2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım benim de 9 mayıs ovulasyonumdu yani otomatik hesaplayıcıya göre öyleydi ama akıntım 3 ünde oldu vücudum benle eğleniyor :1: :1:

evet erken olmus benımde ayın 8 oldu 9 da doktora gıttım catlamamıs dedı ama catladı bılıyorum ılerı gunlerde catlar dedı persembe gıtcem tekrar bakalım ne olmus ama 11 gun cıtlamıssın neyse ılıskıye gırseydın barı kacırmasaydın ben en son pazar aksamı olmustum ogluma annem bakıyo oraya gıdıyodum persembe gunu gergınlık sıslık ve kasıklardaagrı basladı akıntımda arttı dua ettım allahım aksama catlasın dıye eve gıdecektım cunku eve gıttım bı baktım yumos catlamıs 3 gunde beklemısız esımle bakalım bu ay ne olacak :D

29yaşındayım canım. Aslında hemen istiyorduk biz ama kist için uğraştık biraz. Haklısın aslında çok üstüne düşünce stres oluyor insan. Bu ay daovuluasyon testi yapacağım.sonra oluruna bırakacağım hayirlisi ile
bende 37 falan sandım çok geçmiyor merak etme canım:9:
ben o testlerden hıc kullanmadım akıntıdan takıp edıyorum yumurtanın catladıgını
o nasıl oluyor anlamadım?:44:
Haberdarım bun durumdan ben akşam 10 da alıyorum ve kilo sıkıntım olmadı ilaç yüzünden çok şükür
iyi yapıyorsun bende senin gibiyim.
Doktora gittim canım şubatta bir ay adet görmemiştim doktor progestan verddi kullandim simdide boyle sık hasta oluyorum. Adetim daha cumartesi gunu bitti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun

bende 37 falan sandım çok geçmiyor merak etme canım:9:

o nasıl oluyor anlamadım?:44:

iyi yapıyorsun bende senin gibiyim.

Geçmiş olsun

canım akıntım beyazdan seffaf sumuk gıbı gelıyo parca parca bıde esnıyo cok gelmıyo zaten az gelıyo ozaman anlıyorum kontrol edıyorum yumurtlamama yakın akıntımı sureklı parmakarasında sununce catlamıs oluyo

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
atanırsın canım sıkma kendini sınava girecek misin bu sene kaç mezunusun nerde yaşıyorsun. çok sordum :)

Öğretmenlikten vazgeçtim ayrıca sosyoloji okuyorum memurluk peşindeyim şimdi :) 2008 mezunuyum ücretli yaptım hep bu yıl giricem hazırlanıyorum sınava kısmet bakalım 82 lerde dolanıyorum denemelerde ayrıca istanbulda yaşıyorum :) sen nerde yaşıyorsun

Son düzenleme:
bu kist gebe kalmaya engelmi ki yaa. doktor yumurtluyorsun dedi ama. acaba başka bi doktora daha mı gitsem ki

Doktor engel değil diyorsa değildir sen ovulasyon testi yap çatlayıp çatlamadığını anlarsın

Öğretmenlikten vazgeçtim ayrıca sosyoloji okuyorum memurluk peşindeyim şimdi :) 2008 mezunuyum ücretli yaptım hep bu yıl giricem hazırlanıyorum sınava kısmet bakalım 82 lerde dolanıyorum denemelerde ayrıca istanbulda yaşıyorum :) sen nerde yaşıyorsun

çorluda yaşıyorum yakınız :) inşallah istediğin iş olur canım. ben de sosyoloji okumayı çok istemiştim zamanında. tarihi de çok seviyorum ama sosyoloji daha yakın. aslında denemelerin güzelmiş. inşallah olur canım.
listeye beni de ekler misin tahmini BAT: 9 haziran. bu ay geçti yani. artık önümüzdeki maçlara bakacağız. sen üniversiteyi nerde okudun

evet erken olmus benımde ayın 8 oldu 9 da doktora gıttım catlamamıs dedı ama catladı bılıyorum ılerı gunlerde catlar dedı persembe gıtcem tekrar bakalım ne olmus ama 11 gun cıtlamıssın neyse ılıskıye gırseydın barı kacırmasaydın ben en son pazar aksamı olmustum ogluma annem bakıyo oraya gıdıyodum persembe gunu gergınlık sıslık ve kasıklardaagrı basladı akıntımda arttı dua ettım allahım aksama catlasın dıye eve gıdecektım cunku eve gıttım bı baktım yumos catlamıs 3 gunde beklemısız esımle bakalım bu ay ne olacak :D

