Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bu kez gebe kalmışsındır, ben yeni başladım 1 ay oldu sayılır hapı yarım bıraktığım için çekilme kanaması yaşadım tam da yumurtlama dönemi :) ama 3 gün sürdü kanama ve devam ettim çalışmalara şimdi de 5 gündür adetim gecikti feci bel ağrım ve akıntım var ara ara da kasıklarım ve göğsüm sızlıyor ben yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum ama bir doktor gebelik testi yapmamı söyledi bende perşembeye kan vericemTakip ediyorim 10.18nci gunleri degerlendiriyoruz Adetime 2 gün var bakalım adet olursam test almayi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz canım senin sorunun nedir ne zamandır istiyorsun bebis
Kızlar bende evleneli temmuzda 2 yıl olacak bebek isteyeli 1 yıl oldu ama olmuyor çok moralim bozuk eşimin spermleri 9 milyon hareketler biraz duşuk morfoloji yuzde 2 benimde yumurta takibim yapılıyor çakşır suyuna başladık bu ay proxed plus kullanıyor eşim birde ama çok mutsuzum ya olmazsa diye çok uzuluyorum 1 sene oldu burda senelerce bekleyenler var iyice psikolojim bozuldu
Belkide hamişsindir Canim inşallah hayirli haberlerini alırız inşallahinşallah bu kez gebe kalmışsındır, ben yeni başladım 1 ay oldu sayılır hapı yarım bıraktığım için çekilme kanaması yaşadım tam da yumurtlama dönemi :) ama 3 gün sürdü kanama ve devam ettim çalışmalara şimdi de 5 gündür adetim gecikti feci bel ağrım ve akıntım var ara ara da kasıklarım ve göğsüm sızlıyor ben yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum ama bir doktor gebelik testi yapmamı söyledi bende perşembeye kan vericem
İnşallah hepimizin gönlüne göre verir RabbimBelkide hamişsindir Canim inşallah hayirli haberlerini alırız inşallah
dandinidandini sende mi mayissta baslayacaksin çalismaya?
ay cnm benim bebegini neden kaybettin peki?
Kız moda sokma benimogami sen hamilesin galiba
Çok geçmiş olsun canım melek olmuş Rabbim olacak olana uzun sağlıklı ömür verir inşcanım şöyle bundan yaklaşık 1,5 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim dr 3 ay bekle dedi 1.adetimi gördüm bakalım ikinci adetim ne zaman olcak ondan sonra allah nasip ederse başlayacağım ya nasip sağlıkla gelsin kuzucuğum inş
Kız moda sokma beniŞaka bir yana bu akşam ciddi bi kasık ağrısı çektim böyle koptu bişeyler gibi ama ben hala yumurtlama diyorum gebelikte çıkarsa şansıma artık
![]()
![]()
Amin canım Allahım sana sağlıklı şirin mi şirin bi afacan versin dua edeceğimMogami ve pelin7 çok sağolun kızlar inş kimse yaşamaz öyle ağır ki ama yinede rabbim herşeyin sabrını veriyor işte dr ların bize tek dediği şey şu sizinkisi tamami ile tesadüfü bişey tekrarlamaz dediler o yönden çok mutluyum rabbim bir daha yaşatmasın inş