2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mogami cnm miraclenin de dedigi gibi sunun surasinda nisana ne kaldi o zaman olur o is :)

Her işte bir hayır vardır canım. Şunun şurasında nisana ne kaldı ki :) Biz naapalım :( Ben ağustosu beklerken çatlıycam zaten bu gidişle :)

Bende öyle düşünüyorum vardır bir hayır ama halime de baktıkça oturup gülüyorum :60: Sayılı gün çabuk geçer bende sayardım hapı bırakmaya 7 ay ,6 ay, 5 ay diye şimdi geldi çattı işte

aa niye kiz mart ayinin neyi var ki? Kediler bile martta hamile kalir hep :)

Hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim :52: :52:
Haberlerini paylaş burdan merak ederim ben şimdi cinsiyetini falan :emir_bebek:

tşkler mogami, darısı sana ve isteyen herkese :16: hiiiiçç canını sıkma arkadaşım vardır bi hayır zaten hapı bırakır bırakmaz olması düşük bir ihtimaldi. ee nisan a da az kaldı hiç sıkıntı yapma kendine bir de stresin gazabına uğrama:34:

kelebek cnm çok sevindim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.ben daha dusunmedigim için çalismaya baslamadik hennuz.hamile kaldim diye bizi boslama tahliller,testler,cinsiyet hepsini bildir bize ok cnm

tşkler pelincim, darısı sana ama istediğin zamanda :34:
güzel dualarınız için çoookk tşkler inş sağ salim kucağıma alırım :16:
tabikii gelişmeleri bildirirm canlar.. haftaya c.tesi kalp sesleri için dr a gidicez zaten hemen paylaşırım burda:52:

tşkler mogami, darısı sana ve isteyen herkese :16: hiiiiçç canını sıkma arkadaşım vardır bi hayır zaten hapı bırakır bırakmaz olması düşük bir ihtimaldi. ee nisan a da az kaldı hiç sıkıntı yapma kendine bir de stresin gazabına uğrama:34:

Öncelikle AMİN, sıkılmadım ama çok eğlendim bu halimle hala da eğleniyorum :1: Stres konusunda haklısın kesinlikle beklemek yok gün saymak yok doğal akışına bırakmak var ve biz bu kadar sevindik gebeliğine seni düşünemiyorum bile :emir_bebek:

kelebek amin cnm sagol.mogami mademmarta takiksin bundan sonra ugurlu gelir insallah :)

Doğum Marta gelirse belki :D Doğmamış çocuğa don da biçtik hadi bakalım :61:

çocuk donsuz mu gezsin napalim :) bu arada kizlar yumurtlama donemi disinda ilk defa korunmasiz iliski oldu dahha dusunmuyoruz ama bakalim bisey olacagini sanmam ama yine de adet olana kadar hep dusunurum hamile olabilir miyim diye? :)

Slm canlaar..:)uzun zamandir bakamadim sayfaya nasilsiniz beni hatirladinizmi:)kpsszedeyim sinava az kaldi bitse sinav atansam sonrada bebisimi bekleseeeem:))arada bos anlarimda hastane falan arastiriyorum haftaya dis randevum var ufaktan ufaktan hazirlaniyorum sanki:)

Pelincim o hiç belli olmaz valla. Ben öyle hamile kaldım ama boş gebelik çıktı. Hayırlısı artık.
Ben de 60 günlük oruç borcumu bitirdim. Kendimi tebrik ediyorum :) Şimdi sırada açıköğretim sınavı var. Sonra oğluşa tuvaletini öğreticem. Sonra da sıra bebiş çalışmalarına gelecek inşallah :)

çocuk donsuz mu gezsin napalim :) bu arada kizlar yumurtlama donemi disinda ilk defa korunmasiz iliski oldu dahha dusunmuyoruz ama bakalim bisey olacagini sanmam ama yine de adet olana kadar hep dusunurum hamile olabilir miyim diye? :)
Pelin benimde bitti yumurtlama dönemim bugün başlıyorum ve senin gibi hissediyorum :D

evrem hatirladim cnm biliyoruz seni ara sira ugra bari bayadir gelmiyorsun.miracle benim adete on gun var ama yyumurtlamam çoktan geçti olur mu acep?

Slm canlaar..:)uzun zamandir bakamadim sayfaya nasilsiniz beni hatirladinizmi:)kpsszedeyim sinava az kaldi bitse sinav atansam sonrada bebisimi bekleseeeem:))arada bos anlarimda hastane falan arastiriyorum haftaya dis randevum var ufaktan ufaktan hazirlaniyorum sanki:)
Bu kpss derdi bitmez arkadaşım kısmet meselesi ben de şimdi denememi yaptım sorularımı da çözüyorum ama bebek için kpss yi bekleyemeyeceğim valla sen şu dişi hallet sonra başla bana sorarsan

mogami siz bebek dusunuyo musunuz ki? biz çalismiyoruz daha oylesine oluverdi :)

Belki geç yumurtşamışsındır. Olur olur valla :) mogami dayanamadı çalışmalara başladı ya sen orayı kaçırmışsın herhalde :)

Belki geç yumurtşamışsındır. Olur olur valla :) mogami dayanamadı çalışmalara başladı ya sen orayı kaçırmışsın herhalde :)

Valla kanama biter çalışmalar başlar kafasındayım :62: :62: Böyle bi başla bi dur daha kötüymüş arkadaş :60: Yumurta da ister erken olsun ister geç ben başladım ya

Back
X