2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

asiimmm ilk zamanlarr zorduuur ama geçer bende sigarayı bırakınca esimle markete gittim birr alışveriş arabası çektim vee aklıma bile gelmicek abur cuburları attım sepetin icineee ittire ittire bir hırsla tum reonları dolaştım ve resmen bir canavar gibi alışveriş yaptım fakat sonunda ben kazadım :16::16::27::27: Sigara ileetinden kurtulamyı basardım dilerim seninkide kolay olur ve başarırsın annecim:16::16:

inş bugun ıcmedım dun felan zaten 2 haftadır az ıcıyodum gunde 2 3 tane allahım bana yardım etsın sem nasıl bıraktın

inş bugun ıcmedım dun felan zaten 2 haftadır az ıcıyodum gunde 2 3 tane allahım bana yardım etsın sem nasıl bıraktın

esim içmiyordu cnaım ben içiyordum birtek dile kolayda6 yıll içtim ama bianda bırakma kararı aldım hamile kalmıyordum zaten belki bir faydası olur bırakırsam vücut kendini toparlar die duusndum birde esim cok destek oldu bnden daha cok istedi bıraktım bıraktığım ay hamile kaldım biradaha anmadım adını:46: ama ilk haftam zor geçti bazen sigarasızlıktan oturdum ağladım ama daha sonra kendime gelip heyy sen bırakmak istedin ayrıca bu kadar zayıf olma bi iraden olsun dedim kendimi yemeğe verdim takiiiiii gebelik bulantıları başlayana kadar

esim içmiyordu cnaım ben içiyordum birtek dile kolayda6 yıll içtim ama bianda bırakma kararı aldım hamile kalmıyordum zaten belki bir faydası olur bırakırsam vücut kendini toparlar die duusndum birde esim cok destek oldu bnden daha cok istedi bıraktım bıraktığım ay hamile kaldım biradaha anmadım adını:46: Ama ilk haftam zor geçti bazen sigarasızlıktan oturdum ağladım ama daha sonra kendime gelip heyy sen bırakmak istedin ayrıca bu kadar zayıf olma bi iraden olsun dedim kendimi yemeğe verdim takiiiiii gebelik bulantıları başlayana kadar

benım esımde ıcmıyo bende 9 senedır ıcıyorum hala dusunuyorum nasıl bırakıcam dıye

benım esımde ıcmıyo bende 9 senedır ıcıyorum hala dusunuyorum nasıl bırakıcam dıye

istedikten sonra herseyi yapabilirsin inan bir duman seni esiri edemez bitti bıraktım dediğin an bitiyor senin için yeni bir hayat başlamış oluyor

istedikten sonra herseyi yapabilirsin inan bir duman seni esiri edemez bitti bıraktım dediğin an bitiyor senin için yeni bir hayat başlamış oluyor

bana verebılecegın tavsıyeler varmı inan cok ihtiyacım var

bana verebılecegın tavsıyeler varmı inan cok ihtiyacım var

canım markete gitt nee istiyorsan all eminim esinde sana destek olacaktır elinin altındaa sürekli yemeyi sevdiğin seyler olsun tatlı puding kek kola cips cubuk ne istersen ne ararsan vee özelliklede sakız seveceğin yada sevdiğin sakızlardan all sürekli cignemen seni oyalamış olacak hicc kotu düşünme bir illetten kurtulacaksın ..kadın kokusu kalacak bir tek ustunde miss gibi kokacaksın artık saclarındaki şampuan kokusu bile seni mutlu etmeye yetecek inan bana bnm gibi yap doldur abur cuburu vee birr suru film izle yuruyus yapp zaman geçir herhangi bir aktivite imkanın varsa değerlendir derim mesela ben hamile kalmasaydım ilk is dans kursuna yazılacaktım ha birdeee bebeciği düşün içinde dumansız zarar gormıcek masum bir yavru dumanla zehirlenmemeli de bnde bırakır bırakmaz hamile kalmıştım zaten

canım markete gitt nee istiyorsan all eminim esinde sana destek olacaktır elinin altındaa sürekli yemeyi sevdiğin seyler olsun tatlı puding kek kola cips cubuk ne istersen ne ararsan vee özelliklede sakız seveceğin yada sevdiğin sakızlardan all sürekli cignemen seni oyalamış olacak hicc kotu düşünme bir illetten kurtulacaksın ..kadın kokusu kalacak bir tek ustunde miss gibi kokacaksın artık saclarındaki şampuan kokusu bile seni mutlu etmeye yetecek inan bana bnm gibi yap doldur abur cuburu vee birr suru film izle yuruyus yapp zaman geçir herhangi bir aktivite imkanın varsa değerlendir derim mesela ben hamile kalmasaydım ilk is dans kursuna yazılacaktım ha birdeee bebeciği düşün içinde dumansız zarar gormıcek masum bir yavru dumanla zehirlenmemeli de bnde bırakır bırakmaz hamile kalmıştım zaten

bugun abur cubur stogumu aldım marketten agzımda sureklı bır sakız cıgnıyorum tavsıyelerın ıcın saol cnm uymaya calısıcam

bugun abur cubur stogumu aldım marketten agzımda sureklı bır sakız cıgnıyorum tavsıyelerın ıcın saol cnm uymaya calısıcam

canım karnındaki masum canı dusun sadece sana ttutunmaya calısan bir can sırf bu bile seni uzak tutmalı cunku malesefki sigara ilk zamanlarda ozellikle ilk 3 aylık donemde bebeği kaybetmeye neden olabiliyor o yüzden lütfen sadece bunu dusun bebeği dusun olur mu umarım annesi bunu atlatır ve geride bırakır Allah kolaylık ve sabır versin canım güzel hafta sonları gecirrisin insallah

