Hafta sonları bu saate kalıyoruz genelde :)
Canım ya bu bitki işlerinde pek istikrarlı değilim. Zaten dr ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor dedi. Hipotiroidide genelde öyle oluyormuş. İlacı azaltayım dedim değerlerim yine yükseldi. Bitkiyle geçecek gibi değil yani. Sağol yine de
Neti açınca direk bu sayfayı açar oldum 2 gündür. alışkanlık yaptınız.
Bu arada folik asitin fazlasının ne zararı var acaba. Martta kan tahlili için aile hekimine gittim gebelik düşünüyorum nisan ayında diyence folbiol verdi günde 2 tane 1 kutu böyle kullandım 25 günde bitti. sonra genel bilgi 1e düşürdüm eczacım da böyle söyledi. şu an 1 tane alıyorum. Bir zararı var mı diye aklımda kaldı.
"Hacettepe Üniversitesi (HÜ) İç Hastalıkları ve Medikal Onkoloji Uzmanı, Kanser Epidemiyolojisi Bilim Uzmanı Prof. Dr. İsmail Çelik, her gün yüksek dozda folik asit (folat) içeren vitamin tableti alan kişilerde, kanser ve kalp damar hastalığına yakalanma riskinin yüksek olduğu bildirdi." canım direkt yapıştırdım bir sayfadan. Ben hep tek tablet aldım tavsiyem günde 2 alma bir daha çünkü Folbiol sadece folik asit içerir extra bir vitamin yoktur içinde ve verilen doz gün için yeterli bir dozdur
ayyyy korktum şimdi 1 kutu öyle kullandım 2. kutuyu alırken eczacı bu günde bir tane alnır 3 ay önce başlanır dedi. ben de ben 3 ay beklemiycem dedim. aile hekimine sorduğumda folbiolun digerlerine göre düşük degerde olduğunu söyledi ama ben yine de 2. kutu da teke düşürdüm ayyy bi olmaz inşallah :26:
Korkutmak için paylaşmadım canım benim sadece bir ay kullandım diyorsun bişeycikler olmaz ondan
Bilgin için teşekkür ederim. Bu konuda bilgi bulamadığım için sordum. Ben çıktım herkese iyi geceler yarın görüşürüz.
konuyu yeni gördüm tatil sonu gibi düşünüyorum bakalim artik...
Hosbuldum baslik hepimize uğurlu gelsin:)HOŞGELDİN :) Başlık uğurlu gelsin
Anlıyorum geçmiş olsun o vakit Rabbim şifanı versin :)
başladım canım az önce 52. yi içtim folbiol kullanıyorum ben 2 ay olacak işte
ayy inş olur ya
İnş canım ya bu arada bana bat tarihini yazsana liste gibi olmasada bişeyler yapmaya çalışcam
Bu arada folik asitin fazlasının ne zararı var acaba. Martta kan tahlili için aile hekimine gittim gebelik düşünüyorum nisan ayında diyence folbiol verdi günde 2 tane 1 kutu böyle kullandım 25 günde bitti. sonra genel bilgi 1e düşürdüm eczacım da böyle söyledi. şu an 1 tane alıyorum. Bir zararı var mı diye aklımda kaldı.
Hayırlı olsun başlık, bol muhabbetler
bende gelsem mi karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?