- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Kızlaaaaarrrrr Günaydın. Bugün çooooook heyecanlıyımmmmm. İlk kez korunmadık bu ayyy. Ama maalesef BAT ım belli değil
Ne güzel heyecan dolu gececek gunleriniz. Umarim mutlu haberle sonuçlanır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar. Rabbim isteyen herkese bebek versin inşallah. ben de 1 yıllık evliyim. ilk seferde hamile kalacağımı düşünürdüm hep. kist var bende 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 aydır kullanmıyorum. kistn bir zararı yokmuş tahliller yapıldı yumurtalar normalmiş. korunmayı da bıraktık.çok uzun bir zaman olmadı ama hamile kalmadım diye de kendi kendime şüpheye düşmeye başladım.
Kızlar bu ay gebelik ihtimali olanlar bat tarihlerinizi istiyorum listemsi bişey yapmaya çalışcambirde kaçıncı denemeniz olduğunu
Kızlaaaaarrrrr Günaydın. Bugün çooooook heyecanlıyımmmmm. İlk kez korunmadık bu ayyy. Ama maalesef BAT ım belli değil
merhaba kızlar. Rabbim isteyen herkese bebek versin inşallah. ben de 1 yıllık evliyim. ilk seferde hamile kalacağımı düşünürdüm hep. kist var bende 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 aydır kullanmıyorum. kistn bir zararı yokmuş tahliller yapıldı yumurtalar normalmiş. korunmayı da bıraktık.çok uzun bir zaman olmadı ama hamile kalmadım diye de kendi kendime şüpheye düşmeye başladım.
TeşekkürlerHoşgeldin canım gelmiş kabul ediyoruz seni :)
BAT tarihi ne oluyor?:44:Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz
1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111 -------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun
Canım küçük kistler adet döneminde kayboluyor bilgine hamilelik için bir sakıncası olmuyor.merhaba kızlar. Rabbim isteyen herkese bebek versin inşallah. ben de 1 yıllık evliyim. ilk seferde hamile kalacağımı düşünürdüm hep. kist var bende 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 aydır kullanmıyorum. kistn bir zararı yokmuş tahliller yapıldı yumurtalar normalmiş. korunmayı da bıraktık.çok uzun bir zaman olmadı ama hamile kalmadım diye de kendi kendime şüpheye düşmeye başladım.
Tabiki gel sen bizim bizde senin heycanina ortak olalim :)
Buyrun gelin:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Teşekkürler
BAT tarihi ne oluyor?:44:
Beklenen adet tarihi demek canım :)
Bu ay üç dört kez adet oldum kıra süreli kanamalarım oldum. Ama geçen hafta akıntım dediğin gibiydi canım...
Bu ay üç dört kez adet oldum kıra süreli kanamalarım oldum. Ama geçen hafta akıntım dediğin gibiydi canım...
Benimde o zaman 21 Mayıs diyeyim
Kizlar bugün sabah uyandigimdan beri sol yumurtaligimda sanki bi agirlik bi agri var orayi komple hissediyorum böle hamilelik belirtisi olarmi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?