2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gynelle kullandım. hormon bozukluğu için kullanmaya başlamıştım hormonlar düzeldi ama baktım rahat korunmak için de kullanmaya devam edeyim dedim. 1 sene kullandım canım. şimdi de bebek gelmiyo bi türlü

Anlıyorum ben yazz kullanıyorum nisanda son kutuyu kullanacağım, bir arkadaşımda yazz'ı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kaldı gerçi her bünyede aynı olur mu bilemiyorum eğer birgün tekrar doğum kontrol kullanmaya başlarsan Yazz'ı tavsiye ederim ben bıraktığımda nasıl olacak burdan haberde veririm inşallah biran önce istediğiniz gibi bir gebelik yaşarsınız.

Amin cümlemizin inşallah canım .. diş hekimine gitmem gerekiyor aslında yirmilikler son zamanlarda zorluyor, en acil olarak onu halletmeliyim. gebeyken müdahelede bulunamıyorlarmış sanırım..

Dişse kesin hallet çünkü sende bilirsin elbet diş problemi olmayan kadınlar bile gebelikte bir diş problemi yaşıyor çoğunlukla, şansa bırakma.

Anlıyorum ben yazz kullanıyorum nisanda son kutuyu kullanacağım, bir arkadaşımda yazz'ı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kaldı gerçi her bünyede aynı olur mu bilemiyorum eğer birgün tekrar doğum kontrol kullanmaya başlarsan Yazz'ı tavsiye ederim ben bıraktığımda nasıl olacak burdan haberde veririm inşallah biran önce istediğiniz gibi bir gebelik yaşarsınız.

evlenmeden önce yazz kullanmaya başlamıştım çok kanama yaptı 20 gün sürdü bırakmak zorunda kalmıştım. sonra doktor gynelle verdi. bünyeye göre değişiyor etkileri. bazıları hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalıyo bazıları seneler sonra. eğer benim bu ay da olmazsa doktora gitcem belki eşimede test yaptırtırım bakalım...

evlenmeden önce yazz kullanmaya başlamıştım çok kanama yaptı 20 gün sürdü bırakmak zorunda kalmıştım. sonra doktor gynelle verdi. bünyeye göre değişiyor etkileri. bazıları hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalıyo bazıları seneler sonra. eğer benim bu ay da olmazsa doktora gitcem belki eşimede test yaptırtırım bakalım...

Eşinizin de test yaptırması pek tabi ki iyi olur ama sakın umutsuzluğa kapılmayın annemin alt komşusu da yaklaşık 2 yıl hormon tedavisi gördü tiroid problemi vardı bir sürü tedavi denedi ayrıca pko su da vardı en son soğan kürünü yaptı ve ertesi ay hamile kaldıı ve şimdi 1 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var, bazı ufaklıklar biraz uğraştırıyor :D

Evet maalesef... dişçiden de nefret ederim sürekli ertelediğim bir mevzudur ama bu sefer kaçış yok:50::50::50:

Gülü seven dikenine katlanır herşey sağlıklı bir gebelik için :emir_bebek: Şimdiden geçmiş olsun o vakit.

merhaba hanımlar bende katılbilir miyim..bende 3 aydır bebek istiyroum ama olmadı..adetim bitsin doktora gidecem..

okulum bir cevap bes lira :) saka cnm tabii katilabilirsin.olur olur merak etme ama Bi Doktora Gorun yine de

Bende bi bebek sahibi olmak istiyorum 3 aydr deniyoruz normalde adet belirtim olmaz geçen ay adet olmadan iki gün önce göğüslerim agrimaya başlamıştı ve adet olunca geçmişti bu ay 15 subat adet olmam gerekiyodu ve ben dayanmayip 3 4 gun oncesi kan testi yaptrdim 1, 5 cikdi ama umudumu kaybetmedim bu sefer tam adet gunum göğüslerim acimaya ara ara bel ve kasik sancim olmya basladi 1 4 subat idrar testi yapdim negatif 16si yani adetimden bi gün sonra tekrar idrar testi yaptim negatif dun yani adetim 3 gun geçince kan testi yaptırdım 0, 100 cikti cok üzüldüm ve bugün 4 günüm hala gelmedi sizce hamile olabilirmiyim

