Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben ilk bebegimde test mest yaptirmadim.korunmadik hamile kaldim hamileyken de herseye baktillar zaten
Slm kizlar.bos vakit buldukca bu konudayim bende:)hic bir test yaptirmasanizda en azindan kan idrar tahlili yaptirin derim.benim demir eksikligi var onun seviyesini dengelemeye calisiyorum ki hamileykende zaten kullaniliyor.agiz ve dis sagliginizi kontrol ettirin basit bir curukte bile hamileyken islem yapilmiyormus ki o donemde dis problemlerimz urmus.eger kilo problemi varsa diyetler yapilabilir.sac boya bakim,dengeli beslenme vs:)olarak vucudu hazirlamak lazim diye dusunuyorum.ayrica bugun ruyamda hamileymisim bir taraftan diyorum ki kpss vardi ben sinav sonrasi dusunuyordum olmamaliydi diyorum kendi kendime:)
miracle cnm o bizde hep var hep uykusuz hep inat :) simdi olursa zorlanirsin ama hem yasin ilerlemiycek hemdee buyudugunde iyiki yapmisim diyceksinn.yas kaç bu ara
sen millete ne bakiyon dusun 32 yasinda dogum yapsan sen 42 yasina geldiginde çocugun 10 yasina gelecek.geç kalma derim.
7 ay oldu hapla korunuyoduk. aman birdaha da içmem o hapı. aman bebeğim olcak mı kpss yi kazanabilcekmiyiz işe mi girsem diye diye kafayı yedim. madem bebek olmuyo kpss ye ağırlık verdik :)))
Bazı testlerden bahsedilmiş, hamile kalmadan bu testlerin yaptırılması şart mıdır acaba çok bilgisizmişim hamilelik konusunda onu farkettim şimdi![]()
Canım hangi hapla korunuyorsun ? Ben de 11 aydır hap kullanıyorum benim ki zaruri gerçi ama 2 ay sonra hapi bırakıp çalışmalara başlayacağım merak ettim hangi hap olduğunu
Arkadaşım bende 2 ay sonra çalışmalara başlayacağım ve doktorum da gel testlerini yapalım dedi şahsi fikrim yaptır vücudunu gebeliğe hazırla varsa bir vitamin mineral eksikliği hormon sıkıntısı hepsini bil çöz ve sonra gebe kal, rabbim inşallah gönlüne göre verir
merhaba arkadaşlar bende en kısa sürede yani 2014 yılı içerisinde bebeğimizin olmasını çok istiyorum yaşımız çok geçmeden 30 olmadan iki çocuk düşünüyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin