2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Biri bişey diyebilir mii lütfeeeennn. eğer bu yumurtlama işaretiyse dün ilişkim oldu hamile kalma ihtimalim olabilir ardım:31:

Edebilir canım kişiden kişiye degisiyo ama belli olmaz yumurta kalitesini ve sayısını artırmak için bal tarçın çörek otu kürü incir kürü havuç kürü falan var
Ben kecen sene klomen kullandim gunde bir tane ve yumurtalarim normal olcuye geldi ve iyne oldum. Hamie kaldim ama kimyasal gebelik mi oldu stresden mi dustu bilemedim

Biri bişey diyebilir mii lütfeeeennn. eğer bu yumurtlama işaretiyse dün ilişkim oldu hamile kalma ihtimalim olabilir ardım:31:

Evet var canım aynı durum bende de var çünkü bende beklemedeyim bazı değişiklikler var vücudum da ama bat'a kadar net olamıyorum

Ben kecen sene klomen kullandim gunde bir tane ve yumurtalarim normal olcuye geldi ve iyne oldum. Hamie kaldim ama kimyasal gebelik mi oldu stresden mi dustu bilemedim

Canım o kadarını dr lar bile tespit edemiyo ama kimyasal gebelikte döllenme esnasında bi problem oluyo ve bebiş tutunamadan atılıyo..biyolojik bi olay stres de etkileyebilr

İlişki çoğunlukla yumurtlama yakını olmalı zaten canım. ..yumurta catlayacak sperm de hazır da bekleyecek ki döllenme olacak.. yumurta çatlama sonrası da ihtimal var tabii

15 te koyulaşmış gibi görünüyor canım uzayan akıntı önemli bugünleri iyi değerlendir listeye ekliyorum

15.günü sabah açıktı öglende tekrar yaptım biraz koyu gibi geldi ama yarında bakıcam öglen de aynı saatte olması lazımmıs eşim antibiotik kullandı ilişki olamadı yarın deneme yapıcaz inş yumurtlama geçmemiştir:2:

Evet var canım aynı durum bende de var çünkü bende beklemedeyim bazı değişiklikler var vücudum da ama bat'a kadar net olamıyorum

İlişki çoğunlukla yumurtlama yakını olmalı zaten canım. ..yumurta catlayacak sperm de hazır da bekleyecek ki döllenme olacak.. yumurta çatlama sonrası da ihtimal var tabii

ama geçen sayfalarda yazmıştım geçen haftalarda da akıntım yine böyle berrak ve yapışkan olmuştu ancak o zaman korunuyoduk. bi saat önce falan wc ye gittimde farkettim ki akıntım yine o şekilde yani bir ay içinde kaç kere olabilir ki. bu arada adet düzensizliğim de var.

15.günü sabah açıktı öglende tekrar yaptım biraz koyu gibi geldi ama yarında bakıcam öglen de aynı saatte olması lazımmıs eşim antibiotik kullandı ilişki olamadı yarın deneme yapıcaz inş yumurtlama geçmemiştir:2:

çatlamadan sonraki 24 saat gebe kalma ihtimalin var değerlendir canım

ama geçen sayfalarda yazmıştım geçen haftalarda da akıntım yine böyle berrak ve yapışkan olmuştu ancak o zaman korunuyoduk. bi saat önce falan wc ye gittimde farkettim ki akıntım yine o şekilde yani bir ay içinde kaç kere olabilir ki. bu arada adet düzensizliğim de var.

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> 12 Haziran ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
15.Sadenur222 ------> 26 Mayıs ---------> 2. deneme
16. Esra_the_teacher ------> 3 Haziran ----------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:

Farketmemişim yazını canım ilk akıntın olduğunda adetin 1. gününden itibaren kaçıncı günüydü şimdiki akıntın kaçıncı günü

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> 12 Haziran ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
15.Sadenur222 ------> 26 Mayıs ---------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Ben de variimmm
Bat 3 Haziran
2. Deneme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Farketmemişim yazını canım ilk akıntın olduğunda adetin 1. gününden itibaren kaçıncı günüydü şimdiki akıntın kaçıncı günü

başını şişirmek gibi olmasın ama en başından anlatacağım.:34: ben şubat mart arası adet olmamıştım hiç sonra doktor bana progesteron verdi on gün kullandıktan sonra ilaç bitiminin 2. günü hasta oldum 2 gun sürdü bitti sonra bir hafta sonra tekrar olsum 2 gunde yine bitti nisanın 19 u ya da yirmisinde adetolmuştum ondan 17 gün sonra 6 mayısta tekrar hasta oldum ayın dokuzunda bitti. bu iki adet arası dönemdeki 17 gün içinde akıntım böyle berrak ve yapışkan olmuştu. şimdi son adetim 6 mayısta başlayıp 9 mayısta bitti ve bugün yine aynı berrak ve yapışkan akıntım var nasıl ve neden oluyor ve gerçekten yumurtlama mı var anlayamadım?????:44::44::44::44:

Back
X