2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ohhh afiyet olsun yarasın edirnenin peyniri yakında bir köyün ineğinin sütünden de içti mi bizim oğlan ! ( tamamen istemdışı çıkıverdi ) :) ın dişlerii annesinin koluna ne saatler yapar :-):-)
Di mii...inanın bizim peynir başka yani... Çok yerde yedim ama bizim peynir gibisi yok :):) Oyyy oğlan mi dedinnn...hadi hayırlısı bakaliimmm:D

ya sende de bende de bi tuhaflık var ama hayırlısı canım
Yahu bir ay 9. Gün yum pozitif görünüyor baska ay 19. Gün ne garip yumoşlarınız var sizin kızlar :) benim düşünceme göre 14. Gün gördüğüm pozitif test tamam diyor taa 19. Gün atesım yükseliyordu hemde test günlerce negatif cıkarken.ben bu ovu testlerinin pek işe yaramadıgını dusunuyorum artık

Hosbuldum canım hayırlısı olsun canım benım en guzel zamanda gelecek bebıslerımız ınsallah canım ınsallah gunum bırkac gun gecerse oyle test yapacagım söyle salı gununu falan bekleyecegım
aynen öle yap canım senden güzel haberler beklioruz artık ;)

Yahu bir ay 9. Gün yum pozitif görünüyor baska ay 19. Gün ne garip yumoşlarınız var sizin kızlar :) benim düşünceme göre 14. Gün gördüğüm pozitif test tamam diyor taa 19. Gün atesım yükseliyordu hemde test günlerce negatif cıkarken.ben bu ovu testlerinin pek işe yaramadıgını dusunuyorum artık
kesinlikle öyle...soner de çok güvenme demişti...

İnşallah canım güzel haber vermek nasıp olur sımdı 3 aylık adet tarıhımı gırdım batı 5 kasım gosterıyor eger adet olmazsam salı gunu falan yapayım dıyorum ustunden zaman gecsın dıye bılıyorsun hep duzenlıdır ama korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıkmıstı o yuzden 4 gunu bır atlatayım dıyorum:) valla canım ben tv ızlıyemıyorum hemen uyuyorum ama sen tadını cıkar esımde dıyor artık telefonda gorusur olduk :-):-):-)

:-):-) yatamıyorum ki hiç iş güç bi şeyler oluyor :( tamam salı günü yapmak bencede mantıklı senin için :) ben yapmayacağım 10 günde geçse yapmam artık bu ay :)

Meraba kızlar ben şu an hastanedeyim kistler ne durumdaymış diye geldim. Şu iç sıkış öyle bakacağım dedi ne olur dua edin bana tedirginim. ....
geçmiş olsun canım.. hadi hayırlısı.. inşaallah sorun teşkil etmeyecek kadar minnaktırlar :)
Ben de bu akşam randevu aldım.. Hala hastalanamıyorum, damla damla geliyor.. Gidem bir ilaç yazsın da adet olayım.. Bir sonraki ay da da yumurta takibi falan yapalım dicem.. bakalım acaba yumurtluo muyum? belki de yumurtlayamıom.. O da olabiler ;)

geçmiş olsun canım.. hadi hayırlısı.. inşaallah sorun teşkil etmeyecek kadar minnaktırlar :)
Ben de bu akşam randevu aldım.. Hala hastalanamıyorum, damla damla geliyor.. Gidem bir ilaç yazsın da adet olayım.. Bir sonraki ay da da yumurta takibi falan yapalım dicem.. bakalım acaba yumurtluo muyum? belki de yumurtlayamıom.. O da olabiler :KK66:
Canim Sağol cevap yazdığın için bende 3 gündür leke şeklinde oluyorum. Sökülsün gelsin istiyorum ama yok gelmiyor.

Back
X