2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bazı testlerden bahsedilmiş, hamile kalmadan bu testlerin yaptırılması şart mıdır acaba çok bilgisizmişim hamilelik konusunda onu farkettim şimdi :(

cnm ben ilk bebegimde test mest yaptirmadim.korunmadik hamile kaldim hamileyken de herseye baktillar zaten

Aynen ben de ilk hamileliğimde test falan yaptırmadım ama ikinci hamileliğimde folik asite başlamayı düşünüyorum. Bir de haşimotolu olduğum için onu kontrol ettiriyorum düzenli olarak.

bi sure bence yaptirma baktin olmadi o zaman zaten gideceksin doktora hormondu falan kafani yorma bence.ben oyle yaptim.ikinciye dee hamilee kalirsam aynisini yapicam.miracle Nerdensin cnm sen?

Ben istanbuldanım. Canım senin de bi kızın varmış herhalde. 2 yaş sendromunuz ne durumda. Oğluşum beni bazen çok korkutuyor da :( Kardeş iyi mi olur kötü mü olur karar veremiyorum. Bir yandan da ikinci bebeği çok istiyorum.

Slm kizlar.bos vakit buldukca bu konudayim bende:)hic bir test yaptirmasanizda en azindan kan idrar tahlili yaptirin derim.benim demir eksikligi var onun seviyesini dengelemeye calisiyorum ki hamileykende zaten kullaniliyor.agiz ve dis sagliginizi kontrol ettirin basit bir curukte bile hamileyken islem yapilmiyormus ki o donemde dis problemlerimz urmus.eger kilo problemi varsa diyetler yapilabilir.sac boya bakim,dengeli beslenme vs:)olarak vucudu hazirlamak lazim diye dusunuyorum.ayrica bugun ruyamda hamileymisim bir taraftan diyorum ki kpss vardi ben sinav sonrasi dusunuyordum olmamaliydi diyorum kendi kendime:)

Slm kizlar.bos vakit buldukca bu konudayim bende:)hic bir test yaptirmasanizda en azindan kan idrar tahlili yaptirin derim.benim demir eksikligi var onun seviyesini dengelemeye calisiyorum ki hamileykende zaten kullaniliyor.agiz ve dis sagliginizi kontrol ettirin basit bir curukte bile hamileyken islem yapilmiyormus ki o donemde dis problemlerimz urmus.eger kilo problemi varsa diyetler yapilabilir.sac boya bakim,dengeli beslenme vs:)olarak vucudu hazirlamak lazim diye dusunuyorum.ayrica bugun ruyamda hamileymisim bir taraftan diyorum ki kpss vardi ben sinav sonrasi dusunuyordum olmamaliydi diyorum kendi kendime:)

aahh şu kpss ömrümüzü yedi evlendik çocuk yapcaz hala kpss hayatımızdan çıkmıyoo

miracle evt cnm bi kizim var da.2 yas sendromu ne oluyor? nasIl bisey.bence ideal yas kardess için 2 yasina girdikten sonra hamile kalmak.yani 3 yasinda dogurmak.buyuturken zor olur ama genç anne olmak isterim.tam rahata erdiktten sonra dogurmak zorr gelir.

2 yaş sendromu ağlama krizleri, inatlaşmalar, hırçınlıklar. Sizde yok galiba. Olmaz da inşallah. Bi de bunun üstüne uykusuzluk eklenince insan haliyle korkuyor tabi. Ben de çocuklarımın arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum. Dediğin gibi yaş da ilerliyor. Rabbim bir kolaylığını verir inşallah

miracle cnm o bizde hep var hep uykusuz hep inat :) simdi olursa zorlanirsin ama hem yasin ilerlemiycek hemdee buyudugunde iyiki yapmisim diyceksinn.yas kaç bu ara

miracle cnm o bizde hep var hep uykusuz hep inat :) simdi olursa zorlanirsin ama hem yasin ilerlemiycek hemdee buyudugunde iyiki yapmisim diyceksinn.yas kaç bu ara

Ben de öyle diyorum da etrafımdakiler hevesimi kaçırıyor işte. Hayırlısı artık. Yaşım 31 bu arada.

sen millete ne bakiyon dusun 32 yasinda dogum yapsan sen 42 yasina geldiginde çocugun 10 yasina gelecek.geç kalma derim.

sen millete ne bakiyon dusun 32 yasinda dogum yapsan sen 42 yasina geldiginde çocugun 10 yasina gelecek.geç kalma derim.

Havalar biraz ısınınca tuvalet eğitimine başlıycaz işte. Sonra da çalışmalara inşallah :) planlar böyle tabi rabbimden hayırlısı. Sizin tuvalet eğitimi ne durumda.

7 ay oldu hapla korunuyoduk. aman birdaha da içmem o hapı. aman bebeğim olcak mı kpss yi kazanabilcekmiyiz işe mi girsem diye diye kafayı yedim. madem bebek olmuyo kpss ye ağırlık verdik :)))

Canım hangi hapla korunuyorsun ? Ben de 11 aydır hap kullanıyorum benim ki zaruri gerçi ama 2 ay sonra hapi bırakıp çalışmalara başlayacağım merak ettim hangi hap olduğunu

Bazı testlerden bahsedilmiş, hamile kalmadan bu testlerin yaptırılması şart mıdır acaba çok bilgisizmişim hamilelik konusunda onu farkettim şimdi :(

Arkadaşım bende 2 ay sonra çalışmalara başlayacağım ve doktorum da gel testlerini yapalım dedi şahsi fikrim yaptır vücudunu gebeliğe hazırla varsa bir vitamin mineral eksikliği hormon sıkıntısı hepsini bil çöz ve sonra gebe kal, rabbim inşallah gönlüne göre verir

Canım hangi hapla korunuyorsun ? Ben de 11 aydır hap kullanıyorum benim ki zaruri gerçi ama 2 ay sonra hapi bırakıp çalışmalara başlayacağım merak ettim hangi hap olduğunu

gynelle kullandım. hormon bozukluğu için kullanmaya başlamıştım hormonlar düzeldi ama baktım rahat korunmak için de kullanmaya devam edeyim dedim. 1 sene kullandım canım. şimdi de bebek gelmiyo bi türlü

Arkadaşım bende 2 ay sonra çalışmalara başlayacağım ve doktorum da gel testlerini yapalım dedi şahsi fikrim yaptır vücudunu gebeliğe hazırla varsa bir vitamin mineral eksikliği hormon sıkıntısı hepsini bil çöz ve sonra gebe kal, rabbim inşallah gönlüne göre verir

Amin cümlemizin inşallah canım .. diş hekimine gitmem gerekiyor aslında yirmilikler son zamanlarda zorluyor, en acil olarak onu halletmeliyim. gebeyken müdahelede bulunamıyorlarmış sanırım..

merhaba arkadaşlar bende en kısa sürede yani 2014 yılı içerisinde bebeğimizin olmasını çok istiyorum yaşımız çok geçmeden 30 olmadan iki çocuk düşünüyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende en kısa sürede yani 2014 yılı içerisinde bebeğimizin olmasını çok istiyorum yaşımız çok geçmeden 30 olmadan iki çocuk düşünüyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

Allah gönlüne göre versin canım :)

Back
X