2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet mogami hadi bakalim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olur oluuuur bal gibi de olur.
Bal gibi bebegin olsun:)

Canım hoşgeldin, öncelikle inş bu ay gebesindir ama değilsen sitede ovulasyon hesaplayıcı var o sana hangi günler arasında ovulasyonun düşük orta ve yüksek olasılığını söylüyor araçlar kısmında. Bende başladım çalışmalara ve ben gün aşırı yapmaya özen gösteriyorum ama dün ve bugün de çalışmalarımız oldu yani 4 günde 3 defa ilişkimiz oldu ama gün aşırı daha iyi tabi. Bat = Beklenen Adet Tarihi demek

Mogami tesekkur ederim canim,h3sapladim 23 ü yüks3kmiş,hayirlisi bakalim napcaz 😀

Mogami tesekkur ederim canim,h3sapladim 23 ü yüks3kmiş,hayirlisi bakalim napcaz 😀

Benim de 23 ü bat :) 23 ünden önceki 4 gün ve sonrasındaki 2 günü iyi değerlendirmen lazım :) Evleneli ne kadar oldu

Bir off çeksem çin seddi yıkılır. Bir hafta daha kaynanamın yanındayım. Kızlar dua edin sıkıntıdan patlamak üzereyim :(

Kaynanalarla aralar nasıl kızlar? Azcık dedikodu yapalım da biraz sıkıntım geçsin bari. Benimki beni hiç sevmez mesela :)

Mogami, bana göre daha zamn varda hem eşim cok istiyo hemde cok beklersem olmaz diye korkuyorum😕sen kac yillk evlisin?
Miracle61 benim kaynanam öz halam,canindan kanindanda olsa oğlunu paylaşamama duygusu var ama insan olarak cok iyi,diğer kaynanalra gorede çoğu konuda iyi☺

Mogami, bana göre daha zamn varda hem eşim cok istiyo hemde cok beklersem olmaz diye korkuyorum😕sen kac yillk evlisin?
Miracle61 benim kaynanam öz halam,canindan kanindanda olsa oğlunu paylaşamama duygusu var ama insan olarak cok iyi,diğer kaynanalra gorede çoğu konuda iyi☺

Şanslısın o zaman. Allah daha iyi etsin canım. Benim kaynanam da tam tersi oğlunu sevmediği için beni de sevmiyor. Varsa yoksa kızları. 6 tane kızın üstüne bir de ben geldim. Kadının kıza ihtiyacı yok ki. Bendeki şansı düşünün artık.

Kaynanalarla aralar nasıl kızlar? Azcık dedikodu yapalım da biraz sıkıntım geçsin bari. Benimki beni hiç sevmez mesela :)

benımkılerde benı hıc sevmes cnm yanlız degılsın bende onları sevmem ısın garıbı esım onların yuzune bunu soyledı esım sızı sevmıyo sızde esımı sevmıyosunuz dıye arada buz duvarları var bızım boyle cok guzeel mesafelı olmak

Kaynanam çok çok iyi ve bir o kadar saf bir kadındır, oğluyla aramızda küçücük bir sıkıntıya bile sebep olmamak için herşeyi yapar bana da karışmaz :) Seviyorum kadını

Canım yaştan dolayı mı istemiyorsun yoksa başka sebeplerden mi? Bizim haftaya bugün 1. yıldönümümüz :) bu ay sonuda 28 e gireceğim için bekleme taraftarı değilim ben

benımkılerde benı hıc sevmes cnm yanlız degılsın bende onları sevmem ısın garıbı esım onların yuzune bunu soyledı esım sızı sevmıyo sızde esımı sevmıyosunuz dıye arada buz duvarları var bızım boyle cok guzeel mesafelı olmak

Canım allah yardımcın olsun, iyi ki eşin objektif biriymiş, mesafe en iyisi

Canım yaştan dolayı mı istemiyorsun yoksa başka sebeplerden mi? Bizim haftaya bugün 1. yıldönümümüz :) bu ay sonuda 28 e gireceğim için bekleme taraftarı değilim ben

26 yasindayim bende ne bileyim aslinda erkende değil ama benim yigenlerim vat bissürü biraz cocuga doydum galiba ama esim cok istiyo cok hemde birde diyorlrki oldukdan sonra düşünceler degisiyormus cok seviliyormus insanin yavrusu,zorluklarida var tabi ,cokda beklememek lazim cocugumla aramda cok yaş farki olsun istemem,Allahim inşallah hayirlisiysa nasip eder hayirli zamanda isteyen herkeze

Back
X