2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ordan eltisi bi kek yapiversin ne isiymis diyor telde sesini duydum hic orali olmadim valla musaitmisin demiyorlar gelecegiz diyorlar temizligi duyunca gelmediler yardim ediyorsaniz gelin dedim hicbisey demediler ben zaten kendim yaparim isimi tek daha iyi yaparm

aynen valla hergun aksam ordayiz zaten birakinda gunduz evimde olayim bugun esimede dedim biz ne zaman evde yiyecegiz yemegimizi dedim 1 bucuk sene oldu dedim ben basbasa yemek istiyorum seninle dedim ev alincada gelmem oyle evde yaparim ben dedim tamam dedi bakalm of cok sikildim bu durumdan dinlene dinlene yapiyorum canim ama negatifi gorecegim ben cuma gunu insallah sen pozitifi gorursun

biz şimdi ayrı şehirdeyiz ama taşınma durumu var ozman kvyle aynı şehirde olcaz ben de kara kara düşünüorum oyüzden çok ii anlıorum seni hani bide kvyi geçtim eşimin sülalesi benden çıkmıcak biliorum şimdiden bile hergün arıo biri arayı yakın tutim de gelince gelip gdim die anlamıorum sanıo eşin arkandaysa konuşup halledersiniz canım... bide öle deme bak sende çıkarsa görürsün cuma günü ;)

Bugun nereyı gezsem gezsem demıs sanırım gelını secmıs :)

gıcıklığına yapmış işte anlayışsız insanlara tahammülüm yok bu kadar sık görüşmek olmazki nerde sıklık orda bokluk bi yanlız rahat bırak kadını yahu eltiye bak kek yapsın işi bıraksın diyomuş tövbe yarabbiim ortalığı karıştırmaktan başka bişe yapmazlar Allaha şükürr

gıcıklığına yapmış işte anlayışsız insanlara tahammülüm yok bu kadar sık görüşmek olmazki nerde sıklık orda bokluk bi yanlız rahat bırak kadını yahu eltiye bak kek yapsın işi bıraksın diyomuş tövbe yarabbiim ortalığı karıştırmaktan başka bişe yapmazlar Allaha şükürr

Bak ya bak ya aaaaaaaaaaa kızacagıım ama sımdı ben sana senın sınırler hemen tavan yapmıs olmazkı böyle :KK20::KK20::KK20::KK20:

Bak ya bak ya aaaaaaaaaaa kızacagıım ama sımdı ben sana senın sınırler hemen tavan yapmıs olmazkı böyle :KK20::KK20::KK20::KK20:

hhahahah dayanamıyorum kız napim zaten 1 haftadır sinirlerimin maşşalahı var heyheylerim üstümde ya bişe yemiyorum aynı hamile kalmadan önce nasılsam o şekil yiyip içiyorum ama 2 kilo almışım nerden geldi bu 2 kilo anlamadım gitti psikolojim yerlerde hani iştahım artıp yesem yada bebeğim 3 4 aylık olsa anlicaam ama daha pirinç kadar anca niye fazla geliyorum tartıda bilmiyorum

hhahahah dayanamıyorum kız napim zaten 1 haftadır sinirlerimin maşşalahı var heyheylerim üstümde ya bişe yemiyorum aynı hamile kalmadan önce nasılsam o şekil yiyip içiyorum ama 2 kilo almışım nerden geldi bu 2 kilo anlamadım gitti psikolojim yerlerde hani iştahım artıp yesem yada bebeğim 3 4 aylık olsa anlicaam ama daha pirinç kadar anca niye fazla geliyorum tartıda bilmiyorum

Şişkinlik vardır ondandır gıder hep sen tartıda fazla gormeye alıstır kendını kuzum bebısın buyuyecek buyuyecek onların kılosu hep olacak sende :)

Şişkinlik vardır ondandır gıder hep sen tartıda fazla gormeye alıstır kendını kuzum bebısın buyuyecek buyuyecek onların kılosu hep olacak sende :)

bende öyle düşünüyorum hormonların verdiği şişkinliktir diye kız ben acayiippp takıntılı biriyim kilo konusunda yok yok ben çook dikkat etmem lazım toplamda 10 kilo alsam yeter bana yoksa evde terör estirrim:-):-)

bende öyle düşünüyorum hormonların verdiği şişkinliktir diye kız ben acayiippp takıntılı biriyim kilo konusunda yok yok ben çook dikkat etmem lazım toplamda 10 kilo alsam yeter bana yoksa evde terör estirrim:-):-)