Kızlar dua edın bana destek olun bugun ıtıbarıyle sıgarayı bıraktım ama bu sefer abur cubura sardım bugun ne yapıcam bana yardım edın lutfen

Allah güç kuvvet sabır versin destekliyorum seni canı gönülden git beyaz leblebi al ye canım hem bir avucu 20 kalori hem mide asitini alıyor hem de ağız oyalıyor aman kilo almamaya çalış olmazsa benim gibi koşu bandı al

Arkadaslar bir konuda fikrinize ihtiyacim var.
Benim hamile kalmayi erteleme sebeplerimden biriside kilolu olmamdi.
Fakat birsuru sey okudum. Riskli hemde cok. Ama guzel bir sekilde yurutenler de var. Rabbim ol dedikten sonra...
Esimde artik zamaninin geldigini istedigini belirtti vs....
Bu arada onun bir sikayeti yok.
Ben aslinda her bayan gibi zaten istiyorum. Allahin izniyle.
Sizce baslamali miyim cunku olana kadar da bir sure gececek elbet bu sure zarfinda da dikkat edebilirim. Yoksa illaki zayiflayip mi baslamaliyim.
Moralim bozuldu ve icim icimi yemekte.
Sonucta olacaksa boylede olur yani baslasak bi yandan??
Herkes icin hayirlisi olsun benim icinde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim de bir sorum olacak
Hep akıntısı ilan biriyim. Yumurtlama donemimde fazlalasirdi
2 aydır korunmayı biraktik ayın 15 inde hasta oldum
Ama bu ay hiç akintim olmuyor, yumurtlama donemimin sonunda olmama rağmen

Bu durum neden olabilir acaba,

Fakat birsuru sey okudum. Riskli hemde cok. Ama guzel bir sekilde yurutenler de var. Rabbim ol dedikten sonra...
Sizce baslamali miyim cunku olana kadar da bir sure gececek elbet bu sure zarfinda da dikkat edebilirim. Yoksa illaki zayiflayip mi baslamaliyim.

Canım benimde iki arkadaşım kiloluyken gebe kaldı rahat bir 80 90 kilolardı belki daha fazla birde gebelikle daha fazlalaştılar ama biri gayet güzel bir gebelik yaşadı sadece sezeryanla doğum yaptı kilo yüzünden (tabi şuan daha da kilolu o da ayrı bir sorun) diğerinin birkaç haftası kaldı doğuma hatta bir tanıdık 130 la falan gebe kaldı belki de 150 bilemedim şimdi ve doğurdu yani kilo gebeliğe engel değil ama bazı sorunlar çıkarabilir bana soracak olursan kilonu bilemiyorum tabi ama en azından daha sağlıklı bir kiloya düşmeden başlama kilo vermek içinde sana tavsiyem evine bir koşu bandı al ya da hergün düzenli yürü ve diyetisyene git kilo deyip geçme hamilelikte alınanlarda eklenince vermesi daha zor olur

Son düzenleme:

Allah allah bende bir yorum yapamadım şimdi, sürekli olan akıntı neden hiç olmaz ki :44: İnternette arattın mı?

ablamın arkadaşı 115 kiloyla hamile kaldı hiçbir doktor kabul etmedi sen düşürürsün bunu riskli gebeliksin dediler
ama kadın normal doğumla sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi
ve doğumdan sonra şimdi 85 kiloya düştü

Allah izin verirse o bebek doğar canım ama yiyecek ekmeği yoksa olmaz
bak bana bende zayıf olduğum için hamile kalamıyorum doktorların söylediğine göre

Allah allah bende bir yorum yapamadım şimdi, sürekli olan akıntı neden hiç olmaz ki :44: İnternette arattın mı?

Pek net birşey bulamadim

2 ay önce kadindoguma da gittim genel kontrol için, rahimde bir yara görmedi, yumurtlarima baktı sorun yok demişti. Şimdi de çocuk için çalışıyoruz, akintim olmayinca yumurtlamam olmuyor boşa çalışıyoruz gibi geliyor bana :18:

benimde bildim bileli akıntım oluyor canım arada bende de kesilme oluyor suyu bol iç bol su rahmi temizler akıntın normale döner

Pek net birşey bulamadim

2 ay önce kadindoguma da gittim genel kontrol için, rahimde bir yara görmedi, yumurtlarima baktı sorun yok demişti. Şimdi de çocuk için çalışıyoruz, akintim olmayinca yumurtlamam olmuyor boşa çalışıyoruz gibi geliyor bana :18:

Doktor sitelerinden birine yazsana ben ne zaman sorunum olsa birkaç doktora yazarım hemen

Mogami ve yebese tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Dogru soze ne denir. Aklin yolu bir. Bende biliyorum zaten mantigim kg ver daha rahat bir hamileleik gecir hem kendin hem bebegin icin diyor. Hani dedim ne bileyim:)

Back
X