2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla cnm en azindan gaz diye bi stres olacak o kuçuk pirt pirt yada gak gak çikmadimi anne çok rahatsiz olur :) kakasi çisi hastaligi bi suru sey :)

valla cnm en azindan gaz diye bi stres olacak o kuçuk pirt pirt yada gak gak çikmadimi anne çok rahatsiz olur :) kakasi çisi hastaligi bi suru sey :)

Olsun da bakalım anne takviyesi alırız :)

merhaba kızlar. forumu yeni gördüm allah izin verirse bizde bebeği nisan- mayıs gibi düşünüyoruz. ilk bebeğimi folik asit eksikliği sebebiyle kaybettim şimdi bol bol depoluyorum :). allah bebek isteyen herkese nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ismim öznur ankara elvankentte oturuyorum 21 yaşındayım 2 senedir bizde istiyoruz ama olmadı eşime sperm testi bana rahim filmi hormonlar derken ikimizdede bir sorun çıkmadı ama olmadı malesef allah isteyen herkese nasip etsin herkese o duyguyu tattırsın yüce rabbim ankaradaki arkadaşlarla tanışıp kaynaşalım isterseniz facebook adresindende görüşebiliriz

hosgeldiniz kizlar ikinizde de hamilelige engel bisey yokmus ne guzel en yakin zamanda hamileyim yanitini bekliyoruz.

hosgeldiniz kizlar ikinizde de hamilelige engel bisey yokmus ne guzel en yakin zamanda hamileyim yanitini bekliyoruz.

İnş. Cnm bu ayda olmazsa aşılama yaptıracam artık çünki hiç bi sorun olmamasına rağmen 7 ay tedavi gördüm olmadı

olur cnm merak etme yasin daha genç.diger arkadasim idrarla falan çikmistiir o kadar sperm içinde kalmaz :)

ins cnm anne olamamak çok kotu bi duygu olsa gerek.Yuce rabbim dunyada her kim bebek sahibi olmak istiyorsa duasini duysun ve kabul etsin.

ins cnm anne olamamak çok kotu bi duygu olsa gerek.Yuce rabbim dunyada her kim bebek sahibi olmak istiyorsa duasini duysun ve kabul etsin.

Amin cnm bende bebeğimi anensefaliden kaybettim 5 kasımda :( folik asit kullanıyorum inş. yazın başlıcaz çalışmalara:)

Kızlar bizde nisanda başlıycaz calısmalara :3: ben yeni yılda dogsun istiyorum tabii Allah ım ne zman nasip ederse artık inş Allah hepimizin gönlüne göre verırı ben subatta folik asit içmeye baslıycam :40:

hayirlisi olsun cnm bakarsin yeni yilin ilk bebegi senin olur :)

Back
X