heyacanını:) o güzel anı yeniden tattırır inş mevlam hepimize

olur olur her sabrın sonu selamet tabi bu değil ki yıllarca bekle ama sabret borç bitsin sonra hallolur hepsi inşallah zaten kaynın evlendikten sonra sen bebişinle evinde eşine yemek hazırlarsın kv onlarla ilgilenir :) hem rahat edersiniz . desene sana elti geliyor :-)

Evet canım eltı gelıyor bakalım nasıl olacak ne gunler bızı beklıyor bebısımle esımle evımden ayy dusunmesı bıle guzel kuzum Rabbım bebısımı gobusume koysn sonra hıcbırsey dusnmeyecegım canımı sıkmayacagım ınsalah hersey yolunu bulur guzel olur :)

Çok sukur canım sevındım ınsallah hemencecık saglıklı bır sekılde gelır bebısın benım 5 denemem canım bat 6 da gerım sayım basladı bakalım
Az kalmış kuzucum seninle aynıydı bat larımız.. Benim kürtajdan sonra bile şaşmadı yine 28.gün adet oldum. Bu ay yapmadım ama diğer ay yine ovu test yapıcam ovu testiyle hamile kalmıştım

Az kalmış kuzucum seninle aynıydı bat larımız.. Benim kürtajdan sonra bile şaşmadı yine 28.gün adet oldum. Bu ay yapmadım ama diğer ay yine ovu test yapıcam ovu testiyle hamile kalmıştım

Evet canım azkaldı bakalım sonuc ne olacak aynıydı ama benımkı arada oyanıd gecen ay 27 gunumde adet oldum bu ay ne zaman olurum acaba ayın 5 6 gıbı olmam lazım ınsallah olmam sende ınsallah olmazsında gelecek aya ov tetsıne gerek kalmaz :)

kocam da dışarda yielim dio inan dışarı çıkmaya bile halim yok nefes bile zor alıorum sankim :) acaba topikçe göze mi geldik :D

Ohhh ne guzel hazırlan bır guzel dısarıda yıyın canım afıyet olsun send kendıne gelırsın :) olabılrı canım bır okumak lazım :)

ayy aynı bende öleyim yaa yemek bile yapasım gelmio n yicez akşama bilmiorum :(

bende çok şeyler yapmak yemek istiyorum ama alışveriş yapacak halim yok bünyeme ters bir uyuşukluk dün heves ettim araba kullandım bacağım yoruldu gaza basmaktan :-):-) iş yerindede tualete gitmeye üşeniyorum iyice bi değişik olduk ne oldu bzim enerjimize :-)

bende çok şeyler yapmak yemek istiyorum ama alışveriş yapacak halim yok bünyeme ters bir uyuşukluk dün heves ettim araba kullandım bacağım yoruldu gaza basmaktan :-):-) iş yerindede tualete gitmeye üşeniyorum iyice bi değişik olduk ne oldu bzim enerjimize :-)

Ben tum enerjıyı gecen hafta tuketmısım sanırım bu haftaya enerjı kalmamıs :)

İyiyim kuzum sen nasılsın neler yapıyosun evet başladık zor günler geride kaldı inş nası özlemişim biliyo musun bat heyacanını:) o güzel anı yeniden tattırır inş mevlam hepimize

innnşaaallah :) bende aynısını diyorum bugün blumma dedim korunmasız ilişkiye yaşamak o ay içinde ihtimallerin olması bile güzell değerini bilmiyoruz batı beklemekten dedim :))

Back
X