Akıntımın geldiği gün ve sonraki gün ilişkim oldu sonra iki günde bir devam ettim kısmet canım hepimiz için

bu kist gebe kalmaya engelmi ki yaa. doktor yumurtluyorsun dedi ama. acaba başka bi doktora daha mı gitsem ki

canımpıko yumurtlamaproblemı var demek yumurtluyosun ama yumurtan buyuyup catlayacak dereceye gelmıyo ıcı sıvı dolup oylece yumurtalıgında kalıyor tedavı edulmessekısırlıga sebep oluyor yanı ıyı bı doktora gıt ve ogren oyle bıseymı dıye ben 2000 yılında ogrendım ugrasıyorum bel ve karın bolgende yaglanma yapıyor adet gecıkmesı yapıyor ayrıca troıde sebeb oluyo daha bussuru seyde bunlar gebelık ıcın onemlı olan seyler ben su anda ılaç kullanıyorum yumurta buyutmek ıcın bıdekortızonnn :(

Doktor engel değil diyorsa değildir sen ovulasyon testi yap çatlayıp çatlamadığını anlarsın

ovulasyon etstini ilk defa bu ay denedim ama yapmayı beceremedim mi anlamadım. hep negatif sadece bir gün silik çizgi vardı. su içmeme kuralına uyamadım ondan mı bilmiyorum adet bitince tekrar başlayacağım bakalım

Akıntımın geldiği gün ve sonraki gün ilişkim oldu sonra iki günde bir devam ettim kısmet canım hepimiz için

adet gunumuz pes pese zaten hadı bakalım hayırlısı hakkımızda ama sen 16/17/18 sonrada test yaptırsan cıkar yumurta catladıktan sonra 14 gun sayıyosun
ayyy hadı bıze suprız yaparsın ınsallah

canımpıko yumurtlamaproblemı var demek yumurtluyosun ama yumurtan buyuyup catlayacak dereceye gelmıyo ıcı sıvı dolup oylece yumurtalıgında kalıyor tedavı edulmessekısırlıga sebep oluyor yanı ıyı bı doktora gıt ve ogren oyle bıseymı dıye ben 2000 yılında ogrendım ugrasıyorum bel ve karın bolgende yaglanma yapıyor adet gecıkmesı yapıyor ayrıca troıde sebeb oluyo daha bussuru seyde bunlar gebelık ıcın onemlı olan seyler ben su anda ılaç kullanıyorum yumurta buyutmek ıcın bıdekortızonnn :(

ciddi misin ya:( o zman bu ay yumurta takibi mi yaptırsam. doktor pko değil basit bir kist dedi ama tabi belli olmaz. gidecek doktor da bulamıyorum ki buraları pek bilmiyorum. senin durumda var mı peki bir değişme canım

çorluda yaşıyorum yakınız :) inşallah istediğin iş olur canım. ben de sosyoloji okumayı çok istemiştim zamanında. tarihi de çok seviyorum ama sosyoloji daha yakın. aslında denemelerin güzelmiş. inşallah olur canım.
listeye beni de ekler misin tahmini BAT: 9 haziran. bu ay geçti yani. artık önümüzdeki maçlara bakacağız. sen üniversiteyi nerde okudun

ilk deneme mi canım

ciddi misin ya:( o zman bu ay yumurta takibi mi yaptırsam. doktor pko değil basit bir kist dedi ama tabi belli olmaz. gidecek doktor da bulamıyorum ki buraları pek bilmiyorum. senin durumda var mı peki bir değişme canım

bu benımle olene kadar gıdecek yumutlama ılacı kullandım guzel cevap verdı gecen ay bı sagda bı solda ıkı tane oldu ama dollenmedı bu ay solda bıtane var persembe catladı persembe gıdecem kontrole catlamısmı dıye haftada ıkı gun gıdıyorum doktora yumurta takıbı onemlı dedıgım gıbı catladıgını kendın anlıyosun acıkcası

adet gunumuz pes pese zaten hadı bakalım hayırlısı hakkımızda ama sen 16/17/18 sonrada test yaptırsan cıkar yumurta catladıktan sonra 14 gun sayıyosun
ayyy hadı bıze suprız yaparsın ınsallah

Yaaaaaa inşallah ilk aydan hallederim bu işi annemde ilk ay gebe kalmış bana, anasının kızı olayım noooluurr :D

Back
X