2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

26 yasindayim bende ne bileyim aslinda erkende değil ama benim yigenlerim vat bissürü biraz cocuga doydum galiba ama esim cok istiyo cok hemde birde diyorlrki oldukdan sonra düşünceler degisiyormus cok seviliyormus insanin yavrusu,zorluklarida var tabi ,cokda beklememek lazim cocugumla aramda cok yaş farki olsun istemem,Allahim inşallah hayirlisiysa nasip eder hayirli zamanda isteyen herkeze

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım bana kalırsa da çok yaş farkı iyi değil hem ikinci ile arasında biraz yaş olur, allah gönlüne göre versin

benımkılerde benı hıc sevmes cnm yanlız degılsın bende onları sevmem ısın garıbı esım onların yuzune bunu soyledı esım sızı sevmıyo sızde esımı sevmıyosunuz dıye arada buz duvarları var bızım boyle cok guzeel mesafelı olmak

Evet ya en iyisi mesafeli olmak. Ben de uğraşıyorum aradaki buzlar erisin diye. Boşuna uğraşıyorum. Bundan sonra uğraşmıycam valla. Kendimi yıpratıyorum gereksiz yere.

Kaynanam çok çok iyi ve bir o kadar saf bir kadındır, oğluyla aramızda küçücük bir sıkıntıya bile sebep olmamak için herşeyi yapar bana da karışmaz :) Seviyorum kadını

Maşallah ne güzel :) ben de eşimle kaynanamın arası bozulmasın diye uğraşıyorum :(

Maşallah ne güzel :) ben de eşimle kaynanamın arası bozulmasın diye uğraşıyorum :(

Canım benim ya, umarım eşin seni anlıyordur, ah bu kaynanalar....... Sık dişini az kalmış, ne kadar da bir gidiyorsunuz kayanana

Canım allah yardımcın olsun, iyi ki eşin objektif biriymiş, mesafe en iyisi

esım cok ıyı cok anlayıslı ve kesıonlıkle taraf tutmaz haklıya haklı hakkıza haksız der onun ıcın aılesı sevmez cok

Evet ya en iyisi mesafeli olmak. Ben de uğraşıyorum aradaki buzlar erisin diye. Boşuna uğraşıyorum. Bundan sonra uğraşmıycam valla. Kendimi yıpratıyorum gereksiz yere.

bırak onlar ugrassınlar senınle anlasmak ıcın ben oyle yapıyorum esımde bılıyo benı benden yana ohhh kafam cok rahat valla

Canım benim ya, umarım eşin seni anlıyordur, ah bu kaynanalar....... Sık dişini az kalmış, ne kadar da bir gidiyorsunuz kayanana

Eşime kalsa bayramdan bayrama. Diyorum ya sırf iyilik olsun biraz samimiyet olsun diye geldim. Kayınpederim yok. Kaynanam tek başına yaşıyor. Ona da değişiklik olur dedim ama bin pişman oldum. Mecbur kalmadıkça daha da gelmem. Asi_m in de dediği gibi. Mesafe en iyisi.

Eşime kalsa bayramdan bayrama. Diyorum ya sırf iyilik olsun biraz samimiyet olsun diye geldim. Kayınpederim yok. Kaynanam tek başına yaşıyor. Ona da değişiklik olur dedim ama bin pişman oldum. Mecbur kalmadıkça daha da gelmem. Asi_m in de dediği gibi. Mesafe en iyisi.

Gitme bundan sonra bayramdan bayrama git canım inan daha iyi olursun, hem kafan rahat olur boşver yahu

Merhaba kizlar bende yeni geldim buralara yeniyim daha bugun test yaptirip negatif sonucumu almis bulunmaktayim :(( sizler napiyorsunuz durunlar nasil hamile olanlar haydi yazin ben de merakla bekliyorum araniza katilmayi

Merhaba kizlar bende yeni geldim buralara yeniyim daha bugun test yaptirip negatif sonucumu almis bulunmaktayim :(( sizler napiyorsunuz durunlar nasil hamile olanlar haydi yazin ben de merakla bekliyorum araniza katilmayi

