- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
Kızlar ben kaçar gidip üstümü giyinip sağlık ocağı yollarına düşmeliyim artık umarım güzel haberlerle gelirim olmazsa da canım sağolsunGörüşürüz
valla acayıp heycan yaptım sımdı mogamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben kaçar gidip üstümü giyinip sağlık ocağı yollarına düşmeliyim artık umarım güzel haberlerle gelirim olmazsa da canım sağolsunGörüşürüz
Hayirlisi olsun
Bundan sonraki yapacaginiz ilk testin sonucu pozitif olur insallah:)
Sağol canım pek üzüldüğüm söylenemez dediğin gibi hayırlısı olsun hem folik asit kullanıyorum daha 1 ay oldu en azından 2 ya da 3 ay kullanmak isterim gebelikten önce rabbim hepimize doğru zamanlarda versin evlat
cnm herseyın bır zamnı var senın bebegınınde zamnı varmıs demekkı bu ay deıl inş onumuzdekı ay hamıle kalırsın cnm kafana takma sakın
Aynen öyle, bu ay gündemimizde senin ufaklık var bakalım Mayıs ta hangi ufaklığı konuşcaz![]()
NEGATİF... Üzgünüm kızlar sizi de heyecanlandırdım ama tahmin ettiğim gibi gebelik çıkmadı hatta o kadar düşük bi değer çıktı ki güldüm bayaaSanırım bu belirtiler ya yumurtlama ya da adet olamamanın verdiği belirtiler önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Canım dua et bolca inşallah bişey olmaz doktora gidince haber verya evt ben hala hamıle pozlarına gıremıyorum pazaresıyı ıple cekıyorum dr ne dıcek bebgım ıyımı kese olusmusmu cog merak edıyorum esım havalara ucuyor herkese soyledı inş kotu gıtmıyordur bugun dua ede ede iş yapıyorum allahım bebegıme bısey olmasın dıye agır felan kaldırmadım sade süpürdüm ve sildim baska bısı yapmadım allahım sen koru cok korkuyorum aslında inş saglıklıdır. merak ıcındeyım allahım ıns yuzumuze guler
Bir an önce olalım da hangimiz önce olursa olsun canım ya adet olmamak çok zor bende bel ağrısı yaptı 1 haftadır çekiyorumŞimdi ikimiz de adet olmayı beklicez. Bakalım önce hangimiz olacak :)
Bir an önce olalım da hangimiz önce olursa olsun canım ya adet olmamak çok zor bende bel ağrısı yaptı 1 haftadır çekiyorum
Umarım canım ben yıllar boyu düzenli oldum geçen yıl 3 ay olmadım evlilik hazırlıkları yüzünden stres yaptım dedim ama çikolata kisti çıktı şimdi olmayınca aklıma hemen o ihtimal geliyo sinirlerim bozuluyo pöfffffffffff Adet olmayı bebekten daha çok istiyorum şu sıra dilerim yakın zamanda kırmızıları görürüzBen iki aydır adet olmuyorum. Adet zamanım gelince belim ağrıyor ağrıyor sonra geçiyor. Nisanın sonunda hatta üç ay olacak. Berbat bişeymiş bu üç aylık iğne. Benim adet olmam zor gibi görünüyor zaten. İnşallah sen bir an önce olursun.
mogamı hayırlısı olsun inş önumuzdekı ay guzel haber verırısın..benmde adetıme 9 gun var dayanamadm test yaptım tabıı negatıf cıktı :) keske erken bellı olsaydı yaaa![]()
Igneden sonrada hemen hamile kalmak sakincali mi
Hosbuldum tekrar:)
Burda okuyunca merak ettim.
Ben 1,5 sene hap kullandim. Suanda esim korunuyor. Haptan sonra korunmamak tehlikeli olabilir diye duymustum. Belki igne de oyledir.
Canım sağolasın inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz foruma önemli olan doğru zamanda gelmesi ben buna çok inanırım hayatımda herşey doğru zamanda oldu çünkü rabbime şükür inşallah senin de doğru zamanın gelmiştir bir hafta kadar daha bekle istersen sürekli negatifi görmek bir süre sonra sinir bozuyo