• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayy keşke ama umudum yok kendimden yana bide kendin için çok umutsuzsun gör bak beklemediğin anda hamile kalacaksın:49:

kız benim nur topu gibi mantarım oldu bu ay :1: bsupriz dıyorsunda böyle suprizmi olur cnm.ovu testlerım negatıf bugun bıle.kalmıs 10 gun regliye,ısı desen dirhem yukselme yok :18: cok buyuk bi mucize olmalı olursa,oda beni bulmaz zaten..bahtsiz bedeviyim ben.bende bu şans varken :14: karga demiş ki; bende bu kara popo varken nereye gitsem kara yumurta yumurtlarım demiş..:105:

Evet canim 1 sene oldu evleneli hiç korunmadik 11. Deneme işte. Evet canim varikosel var ve sayı 4.5 milyon

cnm en son ne zmn test yaptırdı eşin baksana bizim 4 ay içinde ne kdr azalmış:(((( ama erkek tedavisi daha kolay olan bi durummus inş baska bişi çıkmz da bi an önce isteyen herkes bizler dahil kavusuruz bebişlerimize

Bu kadar umutsuz olma gec yumurtluyo olabilirsin normalde 29 30 gündür dongum ama gecen ay 21.gun yumurtladm ve 35.gun adet oldum yani degisebiliyor :)

cnm ben 14. gün ovulasyon testınde pozitifi gordum..yumurta olustu ama catlamadı galıba..oyuzden umudum yok

kızlar bendimahi adlı bı arkadas vardı lıstede epeydır yok haberınız varmı?

cnm en son ne zmn test yaptırdı eşin baksana bizim 4 ay içinde ne kdr azalmış:(((( ama erkek tedavisi daha kolay olan bi durummus inş baska bişi çıkmz da bi an önce isteyen herkes bizler dahil kavusuruz bebişlerimize

3 ay oldu canim bende bu ay tekrar yaptırmasini isteyeceğim. Benimki beslenme konusunda faydali ise yarayacak hicbirsey yemiyor ki keciboynuzu kürü nu içmiyor pekmezi de sevmiyor. Ne yapacağız bilmiyorum. Sigara da 4 ay icmedi bu ay geri başladı

3 ay oldu canim bende bu ay tekrar yaptırmasini isteyeceğim. Benimki beslenme konusunda faydali ise yarayacak hicbirsey yemiyor ki keciboynuzu kürü nu içmiyor pekmezi de sevmiyor. Ne yapacağız bilmiyorum. Sigara da 4 ay icmedi bu ay geri başladı

yaaa hayırlısı cnm olacak oldktan snr hersekilde oluyo ama ALLAHTAN bnmki k.boynuzunn suyunu da içti pekmezini de yedi faydali ye iç dediğimi geri çevirmedi az önce de söledim telde ilaçların etkisinden düşük çıkmıştr k.boynuzu alıyım mı dedim sen bilirsin al istiyosan dedi aksama alıp başlıcm hemen

kız ben listedekilere en son hatta hiç akıla gelmemem lazım hatta benim listeye bile konmuş olmam yanlış olmuş :1: bende yumruta catlamadı sanırım..benden cacık olmaz bu ay :27:

aaaaa vallah çok kızıyoru naden olmasın bak sana ne anlatacamö bir bayan 20 senelik felan evliymiş ama çocuğu olmuyormuş birgün pazara gidiyor ve dönüşte elinde poşetler bi balıyor yolun ortasın el kadar taş ve o kup kuru taşın içinde bir filiz yeşillenmiş kadın çok heyecanlanıyor eli ayağı boşalıyor yere çöküyor şöyle dua ediyor allahım bu kup kuru taş parçasının içinden bile tazecik filiz yeşillenmiş ben ise kanlı canlıyım ama çocuğum olmadı elbet senin gücün herşeye yeter vardır benimde nasibim bana 1 evlat ver diye dua eder ve o ay hamile kalır yani diyeceğim oki imkansız denen bişi yok yeterki istemesini bilelim ve hayırlısını dileyelim

kızlar bende ara ara gelıyorum buralara .. benımde yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyor hatta regl oldum ama hala ufacık var doktorlar onemsız dıyor.. bende bal tarcın corek otuna basladım bıraz gec oldu adetımın 5. gunu başlarıdm dunde kurun 5. gunuydu .. bolca seffaf akıntım oldu peceteye sıldım gercekten yumurta akı kıvamındaydı .. acaba yumurtam catladımı hanımlar ne dersınız.. oncekı gunde ılıskı olmustu ınsallah allahım sesımızı duyar

yaaa hayırlısı cnm olacak oldktan snr hersekilde oluyo ama ALLAHTAN bnmki k.boynuzunn suyunu da içti pekmezini de yedi faydali ye iç dediğimi geri çevirmedi az önce de söledim telde ilaçların etkisinden düşük çıkmıştr k.boynuzu alıyım mı dedim sen bilirsin al istiyosan dedi aksama alıp başlıcm hemen

Bizim aldigimiz hersey dolapta duruyor öyle çakşır otu iyi geliyor onu aldım beğenmedi keciboynuzu yine öyle aktar bitkilerden bir karışım yaptı 150 milyon ona verdi hiçbirini içmiyor bir de sigara içiyor gel de sinirlenme

Bizim aldigimiz hersey dolapta duruyor öyle çakşır otu iyi geliyor onu aldım beğenmedi keciboynuzu yine öyle aktar bitkilerden bir karışım yaptı 150 milyon ona verdi hiçbirini içmiyor bir de sigara içiyor gel de sinirlenme

evet cnm ya biz çabalarken onların hem isyetip hem hiçbişi yapmaması sinir bozucu

tekrar merhaba arkadaşlar yazdım ama görmediniz sanırım bende size derdimi yazayım. 4 senelik evliyim 3 senedir sizler gibi miss kokulu bir bebek istiyorum 1. seneden sonra doktora gittim hipotroid çıktı ilaç kullanmaya başladım 3 kere çatlatma iğnesi yaptırdım en son 2 ay önce başka bi doktora gittim hafif polikistik over oldugunu öğrendim bununda sorun olmuycagını söyledi ve çatlatma yapalım dedi uyguladık ve tutmadı hsg çekimi istedi geçen hafta; dün yaptırdım tüplerle ilgili bi sorun çıkmadı ama rahmimin normalden küçük oldugunu söyledi.bebek için sıkıntı değil dedi isterseniz aşılama deneyelim dedi bi sonraki ay aşılama düşünüyorum.

Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 11 i bekleyenler coktan kirmizi karti gordu canim.mogami dun ben bugun gecmis olsun ☺

tekrar merhaba arkadaşlar yazdım ama görmediniz sanırım bende size derdimi yazayım. 4 senelik evliyim 3 senedir sizler gibi miss kokulu bir bebek istiyorum 1. seneden sonra doktora gittim hipotroid çıktı ilaç kullanmaya başladım 3 kere çatlatma iğnesi yaptırdım en son 2 ay önce başka bi doktora gittim hafif polikistik over oldugunu öğrendim bununda sorun olmuycagını söyledi ve çatlatma yapalım dedi uyguladık ve tutmadı hsg çekimi istedi geçen hafta; dün yaptırdım tüplerle ilgili bi sorun çıkmadı ama rahmimin normalden küçük oldugunu söyledi.bebek için sıkıntı değil dedi isterseniz aşılama deneyelim dedi bi sonraki ay aşılama düşünüyorum.

mrb cnm ne güzel bi sorun çıkmamış inş en kısa zmnda kavuşurz bebeklerimize

Back
X