Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya benim hiç düzenim bozulmamıştı ama şimdi ilaç yüzünden böyle oldu yani yüksek ihtimal![]()
Selamlar
En son bebek dusunen benim galiba:)
Allah izin verirse eylul veya ekim gibi istiyorum hayirlisiyla.
Bir hafta sonra iki senelik evli olacagiz. Henuz 23 yasindayim. Araniza katilmak isterim.
Kabul mu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin cankuş forumumuz herkese açıkSelamlar
En son bebek dusunen benim galiba:)
Allah izin verirse eylul veya ekim gibi istiyorum hayirlisiyla.
Bir hafta sonra iki senelik evli olacagiz. Henuz 23 yasindayim. Araniza katilmak isterim.
Kabul mu:)
Hakkında hayırlısı canım önemli olan hazır hissetmek her açıdan dilerim başlar başlamaz gebe kalırsın :)Icimden oyle geldi de diyebilirim. Kendimce bazi sebeplerim var. Hazir oldugumuza emin olmak istiyorum. Kendimin ve esimin:)
Canım inşallah hepimiz nasipleniriz teşekkür ederim :)Insallah oyle olur.
Sizin de hakkinizda hayirlisi olsun. Sonuclariniz guzel olur umarimm
Yağmurlu bereketli bir gün İstanbul da inşallah bende nasiplenirim bu bereketten malum 3 saat sonra sonuç alacağım![]()
DimiMogami bi de hamileymişsin. Ne süpriz olur valla :)
DimiSürprizler güzeldir severiz ama içimden bi ses elin boş geleceksin diyor bana bakalım bahtımıza ne çıkacak
mogami sabırsızlıkla senın sonucunu beklıyorum kızlar maglum bahsettım dugunumuz var evı temızlemem lazım sade supurup toz alsam benım ıcın bı sıkıntı olurmu
Süpür ama eğilmeden ve baktın belini ağrıttı bırak ara ver ama bir sorun olacağını sanmıyorum ben sadece dinlene dinlene yap canım bebeğine dikkat et kimse ondan önemli değil, bende merakla bekliyorum sonucu ve bana bir sürpriz olursa bende bu akşam herkese sürpriz yapıcam teyzemlerde toplanıp annemin doğum gününü kutlayacağız orda söylicem ama gebe değilmişim gibi hissediyorum yaaaaaaaaaaaaa![]()
İnşallah vardır BeBis canım ya yaz burdan ha![]()
Süpür ama eğilmeden ve baktın belini ağrıttı bırak ara ver ama bir sorun olacağını sanmıyorum ben sadece dinlene dinlene yap canım bebeğine dikkat et kimse ondan önemli değil, bende merakla bekliyorum sonucu ve bana bir sürpriz olursa bende bu akşam herkese sürpriz yapıcam teyzemlerde toplanıp annemin doğum gününü kutlayacağız orda söylicem ama gebe değilmişim gibi hissediyorum yaaaaaaaaaaaaa![]()