- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Al benden de o kadarbana pek hamilesin gibi gelmiyo ama insallah olur yaa çok sevinirim inan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarbana pek hamilesin gibi gelmiyo ama insallah olur yaa çok sevinirim inan
Yok canım ya beni çok etkilemiyor çünkü daha yeni başladım çalışmalara doğru zamanı gelince olur elbet ama içimde şüphe kalmasın diye yapacağıminanmiyorsan hamile olduguna kan verme bence az bekle negatifi alinca insan tuhaf oluyo biri sana kufur etmis gibi oluyosun :)
Çarşamba ya da perşembe yaptırırım herhalde alınca sonucu haber veririm canım. Sende bişey yok mu hani bi kaçak yapmıştınok cnm hayirli haberlerle gelirsin insallah.tahlil yapinca yazmayi unutma.ne gunu yaptircaktin
Anladım canım rabbim gönlüne göre versin o vakit haberleşiriz burdanmart dogumlu bi çocugum var zaten o yuzden simdilik dusunmuyor esim ama ben dusunuyorum sanirsam mayista ikna edicem.kaçamak yumurtlamadan çok sossonnrrayydi olmayacagini biliyorum.regliyim suan zaten.
Bu ay 4 kez serum almak zorunda kaldım ve antibiyotik kullandım yarım kutu
Kullanırken doktora hep korubmadigimizi bu ay hamile olabileceğimi söyledim ona göre verdiler bu ilaçları.
Umarım bir aksilik olmaz.
17 sinde hasta olmam gerek ama ilaclar hadtaligimi grciktirebilir de. 20 sine kadar hasta olmazsam test yapmayı planlıyorum.
İnşallah gebesindir diyorum ben ötesini Allah bilir canım adetini beklemekten başka yol yokKızlar adetime 14 gün var cok feci kasıklarım agrıyo hamile olabilir miyim acaba
asim hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inş...![]()
blummm adetine 14 gun varsa muhtemelen yumurtalarin çatliyodur.