2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami bana da yumurtlama dönemi gibi geldi. Yumurtlama döneminde akıntı senin dediğin gibi oluyormuş.
Yumurtlama döneminde bel ağrısı falan olur mu peki ayrıca umarım yumurtlamadır

Yumurtlama döneminde bel ağrısı falan olur mu peki ayrıca umarım yumurtlamadır

Evet oluyormuş diye okumuştum burda birçok kere. Hatta bu şekilde yumurtladığını anlayanlar da varmış. Hayırlısı olsun

kızlar test sonucu nu aldım 220 cıktı normalmı

asi_m cnm tebrik ederim demekki adetine yakin gunlerde yumurtlamissin.

mogami kuluçkaya yatabilirsin :) bende yumurtlarken boyle sen gibi oluyorum :)

mogami kuluçkaya yatabilirsin :) bende yumurtlarken boyle sen gibi oluyorum :)

:60: :60: :60: Sorma yattım bekliyorum tavuk gibi hissettim kendimi yaaaa :60: Doktorun birine yazdım durumu bana hamilelik testi yapmamı söyledi ama şimdilik beklesin bakalım şöyle en az bi on gün geçsin

çekilme kanamasi yasamis olsanda ilk basta dedigim gibi hamilelik suphesi olabilir ama degilse yumurtlama da olabilir.bence on gun çok uç gun sonra bi kan vir gitsin :)

çekilme kanamasi yasamis olsanda ilk basta dedigim gibi hamilelik suphesi olabilir ama degilse yumurtlama da olabilir.bence on gun çok uç gun sonra bi kan vir gitsin :)
hadi diyelim çekilme kanamasından önce gebe kaldım ki ihtimal vardı yumurtlama dönemindeydim ama hemen sonrasında kanama ile rahim içi temizlendi kalınlaşmanın kalmadığı bir yerde bir embriyo tutunabilir mi? bu yüzden gebelik olduğunu pek düşünmüyorum ama doktor bunları bilmesine rağmen yap bi test dedi sende heveslendirdin şimdi beni :D

benim eltim senin gibi oldu uç haftalik hamile oldugunu pgrendi.ns Sende Oyle olursun.seni heveslendirmiyim simdi hamile degilsin :)#

benim eltim senin gibi oldu uç haftalik hamile oldugunu pgrendi.ns Sende Oyle olursun.seni heveslendirmiyim simdi hamile degilsin :)#
Kısmet bakalım bi test yaptırmak farz oldu. Yalnız bel ağrısı şekilden şekle sokuyor :D

bana pek hamilesin gibi gelmiyo ama insallah olur yaa çok sevinirim inan

Back
X