- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Iyi düşün iyi olsun. Olumsuz düşünceler çok etkiliyor olumsuzlukları çekiyor üzerine insanın resmen. Ben kendim dediğimi yapamıyorum tabi o ayrı.tatlım benım bat 10.08.14 ıdı. ben 7 sınde ıdrarda senınkı gıbı sılık ,8 ındede kandı gordum bhcg: 54 gelmıstı. memleketteyım sımdı pazartesı ıst. a donunce baktırcam tekrar o yuzden yukseldı mı bılmıyorum. dılerım sıkınıtı yoktur
Canim, benim bugune kdr yaptigim testlerde hamilelik olmadigi icin silik bile olsa ikinci cizgi cikmadi ama ufacikta olsa silik cikanlarin yuzde 80ni hamile cikti insaalllahh sende hamilesindir ama doktorda adet gecmeden cikan pozitif testleri dikkate almiyoruz diolar sende ne olur olmaz gununu bekle emin olmak icin ama bu aradada yinede dikkat et hareketlerine yedigine ictigine aldigin ilaclara felan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler denizyildizi2014 dikkat ediyorum yediklerime ictiklerime zaten bir de kiloluyum doktor hamilelikte de verirsin zaman kaybetme demişti.
Sizlerden de iyi haberleri bekliyorum. Hamile arkadaşları duydukça kendim gibi seviniyorum. Hepinizi öpüyorum.