Hoşgeldiiiiiiiin :) Umarım önümüzdeki ay olumlu sonuç alırsın, ben bu ay başladım 4 gün sonra yumurtlama günüm ama hafiften akıntı başladı uğraşıyoruz işte :) Kaç aydır deniyorsun

Kızlar bu gece Hıdırellez, bebiş dilekleri dileyin

Ay evet hidrellez degil mi :)) hayirlisi artik ben 16 subatta ilaci biraktim iste 19 subat adet oldum bir sonraki ay gecikti 3 nisan oldum suanda da hala adet olmadim bayagi heveslenmistim kismet iste adet duzenim tam oturmadi her gecikmede acaba mi diyor insan yaklasik uc ay olmus benimde bakalim insallah bu aya olur:emir_bebek:

Hoşgeldiiiiiiiin :) Umarım önümüzdeki ay olumlu sonuç alırsın, ben bu ay başladım 4 gün sonra yumurtlama günüm ama hafiften akıntı başladı uğraşıyoruz işte :) Kaç aydır deniyorsun

Arkadasim ben bu yumurtlama gunumu nasil tespit edecegim ki adetim duzenli degil nasil bilecegim de ayarlayacagim acep:26:

Arkadasim ben bu yumurtlama gunumu nasil tespit edecegim ki adetim duzenli degil nasil bilecegim de ayarlayacagim acep:26:

Düzenli değilse hesaplama yapamazsın sadece vüdudundan anlarsın uzayan akıntılardan yani bir de ovulasyon testi al eczaneden o şekilde anlarsın ama her halükarda iki adet arası dönemde gün aşırı ilişkiye girsen yeter bence, illa ki yakalarsın

Gun asiri cok degilmi ya???

Valla doktorlar gebelik düşünenler için birgün durup birgün ilişkiye girin şansınız yüksek olur diyor ben onların yalancısıyım :D Ama en azından adet bitiminden sonra bi 10 gün falan gün aşırı ilişkiye gir canım

Son düzenleme:
:4:
Valla doktorlar gebelik düşünenler için birgün durup birgün ilişkiye girin şansınız yüksek olur diyor ben onların yalancısıyım :D Ama en azından adet bitiminden sonra bi 10 gün falan gün aşırı ilişkiye gir canım

Anladim mogami dogum kontrol hapini birakali bi kac ay oldu ne adet dongusu belli ne yumurtlama test de negatif cikti ben mi abartiyorum bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor nedendir bilmiyorum umitsizlik icin erken ama :26: sen ne kadardir deniyorsun ben ilk gebeligimde bu donemi hic yasamadim gibi bisey adetim gecikmisti ama ondan onceki ay da gecikmisti cok uzerinde durmadim bende once test aldim eczaneden yaptim negatif de cikti baktim hala adet olmuyor birdaha aldim o zaman iki cizgi cikti. Hooop hamileyim :))
Birde dun gece ruyamda test almisim yapiyorum üc cizgi oluyor o ne ya diyorum boyle hem seviniyoruz hemde acaba ikiz oluncami boyle oluyor diye dusunuyorum

Son düzenleme:
:4:

Anladim mogami dogum kontrol hapini birakali bi kac ay oldu ne adet dongusu belli ne yumurtlama test de negatif cikti ben mi abartiyorum bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor nedendir bilmiyorum umitsizlik icin erken ama :26: sen ne kadardir deniyorsun ben ilk gebeligimde bu donemi hic yasamadim gibi bisey adetim gecikmisti ama ondan onceki ay da gecikt cok uzerindedurmadim bende once aldim test eczaneden negatif de cikti baktim hala adet olmuyor birdaha aldim o iki cizgi cikti. Birde dun gece ruyamda test almisim yapiyorum ic cizgi oluyor o ne ya diyorum boyle hem seviniyoruz hemde acaba ikiz oluncami boyle oluyor diye dusunuyorum

Canım bende 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra şükür düzensizlik olmadı düzensizlik olsaydı civanperçemi çayı içecektim ibrahim saraçoğlunun kürüdür. Bir çocuğun var galiba yanlış anlamadıysam

Back
X