2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mogami cnm duyruldu ama ben liste yapamam ki anlamiyorum pek :) anlayan varsa yapabilir. Asi_m kalp atislari duyulmus hadi gozun aydin cnm.kizlar iliskidenn sonra sabah bi kalktim kan gelmis.adete 13 gun var ama nedir bu?

cok tesekkur edırm pelin7 darısı artık sızlerın basına kanama ısını fazla kafana takma belkı kılcal damar zendelenmesıdır

Biz daha dusunmuyoruz dedik diye kimsenin bizimle ilgilendigi yok:)
Migde bulantisinin olmamasi guzel degil mi:) siz kendi rahatiniza bakin bencek aseriyorum deyin esinize de oyle yaptirin yaptiracaklarinizi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şükret hayatım dünkü arkadaşımı görsen kız ne yemek yiyebiliyor ne bişey kokulardan tiksiniyor inş hep böyle sorunsuz geçer gebeliğin ve kolay bir doğumun olur

Şükret hayatım dünkü arkadaşımı görsen kız ne yemek yiyebiliyor ne bişey kokulardan tiksiniyor inş hep böyle sorunsuz geçer gebeliğin ve kolay bir doğumun olur

ay in boyle gecer ya annem dedıkı bana cektıysen bıraz hıc bısey olmaz annemde hıc mıde bulantısı kusam fealn yasamamıs sanslıyım

ay in boyle gecer ya annem dedıkı bana cektıysen bıraz hıc bısey olmaz annemde hıc mıde bulantısı kusam fealn yasamamıs sanslıyım

Ne güzel şanslısın ben anneme çekersem 3 ay bulantı çekicem

artık oyle yapıcaö maksat adet yenırını bulsun dimi ama :)

asim cnm kusmalar 6 haftalikken baslar.bne alti haftalikken bi basladim bees aya kadar kustum.gebelik belirtilerin artik baslar

ayy sagolun kizlar tahrise nee yapmak gerekiyo.kendiliginden geçer mi

pelin bana bı arkadasım ilk ilişkiye gırdıgımde tahrıs kremı onermıstı ondan alabılırsın mesela adı fito krem cok ıyı gelmıstı bana

Ne güzel şanslısın ben anneme çekersem 3 ay bulantı çekicem

yaaa olsun herseyıyle gusel bı duygu bende su sıgara krızlerıne gırıyorum bu olay benım ıcın sıkıntı tam bır tıryakıydim allaha sukur gunde 1 taneye dusurdum dr soyledım bugun ıyı dedı allah nasıp ederse hep bırakıcam dua edın bana bırakmam ıcın kızlar bırde sıze tavsıyem eger sıgara kullanıyorsanız hamıllelık planlıyorsanız hamıle kalmadan bırakın cunku zor oluyor sonra bırakması

Canım aman ha bir an önce bırak miniminnacık bebeğini düşün ne olur allahıma şükür ben ömrü hayatımda ağzıma sürmedim ve çok mutluyum inş sende bırakır ve bir daha asla içmezsin

Canım aman ha bir an önce bırak miniminnacık bebeğini düşün ne olur allahıma şükür ben ömrü hayatımda ağzıma sürmedim ve çok mutluyum inş sende bırakır ve bir daha asla içmezsin

inş arkadasım tez zamanda tamamen bırakırım cok kotu bısey bagımlılık allahım yardım etsın bana

kızlar ben cıkıyorum hayırlı aksamlar hepınize öpüldünüz hepinizzz

Sana da canım bebişli rüyalar

Arkadaşlar çalışmalara başlamayı ben de çok istiyorum. Hatta biz bu aralar başlayacaktık. Sonra umreye gitmeye karar verdik. Şu sıra çalışmaya başlarsak tam umreye gitmeyi düşündüğümüz tarihte doğum yapmış olma ihtimalim olduğu için bebek olayını biraz erteleyelim dedik. Umrede 4-5 aylık hamile olmayı planlıyorum şimdi. O yüzden ağustos eylül gibi çalışmalara başlamayı düşünüyoruz. Biz böyle düşünüyoruz ama rabbim ne nasip eder artık. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah.

Asi_m aynı ben de senin gibiydim. Ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme. Sadece bir iştah. Sürekli mide kazıntısı :S sonra gelsin kilolar.

Allah gönlüne göre versin canım ama zor olmaz mı 4 5 aylık gebeyken o sıcakta dolanmak kalabalık bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…