- 8 Ağustos 2014
- 546
- 551
- 208
ordan eltisi bi kek yapiversin ne isiymis diyor telde sesini duydum hic orali olmadim valla musaitmisin demiyorlar gelecegiz diyorlar temizligi duyunca gelmediler yardim ediyorsaniz gelin dedim hicbisey demediler ben zaten kendim yaparim isimi tek daha iyi yaparm
aynen valla hergun aksam ordayiz zaten birakinda gunduz evimde olayim bugun esimede dedim biz ne zaman evde yiyecegiz yemegimizi dedim 1 bucuk sene oldu dedim ben basbasa yemek istiyorum seninle dedim ev alincada gelmem oyle evde yaparim ben dedim tamam dedi bakalm of cok sikildim bu durumdan dinlene dinlene yapiyorum canim ama negatifi gorecegim ben cuma gunu insallah sen pozitifi gorursun
biz şimdi ayrı şehirdeyiz ama taşınma durumu var ozman kvyle aynı şehirde olcaz ben de kara kara düşünüorum oyüzden çok ii anlıorum seni hani bide kvyi geçtim eşimin sülalesi benden çıkmıcak biliorum şimdiden bile hergün arıo biri arayı yakın tutim de gelince gelip gdim die anlamıorum sanıo eşin arkandaysa konuşup halledersiniz canım... bide öle deme bak sende çıkarsa görürsün cuma günü