2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından

Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah

Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....

Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)
ah canm yaa zaten genellikle öyle temkinli giderdik ama bu sefer kazadan döndük eşim de sinirlendi tutamadım..sağolasın canm benm

üzüümmmm nasılsın nerelerdesin senn :KK43: özletiyorsun kendini bebek şekeri kurabiyesine mi koşturuyorsun :)

yok be canım bunda gebelık sekerı cıktı seker olcumu yaptırıyorum sureklı ıste onunla ugrasıyorum ınsulıne baslayabılırız dedıler kılo almadım hıc bebegın gelısımıde ıyı suyunda falanda sıkıntı yok seker ılacıda kullanıyorum ama nıye cıktı bılmıyorlar bakalım ıste sen nasılsın nasılş gıdıyor

yok be canım bunda gebelık sekerı cıktı seker olcumu yaptırıyorum sureklı ıste onunla ugrasıyorum ınsulıne baslayabılırız dedıler kılo almadım hıc bebegın gelısımıde ıyı suyunda falanda sıkıntı yok seker ılacıda kullanıyorum ama nıye cıktı bılmıyorlar bakalım ıste sen nasılsın nasılş gıdıyor

sağol bende iyiyim soğuk kış günlerinde aynı devam :) geçmiş olsun yani konu hakkında hiç bir fikrim yok yakınlarınızda şeker var mı potansiyel vardı da bilmiyor muydun acaba rabbim beterinden korusun buna şükür :( şimdi seni mi koruyorlar bebişe şekerin etki etmemesi için bebişi mi ?

Geçmişi oku oku bitmiyor maşallahınız var kızlar :) kaygılı ovu testı 4 gün boyunca pozitif cıkmaz dıye düşünüyorum.bebiş gelmiş olmasın :)

canım nasılsınız? gördüklerim koyu değil normal haliyse bundan öncekiler neden silikti sürekli ? bir de hamiş değilimdir çünkü kan değerim cuma 0.35 ti hala ihtimal vermek biraz mantık dışı tamamen benim hayal ürünüm :-):-):-)

imkansiz diye bisey yok cok istedigimiz birseyi rabbimiz yeterki istesin ummadigin anda umitsizlige kapildigin biranda olu verir

yok rabbimin katında imkansız yokta imkansızdan kastım çalışmadık bir de kan testimde negatifi gördüm yoksa olmaz olur mu ihtimaller :)

Bilsem cevap yazardım canim...'ye yerleşme e kadar sürer fikrim yok maalesef...:) inşaAllah yarın güzel sonclar alırsın değerin kat ve kat artar...:)

Pazartesi 24 perşembe 41. Artış çok mu az :(( PAzartesi tekrar bakalım dedi doktor. :(((

Pazartesi 24 perşembe 41. Artış çok mu az :(( PAzartesi tekrar bakalım dedi doktor. :(((

artışın gayet iyi 2 katına çıkmış :):nazar: 24 olan değerde adet gününü geçti mi daha önce sormuştum adetten önce 24 tü sanırım ? bir de doktorlar düşük değerleri görünce hemen sevindirmiyorlar bizleri yani her şeye karşı tedbir amaçlı henüz çok küçük ya o yüzden sen minik cana iyi bak içini ferah tut :)

sağol bende iyiyim soğuk kış günlerinde aynı devam :) geçmiş olsun yani konu hakkında hiç bir fikrim yok yakınlarınızda şeker var mı potansiyel vardı da bilmiyor muydun acaba rabbim beterinden korusun buna şükür :KK43: şimdi seni mi koruyorlar bebişe şekerin etki etmemesi için bebişi mi ?

aılede var canım zaten hamıle kalabılmek ıcınde seker ılacı kullanıyordum tedavımde oglumda cıkmadı ama bunda cıktı ıste bebege zarar vermesın dıye ınsulıne baslıcak buyuk ıhtımal oda bebek doğana kadar ıste allaha sukur bebekte bıse yok ama

canım nerelerdesın sen yaaaa habersız bıraktın bizi nerdeyse dogurcakmıssın :)

valla canım doktorda dedı bunuda 36 da doğurursun dıye bıse kalmadı yanı hayırlısı ıle bebet yıne gelısım olarak ılerde gıdıyor en son 1100 gr olmustu sıpa boyuda uzun dedı bende babasına cekmıstır dedım :D sen nasılsın

aılede var canım zaten hamıle kalabılmek ıcınde seker ılacı kullanıyordum tedavımde oglumda cıkmadı ama bunda cıktı ıste bebege zarar vermesın dıye ınsulıne baslıcak buyuk ıhtımal oda bebek doğana kadar ıste allaha sukur bebekte bıse yok ama

hmm genelde ikincilerde çıkıyor sanırım ilklerde değil olsun olsun allah başka dert vermesin minik gelecek zaten artık büyüdü o maşallah :nazar: benimde ananemde şeker var dedemde de çıktı vefat etmeden önce annemde yok umarım bende olmaz :(

Merhaba kızlar ben size birşey soracam ben haziran da 2 aylık düşük yaptım korunuyordum bu ay korunmadım adetime 6 gün var gögüslerim büyüdü 2 gündür adet olmuşum gibi ağrılarım azda ara ara mide bulantım var hiç bu kadar erken ağrılarım olmazdı anlayamadım sizce hamilemiyim.Bide sağ kasıgımda da agri var

valla canım doktorda dedı bunuda 36 da doğurursun dıye bıse kalmadı yanı hayırlısı ıle bebet yıne gelısım olarak ılerde gıdıyor en son 1100 gr olmustu sıpa boyuda uzun dedı bende babasına cekmıstır dedım :D sen nasılsın
masallah oglusuna :) ben iyiyim sükür kurtajdan snra bu ay korunmadım batı beklıyorum hayırlısı olur iinşallah topiğin ilk bebişi senden gelecek ayyy ne güzel hayırlısıyla kucagına al inşallah şeker hamılelıkte karsılasılan bı duurm bişey olmaz bebegine dr kontrol altında tutuyolardr kendine cok dikkat et az kalmıs artık :):):)

ıyı canım allaha sukurler olsun ıste sekerle ugrasıyoruz ona dıkkat edıyorum bebege zarar vermesın dıye ıste
annesi dikkat etmez mi hiç...Yerim o minnakı...Allahım inşallah doğumunda kolay geçer sağlıkla alırsın kucağına

Back
X