• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yumurtlama günü yok! enaz yarım saat yatmak yok! iki günde bir ilişki yok ! umut yok ! bebek isteği çok nasıl olacak şimdi bu benim iş neresinden tutupta başlasam :9::9::9::9: reglden sonra olmaz inş. doktor sonrada ov testleri :52:

şimdi o olursa bu oldu ya diye düşünmek yok sen çalışmaya devam ettt kiloları boşver sağlıklı da beslen gelsin bebiş o seni çook zayıflatırda düzene de sokar zaten bizi gelince :9:

şahit olun bu duama allah bana öyle hareketli bebek versinki kilo vermekten dert yanarm inşallah:16:

yumurtlama günü yok! enaz yarım saat yatmak yok! iki günde bir ilişki yok ! umut yok ! bebek isteği çok nasıl olacak şimdi bu benim iş neresinden tutupta başlasam :9::9::9::9: reglden sonra olmaz inş. doktor sonrada ov testleri :52:

o yok yazdıklarına var yazsan olur kaygılıcım :1:

Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutupta düzeleyim .... :9: :9: :9: Valla şekerim hiç fark etmez calısma yaptınmı yaptın eger olacagı varsa olur bızım tospalar yola cıkmıstır dıye dusunuyorum :9: :9: :9:

Kızlar biri dün diğeride bugunkü testim.sanırım çatlamış yumurta değilmi kızlar silinmeye başlamış.dün gece calısma oldu.bugunu ve yarınıda değerlendireyim dimi $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407243217.659718.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407243248.578530.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bata 6 gün var canım... Ateş 36,7 de sabitlendi gidiyo bakalım

Midem çok fena dün yatamadım kalktım şimdi de öyle ... Yani nasıl desem böyle açlıktan nasıl bi kazınma var sürekli yutkunuyorum ve bulantı yapıyor ama bu tamamen açlıkla ilgili... Ayrıca mide gazım var... Göğüslerim şişti (adet yüzünden muhtemelen)... Bir kaç sivilce çıktı... Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ve göğüslerimde sızı ama bunları da bişeye yormuyorum çünkü bariz değil hiçbiri

Cuma günü bi test yapıcam bata 3 gün kala... Bu ay çıkmaz yine benden bişey

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

Benim ates 36.4 fena degil ama artis da yok gerci testten de nasibimi aldım ☺ anacim ne zormus komik ama kayinvalidelerle beraber oldugumuz icin suan bunlar nasıl yapmis tutturmus diye bile düşünür oldum ☺☺

Ben canım ov testı yapmıyorum gelısıne calısıyoruz :) ama yınede umudum var beklıyoruz bakalım canım yanlıs hatırlamıyorsam blummm laboquick marka ıle 5 6 gun önceden öğrenmıstı dıye hatırlıyorum varsa canım ve sanada görunecekse erken cıkar Allah'ım bızı bu ay sevındırsın benım umutlanma sebebım ıse gecen ay gecıkmeyen adetımın gecıkmesı ve bu ay calısmadan sonra daha dıkkatlı olmam yastık koymam kalkmamam falan bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı kısmet bakalım ınsallah gune haftaya guzel baslayacagız 18 de :9:

Amin başım inşallah. Ben de duymuştum adet gecikirse rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye inşallah öyledir canım. Ben ovu testinden çok memnun kaldım artık her ay kullanmadan duramam ama tabi inşallah Allah bu aydan sonra kullanmayı nasip etmez de bebişim nazlı tospam gelir annişine

mıncıkladığımda ağrı var ama uçlarda hiç bi olay yok :1::1: Umarım bende güzel haber veririm ama bu ay da mümkün görünmüyor canım cumaya eşim sperm testi yaptıracak bakalım o nasıl çıkacak sonra zaten eylülde kontrolüm var ... Kısmet ne zamana olursa artık :34:

Canim sende epey belirtinvar bak blumm da da aclik kazinma olmustu sen olumlu dusun bence bende de göğüs ucu fena ama havuza denize bagliyorum su hassaslastiriyo

Amin başım inşallah. Ben de duymuştum adet gecikirse rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye inşallah öyledir canım. Ben ovu testinden çok memnun kaldım artık her ay kullanmadan duramam ama tabi inşallah Allah bu aydan sonra kullanmayı nasip etmez de bebişim nazlı tospam gelir annişine

Ayyy kuzucugum inşallah inşallah bizim minik tospacıklar bayagı nazlı bekleyelım bakalım tatım ınsallah hayırlı sonuclar olur

cnm buldum bi bahane söyliyim de inandırıcı mı bi bakın:44: bn öğretmenim de sınav görevi çıkmış öğlen başlıyo 3 saat sürüyo filan derim annem de pek sınav filan takip etmez zaten azsnr kardeşim gelcek şimdi söylemem de aksam yada yrn söliyim şimdiden ya erken yapsn ya baskasıyla yapsn

Canm gayet mantikli sen sinavi napcan sandık gorevim var desen yaa bak bizim okulda cogu hocaya cikti bana cikmadi o ayri ama harika bi bahane olur kimse de bise diyemez secim sandik gorevi oleyy ☺😅

Benim ates 36.4 fena degil ama artis da yok gerci testten de nasibimi aldım ☺ anacim ne zormus komik ama kayinvalidelerle beraber oldugumuz icin suan bunlar nasıl yapmis tutturmus diye bile düşünür oldum ☺☺

Zor işmiş vesselam... hadi bakalım umarım bu ateş yana yumuk yumuk eller getirir

Duami eksik etmiyorum ama korku gecmiyor icimden bi anda firliyorum yataktan :(

Canim.bikac ay once bende de vardi suna bagladim yatak carsaf cok onemli her aksam tabiki de degisemeyiz.ama ben kendimce bi cozum buldum ekstra bi carsaf kullanıyorum onun ustundr oluyo calismalar.. korkuturlar yatakta kirinti vs olursa ki akiyo cogu zaman hepimizden o da oluyomus iste.. bi de ustunde ayetel.kursi olan kolyeler var ya ondan aldim.bi tane takiyorum hep..icini ferah tut inan hepimizde oluyo insaniz

Canim sende epey belirtinvar bak blumm da da aclik kazinma olmustu sen olumlu dusun bence bende de göğüs ucu fena ama havuza denize bagliyorum su hassaslastiriyo

inan hiçbişeye bağlamıcam geçen ay dilim çok yandı :51::51:

Back
X