Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftadir var ama cok degil normalde oldugu gbiİnsallah canım insallah sende hamıssındır benım gecenlerde yogun sancı cektım sonra hafıfledı ara ara oldu bugundu adet olacakmısım gıbı ama cok hafıf ınceden ınceye arada sancım oluyor pekı akıntın varmı canım
1 haftadir var ama cok degil normalde oldugu gbi![]()
Teşekkürler canımcığım bu gün birde o saatler arasında yapayım bakim, Allah razı olsun bebişin ve sana sağlık olsun inşallahCanim testi yaparken en az 2 3 saat sivi almamis olman lazim ve saat 16 ile 18 arasi yapmano oneeirim daha iyi sonuar verir sunuda soylim bazi kisilerde cok fazla koyulasmadan bile yumurtlama olabiliyormus
sana bişey diim mi benim de 1 hafta önce adet olcakmışım gibi sancım vardı şimdi yarını bekliorum benim regl günüm gelmez inşallah hamileyimdir ve biz hamileysek belirtilerimiz ortak olcak canımmm :)Tamam canım dıkkatedıyorum bundan sonra kendıme ve adet olacakmısım gıbı sancım var bugun ınsallah bebısımın sesıdır bunlar kuzum evet canım 6 dı 1 hafta var
sana bişey diim mi benim de 1 hafta önce adet olcakmışım gibi sancım vardı şimdi yarını bekliorum benim regl günüm gelmez inşallah hamileyimdir ve biz hamileysek belirtilerimiz ortak olcak canımmm :)
ayy bende bende heralde hamileyizzz :)Benimde 1 hafta kala kasigimda agri vardi insallah hamissindir.benim safak 2![]()
kalbim küt küt atıo heycandan yarın bi olsa off sana hemen yazarım zaten durumları eğer hamileysem kesin sen de hamilesinAnladım canım hadı bakalım ınsallah hamılesınızdır bana umut olursunuz bende arkanızdan gelırım ayyy cok heyecanlandım :)
kalbim küt küt atıo heycandan yarın bi olsa off sana hemen yazarım zaten durumları eğer hamileysem kesin sen de hamilesin![]()
kuzum sora artar belki benim öle oldu ama şimdi kişiden kişiye de değişir heralde nese azkaldı sadce sabırrr :)Hadı bakalım ınsallah guzel haberlerını beklıyorum Rabbım hepımıze nasıp etsın bugunu yarıladık hadı cok az kaldı canım ama benım sancım yogun degıl hafıf böyle ıcten ıce :)
Insallah canim yarin mi yapican testiayy bende bende heralde hamileyizzz :)
kuzum sora artar belki benim öle oldu ama şimdi kişiden kişiye de değişir heralde nese azkaldı sadce sabırrr :)
amiiiiiin amin amin isteyen herkese tez zamanda herkese nasip olur inşallahhh :)Sabır canım dua edıp beklemekten baska yapacak bırsey yok ama ınsallıah Rabbım sıze yarın cıft cızgıyı gormeyı arkasından kan testınde yuksek yuksek degerler gormeyı nasıp eder hepınıze bızde arkanızdan gelırız ınsallah :)
yok cuma yapcaz canım sen de cuma yapcaktın dimiInsallah canim yarin mi yapican testi
amiiiiiin amin amin isteyen herkese tez zamanda herkese nasip olur inşallahhh :)
kaç kaç sen hamilesin valla aksamdan beri kocama sarılıp öpemedim mağdurumda mağdurum çok mağdururm mağdurumAyy gecmis olsun canim benim esim ve kayinpederim grip olmuslar resmen kaciyorum onlardan![]()
Evet aslinda bugun yapmayi dusunuyordum bekliycem cumaya kadar hakkimizda hayirlisi negatif gormekten artik pozitif gorucegimi sanmiyorum.gorsem bile test yanlis derimyok cuma yapcaz canım sen de cuma yapcaktın dimi
sabah eşimle bişiler yemeye calıştım kahvaltıda ilaç aldım yattım saat 10 a geliyodu kaynanam aradı napıyosun yanına gelimmi gel istersen dedim ama ben yatıyorum gribim falan uyanmış bulundum sonra meyve falan almış gelmişti ...az önce çıktı şimdi yorgan döşeğe devamcanım çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol![]()
bol bol ye meyvelerden vitamin olsun da iyileş hemen canım ne güzel kaynanan düşünmüş de meyvegetirmiş sümüklü gelininesabah eşimle bişiler yemeye calıştım kahvaltıda ilaç aldım yattım saat 10 a geliyodu kaynanam aradı napıyosun yanına gelimmi gel istersen dedim ama ben yatıyorum gribim falan uyanmış bulundum sonra meyve falan almış gelmişti ...az önce çıktı şimdi yorgan döşeğe devamsümüklü sümüklü :)
karamsarlık yoook inşalllah görürüz ve gerçekten hamiş oluruz de :) ve başka belirtin var mı tatlımEvet aslinda bugun yapmayi dusunuyordum bekliycem cumaya kadar hakkimizda hayirlisi negatif gormekten artik pozitif gorucegimi sanmiyorum.gorsem bile test yanlis derim![]()