• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben yapmasam kusur kalırdım kesin keki :) biraz yağmur dolu fırtına derken elektrikler kesildi, benim keklerde fincanda kaldı öyle :( şimdi koydum ocaga pişiyorlar :) rotarlı oldu ama olsun geç olsun güç olmasın demişler.pişsinler bende paylaşırım kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yapmasam kusur kalırdım kesin keki :) biraz yağmur dolu fırtına derken elektrikler kesildi, benim keklerde fincanda kaldı öyle :( şimdi koydum ocaga pişiyorlar :) rotarlı oldu ama olsun geç olsun güç olmasın demişler.pişsinler bende paylaşırım kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bekliyorz cnm ellerine sağlık

Bu da benim yaptıklarım. :)

Eklentiler

• $1407419043927.webp
    $1407419043927.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $1407419054804.webp
    $1407419054804.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 25
cnm 18i gelsn siz test yapın biz yaramazlık:17: 16sında çatlatma iğnem olck ya 17-18 çalışma bnde sizin kdr heycanlıym inş tutar

canım çalışmalardan sonra günü beklemek daha kötü oluyor sen kısmetse iğnenden sonra emin adımlarla çalışacaksın ve olacak inşallah :8:

canım çalışmalardan sonra günü beklemek daha kötü oluyor sen kısmetse iğnenden sonra emin adımlarla çalışacaksın ve olacak inşallah :8:

cnm 2 aydır öyleyz ama olmadı nasip işte iğne olunca daha da ümitleniyo insan ama hayırlı zmanda olcak inşallahh hepimzn

ben keke sıvı yağ koymayı unuttum :14::44: kek buharda piştiginden ıslak kek gibi oluyormuş,,belkı yag olmayınca daha kuru bır kek olur.kızlar sızınkının yumusaklıgı nasıl oldu?

ben keke sıvı yağ koymayı unuttum :14::44: kek buharda piştiginden ıslak kek gibi oluyormuş,,belkı yag olmayınca daha kuru bır kek olur.kızlar sızınkının yumusaklıgı nasıl oldu?

zaten azıcık yağ koyuluyo bişi olmaz sanırım:) bnmki gayet yumusak güzel oldu cnm ama ıslak olmadı öyle

cnm 2 aydır öyleyz ama olmadı nasip işte iğne olunca daha da ümitleniyo insan ama hayırlı zmanda olcak inşallahh hepimzn

tabi hayırlısı ne zamansa rabbim o zamanı nasip etsin hepimize biraz nazlılar tezcanlılar fazla nazlılar olarak ayrılıyo bebişler :9:

zaten azıcık yağ koyuluyo bişi olmaz sanırım:) bnmki gayet yumusak güzel oldu cnm ama ıslak olmadı öyle

bırazdan kapatıcam ocagı dınlenmeye alıcam.bakalım sonuc ne olacak..epey kabardılar sankı azcık ucundan bakmıstım :27: ben kek hamurunu fazla koydum galıba fıncanı aşmış kekişler

selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?:3::3:

bırazdan kapatıcam ocagı dınlenmeye alıcam.bakalım sonuc ne olacak..epey kabardılar sankı azcık ucundan bakmıstım :27: ben kek hamurunu fazla koydum galıba fıncanı aşmış kekişler

bnmde bikaçı aşmıştı bardağı ama bn korkmustm çıkmaz diye ama pat diye çıktı hepsi:)

selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?:3::3:

cnm muhtemelen ilişkinn üzerinde 9gün filan gecmiş erken öğrenn arkadaslar oluyo inş hamilesindr testi 2 gün snr
buarada klomen kullanan birini görmüşken soraym bnde bu ay 3.kez kullanıyorm doktorun bişi söyledi mi ne kadar kullancağınıza dair

Son düzenleme:

muhtemelen bebişin gelmiş hayırlı olsun

cnm muhtemelen ilişkinn üzerinde 9gün filan gecmiş erken öğrenn arkadaslar oluyo inş hamilesindr testi 2 gün snr
buarada klomen kullanan birini görmüşken soraym bnde bu ay 3.kez kullanıyorm doktorun bişi söyledi mi ne kadar kullancağınıza dair

canım ben ilk 2 ay doktora gittim 3. ye adet oldugumda tayin sebebiyle ist. a taşındık.burda gittiğim doktor raim filmi çekil deince ben kafama göre içtim bu ay klomeni cnm ...ama klomen bende kist yapmıodu her bünyede farklı olabiliomuş sanırım,sen gene bi doktora git derim...
2 ay yan etkisini görmememe ragmen bu ay cok bacaklarm ağrıdı klomenden mi bilmiorm tabi

battan 5-6gün önce öğrenen arkadaşlarımız oluyo canım sen yarın sabah testi tekrarla bebişin seninledir inşallah

Back
X