- 2 Eylül 2013
- 151
- 2
- 118
Canim yattigim yere yanima geldi ediyorum aslinda inşallah olmamistir..Ah canım inş. bir şey olmamıştır sende neden dikkat etmedin ki? Sanmıyorum birşey olacağını içini ferah tut ama bir daha ki sefere daha dikkatli ol artık kendini koruyup kollamalısın.
. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...
kızçelerrrrrr blog açıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişten pastayaaaaaaaaaaaa
ön hazırlık başladı gazam mübarek olsunnnn
. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...
Artil 5 haftayi gectik 2 yasindaki yegenim karnima basarak uzerimden geçti ve suan kasigimda bir agiri var annemlere belli etmek istemiyorum acaba birsey olmusmudur; ((((((((*
Kızlar değerim artmış 97 den 249 olmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
. Insallah oyledir cnm, bende hic kotu dusunmek istemiyorum ama iste... Ister istemez engel olamiyorum bazen. Allah hepimize kolay hamilelik ve saglikli , melek gibi bebisler nasip etsin....Hayirli olsun kuzu lekelenme içinde telaş etme yerleşme kanamasidir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
. Insallah oyledir cnm, bende hic kotu dusunmek istemiyorum ama iste... Ister istemez engel olamiyorum bazen. Allah hepimize kolay hamilelik ve saglikli , melek gibi bebisler nasip etsin....
güzelllk :)
hamşşsin heralde canım :) test yap ve sonucunu bildir canım :)
Canım şimdi test yaptım adetime 2 gün var daha ama sonuç negatif çıktı ama eczanede test sordum bir tanesine 13 tl dedi bende üzerime para almayı unutmuşum sadece bozukluklar vardı 2 tl bir test daha varmış ondan aldım farkı ne dedim 13 tl lik adetten 3 gün öncesine kadar sonuç veriyor dedi ben bu negatife güvenip hamile değilmiyim mi desem ne düşünsem şaşırdım
canım o ucuz testlerde gösterıyo 2 gun kala silikte olsa cıkıyo genelde gerçi markasıda önemli tabiii her zman yanılma payı var adet gününü bekle bakalım canım sonuc ne olacak
Gözünaydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)
gozun aydın masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?