Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, hatırladınız mı beni, kendi kendine bebek isteyen, hayaller kuran ben bu kez güzel hbrle geldim.
eşim de istiyor artık
eşim antidepresan kullanıyor ben de hipertirid için ilaç kullanıyorum.. hemen follik asit takviyesine başlıyorum bugünden tezi yok.
bu ay geçti zaten, marttan itibaren başlıyoruz çalışmalara
paylaşmak istedim sizinle.. dua edin..
tecrübelerinizden de faydalanmak isterim buarada![]()
Allah hayirli etsin insallah..bizim yaza dedik kaldi oyle malum kpss falan.nacizane tavsiyem hemen hastaneye gidip gerekli tahlil ilac vs islemlerini halletmeniz.ilac da kullaniyormusunuz cunku.hayirlisi olsun..
sende mi kpssye hazırlanıyosun? bende aynı dertten muzdaribim, ama bebişi öyle çok istyorum ki gözüm pek görmüyo..zaten planladığınız tarihten 3 ay önce korunmayı bırakın deniyor, yani hemen olmama ihtimali yüksek..
hayırlısı bakalım..
17 şubatta adet olucam, bittkten sonra dr a gitmeyi planlıyorum.. geç sayılmaz sanırım..
merhaba, hatırladınız mı beni, kendi kendine bebek isteyen, hayaller kuran ben bu kez güzel hbrle geldim.
eşim de istiyor artık
eşim antidepresan kullanıyor ben de hipertirid için ilaç kullanıyorum.. hemen follik asit takviyesine başlıyorum bugünden tezi yok.
bu ay geçti zaten, marttan itibaren başlıyoruz çalışmalara
paylaşmak istedim sizinle.. dua edin..
tecrübelerinizden de faydalanmak isterim buarada![]()
sende mi kpssye hazırlanıyosun? bende aynı dertten muzdaribim, ama bebişi öyle çok istyorum ki gözüm pek görmüyo..zaten planladığınız tarihten 3 ay önce korunmayı bırakın deniyor, yani hemen olmama ihtimali yüksek..
hayırlısı bakalım..
17 şubatta adet olucam, bittkten sonra dr a gitmeyi planlıyorum.. geç sayılmaz sanırım..
evrem cnm siz ne zaman çalismaya basliyosunuz hangi ay?
sinavdan çikinca dogru yatak odasi :))
kelebek cnm hatirlamaz miyim çok sevindim esini ikna etmene.insallah diledigin ay hamile kalirsin yalnizz her ay adet oldugunda yaz hamile kalirsan da sevinçli haberi vermeyi unutma
Ayy ayni duygulari paylasmak ne guzel:)dershaneye gidiyorum iste hemen olursa yapamam diye.olmazsa da her ay beklicem heyecanla diye yaza erteledik.ben de artik istiyoruum nasip artik.insallah yaza guzel haberler duyariz :)
sinavdan çikinca dogru yatak odasi :))
tabiki hbr verrim pelin7
evrem aslında çok haklısın o heyecanlı bekleyiş yoracak belki,sınavı da etkileyecektir ama öyle çok istiyorum ki olsun diyorum, bi de eşimi de ikna etmişken fırsat kaçmaz![]()