Bende kıloyu hıc sevmıyorum evledkten sonra bıraz aldım herkes ıyısın dıyor ama ben gıydıgımı yakıstırmıyorum kendıme hcı sevmıyorum o zaman ekmegı cok yemeyeceksın canım benım kuzenler masallah fazla almadılar hep bebeklerı aldı kıloyu bırtanesın bebegı 14 aylık dıgerı daha dogum yapmadı ama 14 aylık olanda kılo denen bırsey kalmadı kımse dogum yaptıgına ınamıyor :-):-):-)

Bu arada iliktan biraz sicak tuzlu suyla 2 saatte 1 gargara yap az da olsa agriyi dindirir gunde 3 taneye kdr parol icebilirsin canim insaAllah hemen gecer iltihapta varsa o suyla biraz gecer
sagol canım deneyım barı :D

Bende kıloyu hıc sevmıyorum evledkten sonra bıraz aldım herkes ıyısın dıyor ama ben gıydıgımı yakıstırmıyorum kendıme hcı sevmıyorum o zaman ekmegı cok yemeyeceksın canım benım kuzenler masallah fazla almadılar hep bebeklerı aldı kıloyu bırtanesın bebegı 14 aylık dıgerı daha dogum yapmadı ama 14 aylık olanda kılo denen bırsey kalmadı kımse dogum yaptıgına ınamıyor :-):-):-)

cnm ben bekarken 50 kiloydum boy 173 şimdi yine aynı 6 aylık evliyim çok dikkat ettim herkes evlenince kilo alırsın dedi ama ben almadım şimdide şu 1 haftadır 52 olmuşum ekmek yeme alışkanlığım yok zaten benim diyorum ya kilo yapan hiç bişe yemiyorum ama yinede 2 kilo fazlalık var üstümde

cnm ben bekarken 50 kiloydum boy 173 şimdi yine aynı 6 aylık evliyim çok dikkat ettim herkes evlenince kilo alırsın dedi ama ben almadım şimdide şu 1 haftadır 52 olmuşum ekmek yeme alışkanlığım yok zaten benim diyorum ya kilo yapan hiç bişe yemiyorum ama yinede 2 kilo fazlalık var üstümde

Ben evlenelı 7 ay bıttı canım ben cok zayıflamıstım dugunden once ama evlendıkten sonra aldım kılo ben dıkkat edemedım :( bende vermek ıstıyorum bır kac kılo eger hamıle degılsem bu ay sıkı dıyet yapacagım senın o 2 kilo fazlalık bebişten sekerim bebişten :)

Ben evlenelı 7 ay bıttı canım ben cok zayıflamıstım dugunden once ama evlendıkten sonra aldım kılo ben dıkkat edemedım :KK43: bende vermek ıstıyorum bır kac kılo eger hamıle degılsem bu ay sıkı dıyet yapacagım senın o 2 kilo fazlalık bebişten sekerim bebişten :)

bende şu satten sonra diyetteyim artık benim yaramaz şimdiden anasına neler yapıyo saçlarını yolucam onun hele bi doğsun:-):-):-)

Naptin canim yeni girdim nete umarim gelmemiştir kirmizilar :) benim göbegim düşmüştü onunla uğrastim :KK66:

Aa geçmiş olsun canım ağır bişiyler mi kaldırdın?

Benim adet gelmedi ama bazen 31-33 günü buluyor acaba gene geç mi çatladı yumurtam bugün olurum kesin.

larsson larsson merhaba nasılsın canım bebıs nasıl
ben sabah lavaboya gıttıgımde ıc camasarım bayagı ıslanmıstı ve bölgemi peceteyle sıldıgımde kıvamı ve rengı koyu akıntı geldı ve ıs camasrımın ıslanan yerı beyazdı bu bende ılk defa oldu ama bır dahada gelemdı sence umutlanabılırmıyım bat 6 kasım

Back
X