Hamile olma ihtimalin var tabi ama canım daha çok stresten gecikmiş gibi görünüyor. Allah gönlüne göre verir inşallah

Cevabın için cok tesekkur ederim canim ama hic gecikme olmazdi normalde en fazla bi gün falan cok umitliydim bu ay ama ikilemde kalmak kadarda kötü bişey yokmuş hamileysem teste çıksın degilsede adet oluyum cok zor böyle

Allah gonlune gore versin.nerdensin cnm sen? geç yumurtladiysan hamile olabilirsin cIko07

Bende bi bebek sahibi olmak istiyorum 3 aydr deniyoruz normalde adet belirtim olmaz geçen ay adet olmadan iki gün önce göğüslerim agrimaya başlamıştı ve adet olunca geçmişti bu ay 15 subat adet olmam gerekiyodu ve ben dayanmayip 3 4 gun oncesi kan testi yaptrdim 1, 5 cikdi ama umudumu kaybetmedim bu sefer tam adet gunum göğüslerim acimaya ara ara bel ve kasik sancim olmya basladi 1 4 subat idrar testi yapdim negatif 16si yani adetimden bi gün sonra tekrar idrar testi yaptim negatif dun yani adetim 3 gun geçince kan testi yaptırdım 0, 100 cikti cok üzüldüm ve bugün 4 günüm hala gelmedi sizce hamile olabilirmiyim

Öncelikle hoşgeldin, aynı durumu ocak ayında yaşadım antibiyotik kurbanı olma durumu :) Ve sürekli idrar testi yaptım en son kan testi yaptım 2 çıktı ve benimde adetim yaklaşık 3 gün gecikti kafayı yedim ama sonunda boşverince adetim başladı sana tavsiyem kafaya takmamaya çalış stres gecikme yapar muhtemelen seninki de öyle, inşallah tez zamanda istediğin gibi bir gebelik yaşarsın

merhaba hanımlar bende katılbilir miyim..bende 3 aydır bebek istiyroum ama olmadı..adetim bitsin doktora gidecem..

Hoşgeldin, 3 ay gebelik için endişeleneceğin bir süre değil 1 yıla kadar gebe kalamazsan o zaman bir sorun vardır eminim sende biliyorsundur ama tavsiyem doktorunla yumurtlama günlerini tesbit et ve ona göre ilişkide bulun.
Rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
okulum bir cevap bes lira :) saka cnm tabii katilabilirsin.olur olur merak etme ama Bi Doktora Gorun yine de

tamam canıoom 5 lira olsunn..gülücük işareti ne klavya basmadı..inşALAH..

Hoşgeldin, 3 ay gebelik için endişeleneceğin bir süre değil 1 yıla kadar gebe kalamazsan o zaman bir sorun vardır eminim sende biliyorsundur ama tavsiyem doktorunla yumurtlama günlerini tesbit et ve ona göre ilişkide bulun.
Rabbim gönlüne göre versin

EVET BİLİYORUM 1 YIL geçmesi gerekiyormuşş doktora 3 ay öncesi gitmiştim kan ve idrar tahlili temiz çıktı amama alttan muayeneden korktuğum için karından ultrasyonla bakıldı bi sıkıntı yoktu adetten önce gitiim bayan doktora muayene oldum o iltihap var dedi yumurtalar tembel olabilir dedi..başka bi doktora daha gidecekltim adet oldum adet bitsin ilk doktoruma gidip muayene olacam.smear test sonucunda da enfeksiyon çıkmışş zaten..ben ilk bunun çaresine bakacam artıık..

Çok geçmiş olsun o vakit :)

Back
X