Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her işte bir hayır vardır canım. Şunun şurasında nisana ne kaldı ki :) Biz naapalımBen ağustosu beklerken çatlıycam zaten bu gidişle :)
Aynen öyle pelin bekliyoruz bakalım, zaten Mart ayından da hiç hazzetmezdimmogami cnm miraclenin de dedigi gibi sunun surasinda nisana ne kaldi o zaman olur o is :)
Hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim![]()
Haberlerini paylaş burdan merak ederim ben şimdi cinsiyetini falan![]()
kelebek cnm çok sevindim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.ben daha dusunmedigim için çalismaya baslamadik hennuz.hamile kaldim diye bizi boslama tahliller,testler,cinsiyet hepsini bildir bize ok cnm
Gözün aydın :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
tşkler miracle aminn.. darısı sana inş![]()
aa niye kiz mart ayinin neyi var ki? Kediler bile martta hamile kalir hep :)
tşkler mogami, darısı sana ve isteyen herkesehiiiiçç canını sıkma arkadaşım vardır bi hayır zaten hapı bırakır bırakmaz olması düşük bir ihtimaldi. ee nisan a da az kaldı hiç sıkıntı yapma kendine bir de stresin gazabına uğrama
![]()
Pelin benimde bitti yumurtlama dönemim bugün başlıyorum ve senin gibi hissediyorumçocuk donsuz mu gezsin napalim :) bu arada kizlar yumurtlama donemi disinda ilk defa korunmasiz iliski oldu dahha dusunmuyoruz ama bakalim bisey olacagini sanmam ama yine de adet olana kadar hep dusunurum hamile olabilir miyim diye? :)
Bu kpss derdi bitmez arkadaşım kısmet meselesi ben de şimdi denememi yaptım sorularımı da çözüyorum ama bebek için kpss yi bekleyemeyeceğim valla sen şu dişi hallet sonra başla bana sorarsanSlm canlaar..:)uzun zamandir bakamadim sayfaya nasilsiniz beni hatirladinizmi:)kpsszedeyim sinava az kaldi bitse sinav atansam sonrada bebisimi bekleseeeem:))arada bos anlarimda hastane falan arastiriyorum haftaya dis randevum var ufaktan ufaktan hazirlaniyorum sanki:)
Belki geç yumurtşamışsındır. Olur olur valla :) mogami dayanamadı çalışmalara başladı ya sen orayı kaçırmışsın herhalde :)