hos geldın senın adına uzuldum allahtan hayırlısı belkı bu ay suprız gelır sanada
hoş bulduuuumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hos geldın senın adına uzuldum allahtan hayırlısı belkı bu ay suprız gelır sanada
Eklen eklen belki uğurlu gelsin inş bu arada hoşgeldin :) bat 12 haziran mı
Benim de 3 mayısta uzayan akıntım olmuştu muhtemelen o zaman yumurtladım ister misin senle birlikte hamiş kalalım ayrıca senin moralin niye bozuk neyi kaçırdım ben![]()
Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz
1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> ? ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun
Uzum34 teşekkür ederim bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende
Kardelen ne güzel cennette senin için dua edecek meleğin var. Bir tane de hayırlısıyla senle büyüyecek olan gelsin inşallah![]()
merhaba arkadaşlar :) ben aranıza katılmak istiyorum beni de ekler misiniz :) yaklaşık üç ay önce ilşk bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı hayırlısı buymuş Rabbim böyle uygun gördü...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum çalışmalara başliiicaaaazşu an adetliyim 4.günümdeyim BAT 6 HAZİRAN
İnşallah öyledir canım da adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm varsa çıkardı diye düşündüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çıkmaz hayatım çok erken yapmışsın, adetini bekle hatta adetin geçtikten 4 5 gün sonra bile belli olabilir ki forumları çok kurcalayan biri olarak birçok kişinin gebeliğini adeti geçirip 4 5. günlerde öğrendiğini okudum, yani üzülme lütfen
hoşgeldin canım. üzüldüm senin adınaİnşallah yine hamile kalırsın
Kaçıncı deneme onu da yazar mısın?
Evet hümcüm bende istiyorum.
Biliyorsun bende yara falan vardı çok şükür atlattık gibi artık istiyoruz. Bizde gerçek anlamda bu ay başladık öncesi kontrollüydü biliyorsun devamlı hamile kalır mıyım endişesi vardı şimdiyse neden hamile değilim alacak sanırım
Kaç yaşındasın ki:44:
Fazla sıkıntı yapma ama çünkü neyin üstüne çok düşsen o tersine dönüyor. En basitinden pimpiriklendiğin olayları düşün elbette bizim içinde hayırlısıyla bir bebek gelir inşallah.
Birde bunun hormonal dengesizliğe neden olması var buda hamile kalma ihtimalini düşürüyor. Ben ovulasyon testi yapmıyorum çünkü kendimi fazla beklentiye sokarım diye uzak duruyorum.![]()
bat beklenen adet tarihi demek canım yaz ekleyeyim
adetim geçti yaaa kan testi yaptırdım hamile de değilim 2 gün geçti şu an
o sumuksu akıntın olunca yumurtan catlamısoluyor ve 12 saat ıcınde ılıskıye gırmen gerekıyor cok basıt anlarsın zaten akıntını kontrol edeceksın sureklı lavoboya gıttıkce yapıskan olunca yumurtlamıs oluyosun ben hep ole takıp ettım
Uzulmu insallah haziranda bebis haberini verirsin
Kizlar aranizda kur bitki cayi falan deneyen oldu mu
Kizlar aranizda kur bitki cayi falan deneyen oldu mu
ben denedim canım ilk gebeliğimde...5 ay hiçbir şey denemedim 6. ay bal tarçın çörek otunu denedim çok fazla eşimle yakınlaşmadık ama hamile kaldımbu ay yine yapıyorum bakalım sonuç nasıl olacak
![]()
ben denedim canım ilk gebeliğimde...5 ay hiçbir şey denemedim 6. ay bal tarçın çörek otunu denedim çok fazla eşimle yakınlaşmadık ama hamile kaldımbu ay yine yapıyorum bakalım sonuç nasıl olacak
![]()