- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Yumurtlama döneminde bel ağrısı falan olur mu peki ayrıca umarım yumurtlamadırMogami bana da yumurtlama dönemi gibi geldi. Yumurtlama döneminde akıntı senin dediğin gibi oluyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama döneminde bel ağrısı falan olur mu peki ayrıca umarım yumurtlamadırMogami bana da yumurtlama dönemi gibi geldi. Yumurtlama döneminde akıntı senin dediğin gibi oluyormuş.
Yumurtlama döneminde bel ağrısı falan olur mu peki ayrıca umarım yumurtlamadır
Şahane o zaman :) Tam zamanındaEvet oluyormuş diye okumuştum burda birçok kere. Hatta bu şekilde yumurtladığını anlayanlar da varmış. Hayırlısı olsun
kızlar test sonucu nu aldım 220 cıktı normalmı
Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn![]()
Hamilesin canım benim oyyyyy bebiş geliyor sanaartık ınanabılırım herhalde dımı hamıleyım yanı
Hamilesin canım benim oyyyyy bebiş geliyor sana![]()
binlercekez şükrler olsun rabbıme
binlercekez şükrler olsun rabbıme
bat ın kaçtı canım :)
batım 3 nısandı dr gec dollenme olabılır dedı bana bugun tekrar gıdıcem bakalım ne dıyecek
mogami kuluçkaya yatabilirsin :) bende yumurtlarken boyle sen gibi oluyorum :)
hadi diyelim çekilme kanamasından önce gebe kaldım ki ihtimal vardı yumurtlama dönemindeydim ama hemen sonrasında kanama ile rahim içi temizlendi kalınlaşmanın kalmadığı bir yerde bir embriyo tutunabilir mi? bu yüzden gebelik olduğunu pek düşünmüyorum ama doktor bunları bilmesine rağmen yap bi test dedi sende heveslendirdin şimdi beniçekilme kanamasi yasamis olsanda ilk basta dedigim gibi hamilelik suphesi olabilir ama degilse yumurtlama da olabilir.bence on gun çok uç gun sonra bi kan vir gitsin :)
Kısmet bakalım bi test yaptırmak farz oldu. Yalnız bel ağrısı şekilden şekle sokuyorbenim eltim senin gibi oldu uç haftalik hamile oldugunu pgrendi.ns Sende Oyle olursun.seni heveslendirmiyim simdi hamile degilsin :)#