- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
Kaç ay oldu denemeler başlayalı
Daha ilk ayım ya senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ay oldu denemeler başlayalı
Daha ilk ayım ya senin
Benim de ilk ayım sayılır aslında mart sonu bıraktım hapı ama yarım bıraktım diye çekilme kanaması yaşadım tamda yumurtlama dönemimde hemde ve 1 ay boşa gitti nisanda neyse ki adetim düzenini bozmadı şimdi bekliyorum bakalım
Ama hamilelik düşününce en az 2 ay önceden hapi birakiyosun gerçi doktorlar 3 diyo kendi adet dongunle hamile kalman için..bazen ilaci biraksan bile 3 ay kalinmiyo.
Ben şubatta biraktim 2 ay kendi adet döngümü yasadim ilacsiz bakalim hayirlisi olsun
ben hapı bıraktım 4 gün sonra doktoruma gittim çokta güvenirim beni çikolata kisti belasından ve kızlık zarımdan kurtardı o bana hemen gebe kalmamda bir sorun olmayacağını kendisinin hapı bırakır bırakmaz gebe kalan hastaları olduğunu söyledi o yüzden rahatım kafa olarak :) bende 1 adet yaşadım çekilme kanamasını saymıyorum
ben hapı bıraktım 4 gün sonra doktoruma gittim çokta güvenirim beni çikolata kisti belasından ve kızlık zarımdan kurtardı o bana hemen gebe kalmamda bir sorun olmayacağını kendisinin hapı bırakır bırakmaz gebe kalan hastaları olduğunu söyledi o yüzden rahatım kafa olarak :) bende 1 adet yaşadım çekilme kanamasını saymıyorum
Ayrıca ben folıc plus a basladim bebek gelişiminde etkili ya folik asit sen basladinmi
Bu arada ay sonunu ben de heyecanla bekliyorum acaba adet olacak mıyım diye. Yoksa düzensizliğim devam mı edecek. İnşallah siz hamilelik müjdesi verirsiniz ben de adet müjdesi :)
başladım canım az önce 52. yi içtim folbiol kullanıyorum ben 2 ay olacak işte
Canım inş adetin düzene girer ayrıca evet prolaktin yüksekliği gebeliğe engel, hormon testi yaptırdın mı?
Kızlar bu saate bile burdasınız ben bu ekibi sevdim.![]()
![]()
Ya işte acaba prolaktin hormonum mu yüksek yoksa böyle uzun mu sürüyor sütün kesilmesi onu anlamadım. O yüzden bi fikir alayım dedim. Bi hormon testi yaptırayım bari. Tsh a baktırıyorum zaten. Onun için gittiğimde prolaktini de kontrol ettireyim en iyisi.
LH TSH PROLAKTİN TROİD hepsine baktır
Birimiz olmasak birimiz mutlaka oluruz canım iyiyiz bu konuda
![]()
Kızlar bu saate bile burdasınız ben bu ekibi sevdim.![]()
![]()
Ben troid hastasıyım zaten. İlaç kullanıyorum da inş prolaktinim de yüksek değildir yavKaynanam gittikten sonra hormonlarıma bi baktırayım :)
Etkilemiştir garantiŞaka bir yana tiroid için saraçoğlu dereotu diyordu sanırım sitesine gir bi bak