• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık :D
Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayida nasip etsin insaAllah:)

Kızlar sitenin değişikliği hiç iyi olmamış bence önceki hali daha güzeldi :(
Rahis tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı canım

Tebrikler rahiiis...
Rabbim kucağına almayı nasip eylesiin , sağlıkla , sihhatle insaAllah :)
Darısı tüm isteyenlere ... :)

İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık :D

Ne güzel bi mutluluktur kimbilir.. Gözünaydın canım benim

E="friendly8584, post: 36459399, member: 568220"]Süper 'belki'yi kaldırıyorum o halde:)[/QUOTE]

Tamam canım:-)

[="friendly8584, post: 36459433, member: 568220"]İyi cnm haftasonu çabucak geçti haftaiçi de hmn geçsin diye umut ederek bekliyorum[/QUOTE]

Gecer inşallah canım bende sabırsızlanyom gelsin bebişler artık:-)

merhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum

Afrodit ciddimisin ;-(canm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm neden nasıl oldu ya
neden olduğu belli değil 2 gün önce kontrole gittim herşey normaldi sadece bebek olması gereken yerden biraz asağıda demişti dün sabah da kanamam basladı gittim yatırdı hastaneye doktor gece de daha ağırlaştım ağrılarım kanamam arttı sabah 7de düşüğüm oldu keseyi patalojiye gönderdiler sonuc cuma günü belli olcak

merhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum
inanamıyorum :(

Back
X