- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
Sen yap işini sağlama al canım
tamam bugunde calısma yapıcam:):):) canım pekı sonra beklemeyemı gecmelıyım bat 20 mayıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yap işini sağlama al canım
tamam bugunde calısma yapıcam:):):) canım pekı sonra beklemeyemı gecmelıyım bat 20 mayıs
folik asit içeriyorsa ondan bıraktırmıştır diğerini çünkü fazla folik asit alımı zararlı
Kızlar normalde bugün 14. günüm yani yumurtlama günüm ama benim uzayan akıntım 9. gün yani bundan 6 gün önce oldu o gün ve sonraki günde de ilişkim oldu şimdilerde göğüslerimde hafif ağrı ve şişlik olmaya başladı kasıklarım hafif hafif ağrıyor kafam karıştı :44: :44: :44:
Slm ben de geldim aranıza. 1 aydır korunmuyoruz. İlk ay olmadı inşallah bu ay olur. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 10. gün de havuç kürüne(yumurta çatlatıyormuş) başladım. ilk gün başlamak gerekmiş ama ben yeni öğrendim. :)
Erken yumurtladin belki hadi hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm ben de geldim aranıza. 1 aydır korunmuyoruz. İlk ay olmadı inşallah bu ay olur. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 10. gün de havuç kürüne(yumurta çatlatıyormuş) başladım. ilk gün başlamak gerekmiş ama ben yeni öğrendim. :)
Bizede az kaldi insallah.
Rabbim bekletmesin aratmasin. Amin.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Folik asite mi basliyorsun
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
İnşallah canım. Bugün evde folik asit geçti elime. Ne zaman başlayacağım diye hesap yaptım. O bile heyecanlandırdı beni :) Ben haziranda başlayacağım allah izin verirse.
Başla başla çalışmalara birbirimize destek olalım iiiinnnşaaaaaaaaaallah ilk ayda gebe kalırsın
Ya benim adetim bitmedi ki daha. Kocişim diyor gelmesen daha iyiydi :) inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız ilk önce. Sonra da sıra bize gelir![]()
kızlar şuan malum video paylaşım sitesinde bir video izliyorum hayran kaldım arama yerine şunu yapıştırın İnsanın yaratılışı (Bir zamanlar annenizin karnındaki tek bir hücrey... ) 29. dk da gerçek bir döllenmiş yumurtanın rahme gömülüşü var ağzım açık izledim
Canım ben de senin gibiydim. Sürekli bu tarz şeyler izliyordum. Bebeğim kaç haftalık oldu, neresi oluştu, neresi gelişti. Ezberlemiştim artık. Şimdi unuttum o günleri. Tekrar hatırlarım inşallah :) Bu arada pelin de bayadır yok. Bi yaramazlık yoktur umarım.
kızlar herkes hafta sonunu fırsat bıldı ortadan kayboldu galıba kımseler yok nezaman gırsem topık sabıhıbıde nezamandır yok orta umarım ıyıdır bıraz canlanın kızlar harekt gelsın topige![]()