2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

fluu sen simdi her turlu testini,tahlilini yaptir ondan sonra guzel bi tedaviyee girin ddoktor da olmaz dememis iste ne guzel.

pamukprenses hosgeldin cnm dilerim sende en yakin zamanda hamileyim diye gelirsin.bu topicte kotu haber almayalim herkez hamile olarak yazsin. :) asim cnm hiç anlamam foto islerinden ben saeece yaziciyim :)

rabbim hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kızlarr allah nasip ederse bende bir adet gördükten sonra denemeler başlayacağım herşeyin hayırlısı olsun şimdiden inş meleğim bu sefer sağlıkla gelir inş

Takip ediyorim 10.18nci gunleri degerlendiriyoruz Adetime 2 gün var bakalım adet olursam test almayi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz canım senin sorunun nedir ne zamandır istiyorsun bebis
inşallah bu kez gebe kalmışsındır, ben yeni başladım 1 ay oldu sayılır hapı yarım bıraktığım için çekilme kanaması yaşadım tam da yumurtlama dönemi :) ama 3 gün sürdü kanama ve devam ettim çalışmalara şimdi de 5 gündür adetim gecikti feci bel ağrım ve akıntım var ara ara da kasıklarım ve göğsüm sızlıyor ben yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum ama bir doktor gebelik testi yapmamı söyledi bende perşembeye kan vericem

Kızlar bende evleneli temmuzda 2 yıl olacak bebek isteyeli 1 yıl oldu ama olmuyor çok moralim bozuk eşimin spermleri 9 milyon hareketler biraz duşuk morfoloji yuzde 2 benimde yumurta takibim yapılıyor çakşır suyuna başladık bu ay proxed plus kullanıyor eşim birde ama çok mutsuzum ya olmazsa diye çok uzuluyorum 1 sene oldu burda senelerce bekleyenler var iyice psikolojim bozuldu

Rabbim kucağını doldurur inş tez zamanda üzülme vardır bir hayır doğru zamanında olacaktır zaten sen kontrollerini yaptır ilaçlarını kullan ve dua et bizde ederiz Bu arada benim arkadaşımında morfoloji bozukluğu çıktı hatta çocuk yıkıldı falan çocuğum olmayacak diye ama daha bu sorunu öğrendiği ay eşi hamile kaldı bu da güzel bir örnek olsun :)

Son düzenleme:
inşallah bu kez gebe kalmışsındır, ben yeni başladım 1 ay oldu sayılır hapı yarım bıraktığım için çekilme kanaması yaşadım tam da yumurtlama dönemi :) ama 3 gün sürdü kanama ve devam ettim çalışmalara şimdi de 5 gündür adetim gecikti feci bel ağrım ve akıntım var ara ara da kasıklarım ve göğsüm sızlıyor ben yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum ama bir doktor gebelik testi yapmamı söyledi bende perşembeye kan vericem
Belkide hamişsindir Canim inşallah hayirli haberlerini alırız inşallah

İnşallah gecen ay çok dwğişik çamur gibi adet olmştm baya da erken gelmişti inş olur ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim bu topicte çocugunun olmayacagina inandigim kimse yok.evvel Allah herkezin olur

dandinidandini sende mi mayissta baslayacaksin çalismaya?

canım şöyle bundan yaklaşık 1,5 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim dr 3 ay bekle dedi 1.adetimi gördüm bakalım ikinci adetim ne zaman olcak ondan sonra allah nasip ederse başlayacağım ya nasip sağlıkla gelsin kuzucuğum inş

ay cnm benim bebegini neden kaybettin peki?

pelincim bebeğim dr ların dediğine göre ağır down sendromluydu zaten amniyosentez oldum kesinleşti kalbinde kocaman delik vardı ayaklarımız ve ellerimiz problemliydi midemiz gelişmemişti :14: 6,5 aylıkken karnında ölür dediler gitmediğimiz dr kalmadı kuzum hepsi aynı şeyi söledi ve malesef 20 haftalıkken normal doğumla sonlandırıldı çook çok acı rabbim kimseye yaşatmasın inş tez zamanda rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder bana sizlerede inş

mogami sen hamilesin galiba
Kız moda sokma beni :D Şaka bir yana bu akşam ciddi bi kasık ağrısı çektim böyle koptu bişeyler gibi ama ben hala yumurtlama diyorum gebelikte çıkarsa şansıma artık :1: :1:

canım şöyle bundan yaklaşık 1,5 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim dr 3 ay bekle dedi 1.adetimi gördüm bakalım ikinci adetim ne zaman olcak ondan sonra allah nasip ederse başlayacağım ya nasip sağlıkla gelsin kuzucuğum inş
Çok geçmiş olsun canım melek olmuş Rabbim olacak olana uzun sağlıklı ömür verir inş

yasadigin olay uzucu çok Allah ne sana nede bizlere kimseye boyle seyler yasatmasin

Mogami ve pelin7 çok sağolun kızlar inş kimse yaşamaz öyle ağır ki ama yinede rabbim herşeyin sabrını veriyor işte dr ların bize tek dediği şey şu sizinkisi tamami ile tesadüfü bişey tekrarlamaz dediler o yönden çok mutluyum rabbim bir daha yaşatmasın inş

Kız moda sokma beni :D Şaka bir yana bu akşam ciddi bi kasık ağrısı çektim böyle koptu bişeyler gibi ama ben hala yumurtlama diyorum gebelikte çıkarsa şansıma artık :1: :1:

ben hamile olduğum ay çok feci kasık ağrım olmuştu inş sende hamilesindir :49:

Mogami ve pelin7 çok sağolun kızlar inş kimse yaşamaz öyle ağır ki ama yinede rabbim herşeyin sabrını veriyor işte dr ların bize tek dediği şey şu sizinkisi tamami ile tesadüfü bişey tekrarlamaz dediler o yönden çok mutluyum rabbim bir daha yaşatmasın inş
Amin canım Allahım sana sağlıklı şirin mi şirin bi afacan versin dua edeceğim

Back
X