- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Bende durum farkli ya. Esim agir enfeksiyon hastaligi gecirdi. Antibiyotik kullaniyordu daha yeni kestiler ilacini. O yuzden de beklemek istiyorum
çok geçmiş olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende durum farkli ya. Esim agir enfeksiyon hastaligi gecirdi. Antibiyotik kullaniyordu daha yeni kestiler ilacini. O yuzden de beklemek istiyorum
ramazana 5 6 ay olsa beklemezdim ama şurda kaldı 1 ay yani güzel güzel tutup başlayalım dedim eşime tamam sen nasıl istersen dedi
lovelym bende herhalde ya ağustos yada eylül de kalacam hamile tabi Allah verirse![]()
birlikte doğum yaparız bu adetten sonra bakacam o uzun akıntıya nasıl olacak diye
Aslinda ben de oruc tutmak istiyorum diye kararsizim
Kuzum dediğim gibi yumurta çatladığı gün gelmesi gerekiyorsa o akıntının benim 21 inde gelmesi lazım ona göre takipteyim yarın doğurganlık günlerim başlıyor hatta uygulama bu akşam haber verir.:17
Ama dediğim gibi o uzuuuun akıntım 2 gün önce geldi.
Ben bu forumdan bal tarcin corek otunu duydum ve aldim hazirlamadim daha. Denemek istiyorum. Sende sorun neydi?
Rica ederim canım ne demek :))) adetinin kaçıncı günü???
kızlar bugun yazmıştım o yapışkan akıntım geçen hafta oldu diye. az önce tualete gittim akıntım yine öyle yapışkan uzuyor. ne oluyor anlamadım bi türlü biri yardım edebilir mi?:18:
en geç bat benim herhalde Mogami eline sağlık![]()
Bu arada kızlar geçen ay ilk denememdi psikolojik olarak her türlü belirtiyi hissettim. normalde benm adetim 4-5 gün erken gelir düzenli olarak geçen ay tam gününde geldi. İnşallah bu ay muradımıza ereceğiz :)
çok geçmiş olsunnn
kızlar haddime değil yanlış anlamayın beni ama...ramazan orucu farz Rabbimizin kesin emrioruçlarımızı tutalım Rabbim bu mübarek ayın hürmetine bebişlerimizi kısa sürede armağan olarak gönderir inşallah ümidimizi kaybetmeyelim
![]()
neden kise bişey demiyo:2::2::2::2::2:
kist var bende. yumurtlama falan normal dedi doktor ama iki ay denedik olmadı. önümüzdeki ay da bal ve tarçınla deneyeceğim bakalım hayırlısı :)
benimde 2. deneme bat 26 mayıs benide listeye alın
bugün 1.günü canım
Bende yumurta tenbelligi var bal tarcin etki eder mi
Benim 4.gün başladım ben :) hadi hayırlısı gazamız mübarek olaa :))))